Rat u Ukrajini (3)

Sta treba da urade Ukrajinci?

• Da se bore do kraja.

glasova: 30 22,6%
  • Da se predaju.

glasova: 91 68,4%
  • Da pobegnu.

glasova: 12 9,0%

• Ukupno glasova
    133
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
oni smatraju Kuban svojim jer su tamo kozaci, tzv "velika ukrajina" evo i @iamaphoney ima kartu na profilnoj, jos samo da je uoblice valjda nece uzeti Varšavu i Moskvu :D

Pogledajte prilog 1120761

Oви Укро - "патриоти" тзв. Укропи су луђи него Северомакедонци.
Тај појам је обична територија као наша Шумадија или код Хрвата Далмација. Можда и као наша Неготинска уКрајина. Запад их само ложи док они масовно гину а Сорош и Коломојски им ни хвала неће рећи.

Прецизан удар на положаје Оружаних снага Украјине и националних батаљона у Харкову
Експлозија од прецизног поготка у мету.
3 сата на подручју Северне Салтовке води се борба уз употребу артиљерије. Овде су *****************и и Оружане снаге Украјине створиле праву тврђаву у том подручју, укопавајући се међу куће

Тај појам је обична територија као наша Шумадија или код Хрвата Далмација. Можда и као наша Неготинска уКрајина. Запад их само ложи док они масовно гину а Сорош и Коломојски им ни хвала неће рећи.
ћути брале узели су још неколико руских градова, москва се још држи

1647384240923.png

лупетања на куб, па СССР је директан наследник Руске Царевине, тзв украјина није постојала пре 1917!
Kakve veze ima SSSR sa Belom Rusijom kad su im ubili dinastiju i onolike Ruse? Koja Amza. :hahaha:pa gde rusofili znaju nešto. To ti je kao da kažeš da KPJ ima veze sa dinastijom Karađorđević.

Потпредседник пољске владе Јарослав Качињски предложио је распоређивање оружане мировне мисије НАТО-а у Украјини

Он је то изјавио на брифингу у Кијеву после састанка са Зеленским.

„Мислим да нам је потребна мировна мисија НАТО-а или, можда, неки шири састав, који ће моћи да се брани, а који ће, уз сагласност председника и владе ове земље, деловати на територији Украјине“, рекао је Качињски. рекао.

Вероватно Запад спрема поделу Украјине и Пољаци су први преузели иницијативу.
Ovo deluje vrlo realno. NATO će ponuditi Rusiji neko smanjivanje sankcija u zamenu za neki deo Ukrajine. Verovatno zapadni deo, Galicija, sa Lavovom kao glavnim gradom.
Ako Putin prihvati to automatski znači da će Zelenski da kapitulira što je super jer se završava rat.
CIlj Zapada je pretpostavljam da makar nekako spase svoju čast u Ukrajini. Cilj Zelenskog i njegove svite je da sačuva svoju kožu.
Cilj Rusije da se što pre rat okonča, a smanjenje sankcija je bonus. Ako je sve ovako to bi bilo super. Mada nisam baš ubeđen da će NATO ovo hteti, ali nije nemoguće da žele da odobrovolje Putina.

Зато што су "ОДБРАНБЕНИ" И "МИРОЉУБИВИ" САВЕЗ! никад никога нису напали и бомбардовали а посебно воле међународно право и "правду"!
I tebi Darko Obradovic objasnio.I meni je rekao da je obranbeni.Ja nisam vjerovao.Al'Darko jos jednom rece jes' obranbeni.Reko zna Darko sta prica i ja povjerova.
Obranbeni ja sta.

A zašto onda ne dočekaše tvoje Ruje kao oslobodioce? Msm na običan narod.

Руси убијају цивиле који беже из Кијева.

NATO Propaganda kao i uvek. Al ovo je istina.

РУСКУ ДЕЦУ ИСКАСАПИТИ: Украјински водитељ у програму уживо позвао на геноцид ВИДЕO​

21:53 15.03.2022.
3

Фахрудин Шарафмал, водитељ украјинског “Канала 24”, у програму је позвао на убиства руске деце, цитирајући том приликом нацистичког злочинца Адолфа Ајхмана.​

– Знам, да као новинар морам да будем објективан, морам да будем сталожен да бих хладног срца саопштавао информације. Али, искрено, држати се сада је веома тешко, поготово у оваквом времену. Пошто нас у Русији називају нацистима, фашистима и тако даље – дозволићу себи да цитирам речи Адолфа Ајхмана, који је рекао да је за уништење једног народа потребно уништити, пре свега, децу. Јер ако деци убијете родитеље, она ће свакако порасти и сигурно ће вам се осветити.

Убијајући децу – она никада неће одрасти и нација ће нестати. Оружане снаге Украјине не могу да истребљују руску децу, јер је то забрањено правилима ратовања и разним конвенцијама, укључујући и Женевску конвенцију. Али ја нисам из Оружаних снага Украјине. А када будем имао прилику да се обрачунам са Русима, то ћу свакако урадити – рекао је Шарафмал.

Треба нам победа. И ако за ово морамо да искасапимо све ваше породице, ја ћу бити један од првих који ће то учинити. Слава нацији! – рекао је Шарафмал.

Govore, na istoku Ukrajine jedino govore Ruski. Ali eto nešto ih ne smatraju oslobodiocima.
није тачно једино на западу украјине говоре украјински, на јукоистоку говоре руски, централна украјина говори или руски или суржик, књижевни украјински не говори нико осим галиције и буковине

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back