Rat u Ukrajini (3)

Sta treba da urade Ukrajinci?

• Da se bore do kraja.

glasova: 30 22,6%
  • Da se predaju.

glasova: 91 68,4%
  • Da pobegnu.

glasova: 12 9,0%

• Ukupno glasova
    133
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Putin je pre svega nasilnik, a ko će biti na vlasti je unutrašnje pitanje svake države. Nigde Rusiji nije dato pravo da se pita o tome.
o nije. ako vlast neke države ubija vlastiti narod onda je to pitanje svih koji imaju savesti. a posebno rusije jer se radi o rusima. ona je stala u zaštitu i naroda i svojih interesa.

prošao voz suvereniteta kako ga ti zamišljaš. nije nijednoj vlasti sve dozvoljeno.

Са правом.
Патонови извештаји из Берлина су их пренеразили; тада су схватили какви су Руси, кад им прекипи... :lol:
Ne znam,Samo postoji taj panicni strah od Rusa u zemljama istocne Evrope.i zemalja Baltika, Imaju neko traumaticno iskustvo sa Rusima dok su ovi vladali njima. Mi na srecu smo imali Tita pa nisu ovde ostali. Dodju i isprebijaju te i ne smes da pisnes. Kad se ponapijaju siluju i zene i muskarce .

Koja budala na ovom forumu misli da ce Rusija dozvoliti pljackanje njezinog novca koje samo u zamrnutom novcu iznsi 300 milijardi?Ili ce sve sa kamatom biti vraceno ili vas nece biti,samo to ce se desiti nakon zavrsetka rata a tada se pomolite,po mogucstvu izvrsite samoubistvo.....

Самоубиство свакако , они су навикли да се самоубијају после пораза

⚡Дигнут у ваздух мост у Дробышеву. Ово је трећи порушени мост у последња 24 сата.
Прво су дигнути у ваздух мостови у Богородичноју и Николајевки.
Дробышево.jpg NqarTrdy_Y0tUrrc5bcA_vWnoRyIX-szs9ORyeqr3n5NVrrq4l1bYx51hrlfHNWaPaP0eHgAzcpdBMHan2Fq7EhbnngXf2...jpg

Po ukropskim podacima, preko 20000 stranaca iz 52 zemlje u redovima nacista u Ukrajini

Ipak mislim da je broj prepolovljen zadnjih dana. Pola ih je u crnim vrećama sa karticom NN na nožnom palcu.

Na osnovu moje višegodišnje aktivnosti na internetu i nekog poznavanja ćudi i pameti prosečnog Amerikanca oni u najvećoj meri u Ukrajinu odlaze da se bore protiv ruskih ''komunista'' koji su za prosečnog američkog nacionalistu nešto najgore što postoji (iako ne bi znali ni da objasne šta je tačno komunizam).
Zato me i ne čudi ovoliko visok procenat Amerikanaca.

Evropsko rukovodstvo ignorisalo je nehumani i zločinački čin Kijeva kao što je raketni napad na stambeno naselje u centru Donjecka, rekao je Vladimir Putin.​

Putin je to kazao u razgovoru sa predsednikom Evropskog saveta Šarlom Mišelom, prenosi pres služba Kremlja.

“Predsednik Rusije je posebnu pažnju posvetio činjenici da je rukovodstvo Evropske unije, javno ocenjujući dešavanja, ignorisalo jučerašnju zločinačku i nehumanu akciju ukrajinske vojske – raketni napad na stambeno naselje u centru Donjecka uz primenu kasetne municije, što je dovelo do brojnih žrtava među civilnim stanovništvom”, ističe se u saopštenju.

b92
Nije ignorisalo.. igraju kako im ameri sviraju.. jadni.

Na osnovu moje višegodišnje aktivnosti na internetu i nekog poznavanja ćudi i pameti prosečnog Amerikanca oni u najvećoj meri u Ukrajinu odlaze da se bore protiv ruskih ''komunista'' koji su za prosečnog američkog nacionalistu nešto najgore što postoji (iako ne bi znali ni da objasne šta je tačno komunizam).
Tako su odgajani, rusofobija , ugrozenost Amerike i da treba da sacuvaju svoju “slobodu” jer su svi drugi ljubomorni na njih. Americko javno mnjenje je najlakse za manipulaciju. A i loze se puno na oruzje i lov, samo zaborave kad krenu u nesto ovako da to nisu zivotinje koje ce da glume metu, ovi uzvrate vatru. :)

Ti dobrovoljci se raspadnu posle prvog dana,oni u sustini nemaju pojma gde idu,cak i bivsi clanovi americke vojske rat iz perspektive slabijeg nije osetio,a ovde ih guraju u direktnu smrt....bice pravi placenika koji ce doci da opljackaju sta mogu i to je to...

Американци су такав народ који увек мрзе успешније од себе , мрзе лепше и паметније од себе ..мрзе ..
OI u Tokiju.
Na prvoj poziciji uvijek je drzava koja ima najvise zlatnih medalja.Nema veze sto neko ima vise medalja zbirno.SAD je stavljala sebe na prvo mjesto na listama iako je u tom trenutku Kina imala vise zlatnih medalja.
To pokazuje koliko su bolesni i ne trpe da je neko ispred njih.Ali ubrzo ce postati druga ekonomija svijeta.Sve radi da ostane prva ekonomija.

Американци мрзе руски народ , мрзе и комунисте и царску војску и СССР и Руску империју ..мрзе из дна душе , мрзе је је Русија успешнија и напреднија а они мрзе све што је боље од њих ..то је такав менталитет народа ..

FN6dBOgX0AwmjKS

На западној обали реке Дњепар сукоби се настављају у селу Новоинхулка
Украјинске снаге и даље пружају јак отпор приликом опкољавања Миколајева.

Беспилотна летелица Орлан-10 руске армије открила је концентрацију војне технике Оружаних снага Украјине, и великог броја војног особља на железничкој станици на периферији Чернигова.

📌 Артиљерија је затим погодила складиште ракетног и артиљеријског наоружања, уништивши објекат и до 20 комада тешког наоружања и војне опреме.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back