Nataša Rostova
Buduća legenda
- Poruka
- 44.083
Боље би јој било да има памети..Неће рат а хоће биолабораторије по Украјини и НАТО базе? Питање је да ли је урачунљива уопште.
Moj bi deda rekao: Lijep komad budale
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Боље би јој било да има памети..Неће рат а хоће биолабораторије по Украјини и НАТО базе? Питање је да ли је урачунљива уопште.
Tuku Ukrainci ugrožene goloruke Ruse..Ukraše ponovo Točkom U na civile, ovaj put u Makejevki. Gori Lux market, potvrđene civilne žrtve
BREAKING—Following the brutal attack on civilians in Donetsk, the terrorist Ukraine|ian forces have just struck the centre of Makeevka WITH TochkaU ballistic missile. Lyuks store is on fire. Casualties among civilians are being confirmed.
![]()
Овај се форум исплати само због оваквих коментара.Izraelski dužnosnici kažu da je Rusija olabavila zahtjeve i da sada traži samo demilitarizaciju Donbasa, a ne cijele Ukrajine
Dakle napukao Putin
Kako će da prsne, strašno
Ништа; ушао Јокић и направио опет трипл дабл...Шта се десило на састанку вискоих делегата Кине и Америке , то ми је интересатно ?

Председник Украјине Володимир Зеленски сменио је генерал-потпуковника Пављука, команданта операције украјинских трупа у Донбасу.
На његово место именовао је његовог заменика генерал-мајора Москаљева.
Замислите кад се неко презива Москаљев а ратује против браће Руса....
ГОТОВИ СУ!
Pogledajte prilog 1120654

Зашто?Žao mi ovog čoveka
Боље би им било да не дрпају змаја за иаиа...Американци прете Кинезима санкцијама ако наставе да помажу руску економију .

Кад ће више да заврше ослобађање ових територија где има колико толико Руса, па да крену на западни део фронта са тепих бомбама.
Зашто?
Боље би им било да не дрпају змаја за иаиа...![]()
Kakvo je tvoje misljenje o nato-u?
Treci put te nesta pitam.2 puta nisi odgovorio.Ako i na ovo pitanje ne odgovoris ides u kutiju.Znam da te ne nogu ignorisati zato sto si zk ali se smatraj ignorisanim.To nije zato sto pises to sto pises.Vec sto za sve lose optuzujes jednu stranu.A druga je dobra.Podrzavas li naciste?
Не мрзе их.Амерички званичници су увек мрзели руски народ , не политичаре, председнике , него искључиво народ руски а сада то чини и комплет народ САД ..мрзи руски народ и све што је руско .Мрзе јер знају да је руски народ способнији , лепши , паметнији и напреднији од Америчког .
мрзе јер знају да су Руси најсавршенији облик словена и знају да ће Руси у овом рату да победе .
Него- предадоше ли се Руси, ишао сам да правим нескафу...![]()
Не мрзе их.
Плаше их се.
Не мрзе их.
Плаше их се.
Можда се НАЦО умеша да их спасе од крвожедних Укропа...Evo sad će, samo ne znaju kad će.

Нас мрзе; Руса се плаше.Американци су такав народ који увек мрзе успешније од себе , мрзе лепше и паметније од себе ..мрзе ..
On mi je najvece razocarenje.Imali smo dosta slicnog razmisljanja na automobilima i muzici.Što bre, pritiskaš čoveka i tražiš od njega ono što nema
Odakle njemu mišljenje o bilo čemu ... aman
Американци су такав народ који увек мрзе успешније од себе , мрзе лепше и паметније од себе ..мрзе ..
Nisu Amerikanci baš sposobni za bilo kakvu emociju ne baš tog intenziteta
EUropljani i ostali imaju te jake emocije
Ruse najviše mrze Nemci, jer od njih najviše zavise .
Са правом.A oni Igora i Olge.