Watchman
Buduća legenda
- Poruka
- 42.702
Ako Putin pre ne umre od kancera i ostalih boleština od kojih samo šta nije umro.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako Putin pre ne umre od kancera i ostalih boleština od kojih samo šta nije umro.
Odlično.Sećate li se onog ''Vučiću pederu''?
E sad ruska varijanta:
https://www.021.rs/story/Zivot/Maga...CrbCZ5MydrYwgjcfIt-Nn2efM2GUrrj8YHPG0z2UUBG3I
Ajd ne trolaj, okupirao Krim, okupirao pola ukrajine, Ukrajinci ga stjerali u Doneck i Lugansk i kad je vidio da će ga Ukrajina osramotit pred cijelim svijetom otvoreno ih napadne, Europa, USA.. Tctctctc.7 godina je govorio Americi,Evropi,Ukrajini:Nemojte,nemojte,nemojte.
Šta bi ti uradio da si na njegovom mestu?
Zamisli da te komšija 7 godina zajebava i ti 7 godina vičeš nemoj.
A ostali iz zgrade ga lože i nagovaraju da te zajebava.
Hoćeš da ti kažem šta bi uradio ili ćeš sam da kažeš?
Eto to ti je isto.
Украјински "Бошњаци" су наоружани за разлику од босанских.![]()
Да су извели Ратков блицкриг, сад би већ пала цела Украјина и још би основали нови српски град Сребреницу.

Nije, podržavao sam ih i kad su okupirali Berlin 45.Ne urlaj i ne podržavaj okupatora.
Mada nije ti izgleda prvi put![]()
Ne znam, pricam sa drugarom on kaze deset hiljada diverzanata i vazdusni desant na Kijev i zauzimanje svih najznacajnijih objekata, ne znam kolko je to bilo realno.logicno bi bilo, da su ruske sluzbe organizovale vece grupe diverzanata, koje bi cekale trenutak da izvedu udarce u gradovima..primer, Harkov...tu ima dosta Rusa...sve mi ovo deluje traljavo, nekako klimavo...ne kazem, da bi amerikanci to bolje odradili...ali, Izrael bi to uradio mnogo bolje
Нека се држе главних путева, добро за здравље.

'Oce Kinez, oni prodaju sve sto hoces. Dobro ne sve, ali svasta moze da se kupi od njih. E sad, da li ce to NATO gazde da dozvole je drugo pitanje. Bas da vidimo koliko je Cro samostalna drzava.Милановић тражи набавку ПВО: Научили смо – чланица смо НАТО, али о својој безбедности бринемо сами
️Хрватски председник Зоран Милановић затражио је данас од владе да хитно обезбеди средства за противваздушну одбрану, коју, како је рекао, Хрватска тренутно нема.![]()
🗣 Милановић је на конференцији за новинаре поводом пада беспилотне летилице прошле седмице у Загребу рекао да не може и не жели да одговара за некомпетентност, незнање и неинтелигенцију одређених људи.
Није јасно какав би систем ПВО одговарао Хрватској у овом моменту ако се узме у обзир да се оно што би Хрватска евентуално могла купити од својих НАТО савезника управо на примеру Хрватске у пракси показало неуспешним.
Hrvatska nema PVO. Niti ce ga imati jer Amerikanci im sigurno nece prodati Patriot, a ni niko drugi.

Rusi ne gadaju civile....tako kažu..Gradovi u Srbiji su juna 99 posle 78 dana Nato agresije izgledali kao raj u poredjenju sa ukrajinskim gradovima posle samo manje od tri sedmice ruskog tretmana.
![]()
ta prilika je propustena u Debaljcevu 2015...Нацисти у Мариупољу знају да немају шанси, нема те силе која је спремна и способна помоћи им.
Али знају и шта их чека кад их се докопа народна милиција.
Не би им био у кожи.
Kako upozorio Kinu?

Da i šta sa tim? Rsusi su ušli sa vojskom u Ukrajinu, NATO nije u SRJ.Gradovi u Srbiji su juna 99 posle 78 dana Nato agresije izgledali kao raj u poredjenju sa ukrajinskim gradovima posle samo manje od tri sedmice ruskog tretmana.
![]()
Meni otvara gde si ti? Ja bgОвај сајт није доступан
Нисмо успели да пронађемо IP адресу сервера хоста rs.sputniknews.com.
Покушајте:
ERR_NAME_NOT_RESOLVED+
- да проверите везу
- да проверите конфигурацију проксија, заштитног зида и DNS-а
- да покренете Windows дијагностику мреже
SVE MI JASNO KO GUBI KO DOBIJA CIM JE CENZURISAN !
На сајту силентпрофессионалс.орг појавила се затворена објава о ангажовању „професионалаца“ за рат у Украјини.
Плата од $1,000 до $2,000 дневно + бонус
Главни:
▪ извиђање терена и рад са изворима информација;
▪ могућност кретања по земљи ради обављања задатака спашавања или евакуације;
▪ најмање пет година активног искуства у војсци или ПМЦ-у, од чега годину дана учешће у непријатељствима;
▪ вештине руковања совјетским и НАТО малокалибарским оружјем;
▪ мора бити држављанин Сједињених Држава, Велике Британије, Канаде, Новог Зеланда, Аустралије, Украјине, Пољске или имати двојно држављанство ЕУ (или шенгенског простора);
▪ Мора да говори руски, украјински, пољски, словачки, мађарски, румунски и/или молдавски.
-----------
Kako tumaciti boldovano!![]()
Meni nije nesto jasno sa tom kompleks bolnicom za trudnice i decu koja je bombardovana u Mariupolju 9.marta.
Bolnica navodno u punoj funkciji, po slikama i snimcima onako veliki kompleks visespratnih zgrada i parka, doktori i medicinske sestre u bolnici, neko pomocno osoblje, pa onda pacijenti deca i trudnice, verovatno i neka rodbina koja se zadesila u toj bolnici, pa onda kompleks ispred bolnice sa velikim parkom i klupama i parking za vozila gde takodje mogu da budu prolaznici i posetioci bolnice.
Po prilici bas dosta ljudi, i posle bombardovanja razaranje je bas veliko i na kompleksu zgrada bolnice i takodje ispred u parku bolnice, kazu u vestima potpuno razorena bolnica. I onda ovako kada covek sve te informacije sabere ocekivano je da moze se ocekuje da bude nazalost bas dosta mrtvih ili povredjenih pacijenata, ili doktora, ili civila, ili radnika bolnice, i po vestima koliko sam video po netu u tom bombardovanju je poginulo troje pacijenata i najmanje 17 ljudi ranjeno (vesti ukrajinske strane).
Gledajuci slike i video snimke sa mesta bomardovanja meni licno deluje da je tu moglo (nazalost) da bude mnogo vise mrtvih i povredjenih, recimo u parku ispred bolnice postoji veliki krater od bombe i nalaze se spaljeni i unisteni mnogobrojni automobili i drvece, ko se zatekao u tom parku tesko da je mogao da prezivi. Spoljasnje i unutrasnje razaranje kompleksa bolnice je takodje veliko i razarajuce i tu je takodje nazalost postojala mogucnost smrti i ranjavanje velikog broja ljudi.
Nasao sam da je kompleks bolnica imala kombinovano oko 600 kreveta, Mariupolj ima oko 500.000 stanovnika, jeste rat i bombardovanje, ali u vreme bombardovanja same bonice jos nije krenula totalna ruska ofanziva na sam grad i verovatno je bilo dosta ljudi u samoj bolnici i oko bolnice i u parku bolnice.
bolnica
Ovaj snimak gore pokazuje svu zastrasujucu snagu bombardovanja i razaranja i samog spoljasnjeg kompleksa bolnice i unutrasnjosti i samog parka i dvorista u bolnici. Ima jos nekih drugih snimaka i moj neki utisak je da malo ljudi i pacijenata koji se pojavljuju na tim snimcima odmah posle bombardovanja i moram da kazem i da je malo poginulih i nastradalih po informacijama (znaci bavim se analizom i ne zelim da niko pogine) u odnosu na to koliko je veliki kompleks bolnice, koliko je unutra moralo po sluzbenoj duznosti da budu doktora i medicinskih sestara i osoblja jer je bio dan i onda koliko je moralo da bude samih pacijenata i njihovih rodjaka i prijatelja, jeste rat, ali uvek ima potrebe za medicinskom negom trudnica i dece i sigurno ima dosta trudnica u gradu, jer je Mariupolj veliki grad od oko 500.000 stanovnika i zivot je tekao i pre i za vreme rata i sigurno su se radjala deca po bolnicma, evo za ove goste komsije Zagreb ima oko 800.000 pa mogu da uporede koliko je bolnica potrebno za trudnice i radjanje dece.
I onda kada se pogledaju dostupni snimci, na tim snimcima ima po meni stvarno malo ljudi koji izlaze iz bolnice odmah posle bombardovanja, i ono sto sam odmah zapazio na tim snimcima nisam nigde video nijednog doktora ili medicinsku sestru cak i jedan vojnik nesto nespretno previja glavu neke zene koja je ranjena a navodno je bolnica u punoj funckiji i valjda treba da su mnogobrojni doktori i med. sestre su u bolnici.
Ima i snimak one poznate trudnice za koju kazu da je glumica, i tu mi je nesto nerazumljivo, bolnica kompleksa za trudnice i na snimcima imamo samo dve trudnice, stvarno je ocekivano da tu bude mnogo vise trudnica, jer bolnica ima kapacitet od oko 600 kreveta, nije valjda da je samo nekoliko (2) trudnica bilo u bolnici sa toliko kreveta.
I na kraju ono sto je po meni sokantno gde su deca na snimcima (opet samo analiziram), gde su deca na snimcima, valjda je osnovna ljudska reakcija da se pomogne maloj deci koja su rodjena u toj bolnici i da se odmah evakuisu iz bolnice, pa to bi valjda trebalo odmah da organizuju doktori i medicinske sestre koje su navodno bili u bolnici, bolnica je navodno bila u punoj funkcij. Onda i park isped bolnice totalno unistenje nema nijednog nastradalog, ispada da nije bilo bas nikog ispred sto deluje neverovatno ako je bolnica bila u punoj funkciji.
I jos recimo trudnica za koju kazu da je bila glumica, izvestavaju da se porodila dva dana posle njenog prezivljavanja bombardovanja bolnice, i na slikama je malo cudno, da posle dva dana i njenog prezivljavanja bombardovanja bolnice i rodjenja cerke, ali ona je i dalje u istoj odevnoj kombinaciji koju je imala pre dva dana kod bombardovanja, neka spavacica trenerka na tufnice i slika mede na grudima, stvarno je pomalo cudna stvar.
I ako imamo vec informacije da je bolnica vec bila prazna i da ju je koristila vojska Ukrajine i da su proterali doktore iz bolnice, onda je sasvim logicno zasto nema doktora i medicinskih sestara i zasto nema vise dece i trudnica na snimcima odmah posle bombardovanja i zasto je park ispred bolnice prakticno bio prazan i nema nastradalih.