Rat u Ukrajini (3)

Sta treba da urade Ukrajinci?

• Da se bore do kraja.

glasova: 30 22,6%
  • Da se predaju.

glasova: 91 68,4%
  • Da pobegnu.

glasova: 12 9,0%

• Ukupno glasova
    133
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Да нису јуче пострадали?

Snap1.jpg
Мучени бразилци кад су дошли, фул опрема. После кратера у кампу, фотка из Пољске. У цивилу.

A ne znam, ono, imao sam veća očekivanja od Rusije, i od Putina, eto, šta reći, razočaralo me ovo divljaštvo, ja sam gajio neke romantične osjećaje prema Rusiji, ali jbg, nema tu kruha, to je kancer planete kao i svaka druga imperija...
Pa da, ali ti si svoju imperiju odabrao, a ova ti ide na ******, zato što je ista kao i svaka druga... :hahaha:

Ne samo ona

Osim Petra Velikog i Aleksandra I,
Svi ruski carevi su bili nesposobne golje

A sve Nemacke princeze koje su sele na ruski presto, napravile su od Rusije najmocniju silu Evrope bez premca
Istorija Rusije od male Kijevske knezevine do najveceg carstva u istoriji ljudskog roda je impresivna i svaki car i cak i neki tamo monah svetitelj iz nepregledne ruske tajge ili jedan svetitelj svestenik molitvenik iz jednog mesta pored Sankt Peterburga su imali udela u stvaranju tako jedne velike imperije i Ruskog nacionalnog i pravoslavnog i hriscanskog i kulturnog duha.

I eto tako je to doslo i do Putina taj neki Ruski duh nacionalizama i kulture i pravoslavlja koji se suprostavlja toj drugoj imperiji NATO i Zapada i liberalnih ideologija. Mozda ovo nije samo vojni sukob, mozda u njemu imamo i neke metafizicke stvari, sukob razlicitog shvatanja i cilja ljudske civilizacije i duha.

Украјински медији потврдили су губитак авиона МиГ-29 украјинског ратног ваздухопловства.

Објављена читуља погинулом пилоту Јевгенију Лисенку из 204. ваздухопловне бригаде, чији је МиГ-29 оборен код Житомира.

Pa da, za nas Europljane su Azijati uvijek bili pogubni, a Rusi su Azijati, jbg, to je taj kompleks manje vrijednosti koji uzrokuje bijes prema uredenim drustvima zapadne Europe :(

Rusi su u stvari Vikinzi, al dobro sad...

More bit bidne da Rusi imaju taj bes prema "uređenoj" Europi, ali dosta često se kod Europe javi taj poriv da idu istočno i...hm..."urede" Rusiju... :hahaha:

Zajeban odnos.

Pa da, za nas Europljane su Azijati uvijek bili pogubni, a Rusi su Azijati, jbg, to je taj kompleks manje vrijednosti koji uzrokuje bijes prema uredenim drustvima zapadne Europe :(

A i Europa je daleko od Imperije.

USA je Imperija koju si odabrao.

Украјински медији потврдили су губитак авиона МиГ-29 украјинског ратног ваздухопловства.

Објављена читуља погинулом пилоту Јевгенију Лисенку из 204. ваздухопловне бригаде, чији је МиГ-29 оборен код Житомира.
... од прије пет дана - биће тога :ok:
и снимај :cool:
Неће јбг. да објављују, 1% ако 'процури'
biglaughh.gif

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back