Rat u Ukrajini (3)

Sta treba da urade Ukrajinci?

• Da se bore do kraja.

glasova: 30 22,6%
  • Da se predaju.

glasova: 91 68,4%
  • Da pobegnu.

glasova: 12 9,0%

• Ukupno glasova
    133
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
In response to the missile attack on CIVILIANS today in Donetsk, Russia's MoD announced that the Armed Forces will DISABLE - as in destroy - the companies that are part of the Ukrainian industrial-military complex.

Kao odgovor na napad Točkom U na civile, Rusija će onemogućiti i uništiti kompanije koje su deo ukrajinskog industrijsko-vojnog kompleksa

Izgleda da specijalna operacija dobija novu dimenziju.

XtKvaQt_Tb1yDFmo8SrrAvLOfKGffHNCjuy5ZqztpRLUdDmU6vD3nm8UVKbu4dmURAB4nkr3hgKcT-vs4Z-BliGKGIfWDN_aU3ha-UTUWqt7mR2N6SYBH58pdFQjB8qZboEXzjDbZw22MNtxJCEqnbgxGuZHvCyLKJqBIEjt4sV5e1GHT2No2o0Y8n82psahqgURT5dflkvwnjVdV1fRx03HpdSoobnyLT1OEZe5OppCniXUknVjs9YGm86NftE0fetvo8VgWFACFB-gAKI5rkvCB4tX-1-Qj7eK52ztOPie9wADkWN0vKd_Y-zWrRGhn4jRjH2Wvtenr2YBpWIQVg.jpg
Nesto su mi se Azovci stisli.

Овај сајт није доступан​

Нисмо успели да пронађемо IP адресу сервера хоста rs.sputniknews.com.

Покушајте:
ERR_NAME_NOT_RESOLVED+

SVE MI JASNO KO GUBI KO DOBIJA CIM JE CENZURISAN !

Tuku i Amerikanci od kad postoje, pre svega ove južno...američko-meksički ratovi, američko španski rat, "vojne intervencije", otimanje Paname Kolumbiji (ista priča kao Kosovo), "banana ratovi" dvadesetih godina...pa intervencije posle II svetskog rata...

To su velike sile. Takav im je modus operandi. Ako si im u dvorištu, igraćeš kako oni sviraju.

A ne znam, ono, imao sam veća očekivanja od Rusije, i od Putina, eto, šta reći, razočaralo me ovo divljaštvo, ja sam gajio neke romantične osjećaje prema Rusiji, ali jbg, nema tu kruha, to je kancer planete kao i svaka druga imperija...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back