Rat u Ukrajini (3)

Sta treba da urade Ukrajinci?

• Da se bore do kraja.

glasova: 30 22,6%
  • Da se predaju.

glasova: 91 68,4%
  • Da pobegnu.

glasova: 12 9,0%

• Ukupno glasova
    133
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Može i tako da se postavi, postoje dva tipa ljudi. Jedan pragmatičan kao što si ti navela i drugi iz postavljenog videa. Oba su u pravu u zavisnosti od situacije.
Ja sam u ovom trenutku više za ovu opciju da se kaže "da, tako i tako" jer prećutkujemo 22 godine i nismo imali nikakav benefit.

Pa baš zato što se 'prećutkuje' ne treba sada talambasati kada smo blizu ostvarenja

Stvarno nekadpomislim da li je lik uistinu ruski general i gde se ta budaletina od Zarkovića tačno nalazi

Danas je moguće svakakve obmane stvoriti

"POSTOJI RIZIK OD RADIJACIJE" Nuklearna elektrana Černobilj OSTALA BEZ STRUJE​

Radioaktivne supstance bi mogle biti oslobođene iz ukrajinske nuklearne elektrane u Černobilju, jer nije u stanju da hladi istrošeno nuklearno gorivo nakon što joj je prekinuto napajanje električnom energijom, saopštila je danas ukrajinska državna nuklearna kompanija "Energoatom".

Piše: N.I.
09.03.2022. 12:34
0

AN 225 je unisten od strane gadjanja ukrajinske vojske
za prenos vecih delova za boing kao i erbus se koristili AN 125, te i takvi su i nama donosili vojnu tehniku.
rekoh , komentirao sam informacije gde je BOING trazio da se avio kompanija rusko- ukrajinska a sada se zna da su sve u RUSIJI da im se da dozvola da mogu leteti severnom americkom kontinetnu , jer donose delove za BOING i jesu iskljuceni iz dela sankcija.
Хвала на објашњењу. Поз.

Lošo? Pa on odavno nije ceo. Gde god ga ugledam ono druga priča, mada se dobro drži jedino na "Velebit"-, valjda ga tamo omame, vežu...

Valjao mu NATO kad je uradio 'Oluju' i kada su Srbe držali u kavezu da ih svi odreda pljuju i ponižavaju, a sada mu kao nevalje

Kakav ološ

Da se čovek sažali i nad NATO jer i od njih ima većih džukela

Kadirovci odletili u nebo Alahu za kurira:super:

Screenshot_20220309_124232_com.android.chrome_edit_334241489179206.jpg
Screenshot_20220309_124141_com.android.chrome_edit_334256168907849.jpg

"POSTOJI RIZIK OD RADIJACIJE" Nuklearna elektrana Černobilj OSTALA BEZ STRUJE​

Radioaktivne supstance bi mogle biti oslobođene iz ukrajinske nuklearne elektrane u Černobilju, jer nije u stanju da hladi istrošeno nuklearno gorivo nakon što joj je prekinuto napajanje električnom energijom, saopštila je danas ukrajinska državna nuklearna kompanija "Energoatom".

Piše: N.I.
09.03.2022. 12:34
0
Rusi ce opet izazvati katastrofu.

A vidiš li nesrećniče one dve paralelne bele linije na vozilima?
To su Ukro oznake još od 2014.

#Ukraine tank destroyed by rebels at northern #Donetsk frontline, bodies of three crew lying next to it
6:47 PM · Jul 21, 2014·iOS
BtFROKGIAAEeQZo.jpg
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Neznalice to je konvoj kod Harkiva kad je nastradala Rosgvardia. Jeste li i to vec poceli i njih trpati u Ukrajinske gubitke :hahaha:
Evo ti njihovog vozila u Hersonu, a evo i isto vozilo u u tom unistenom konvoju.
Screenshot_2022-03-09-12-18-29-053_com.android.chrome.jpg
Screenshot_2022-03-09-12-17-00-889_com.android.chrome.jpg

a jes bio malji deca
mi smo od raslji i od zenskih gacica i njihovih lastisa
pravili pracku i sa tim smo i u nebo gadjali
i cini mi se da je u toj i takvoj serbiji , jos su se deca i igrali , pravili PRACKE i
eto tako su
a i sta deca su znali o NEVIDLJIVOM, nisu ga videli
oprosti deci , sto si takav...:mrgreen:
Koji ne vidljivi, vidim desetine sprzenog ruskog oklopa :rtfm:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back