Tempomat
Ističe se
- Poruka
- 2.677
Ukrajincima prijeti nestašica žute boje i sjemenki sumcokreta9. 3. 2022. Заробљена техника окупатора у Николајеву:
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ukrajincima prijeti nestašica žute boje i sjemenki sumcokreta9. 3. 2022. Заробљена техника окупатора у Николајеву:
![]()
Da, jer je jasno da ko ne podržava Putina, ne može biti Srbin.Sizife nemoj da lažeš okolo raju.

znas kako uce papagaja da govoriOsvojili ih okupatorski nuklearni bioteroristi

Da, da. Sa sve mitraljezom, kao recimo u mestu Ilok.Netočno, pa onda si "sitting duck", rokneš ga čime oćeš.
Zvonici se koriste za izviđanje.
Jel još uvijek 489 zaginulih golobradih okupatora?
stakve price je zavrseno posle 2014.Mislim da ce da bese Putina.

"hitlerovci"Da, da. Sa sve mitraljezom, kao recimo u mestu Ilok.
A koliko je tek hitlerovaca ostavilo kosti? Ili onih vaših narkomana u Somaliji 1993. godine.

Nemam pojma ko nam je taj "smrtni neprijatelj" koga si ti nesumnjivo identifikovao.Знај да се у Украини одлучује и наша, српска судбина. Ни мање ни више. Обзиром да добро знамо ко нам је смртни непријатељ, сасвим је јасно ко нам није непријатељ и чија ће ту победа можда омогућити да лакше преживимо. Мислим, преживимо као наорд, а не као појединици. Јер појединци же свакако преживети. Али, народ... е за то је потребна ипак победа.
Nego ko? Ukrajinci su hitlerovci većinom."hitlerovci"
![]()
Ti beše još uvek testerišeš palete na meru ručnom testerom?Eto kad nema argumenata onda prvo mu klozeti padnu na pamet, na tvoju zalost to ne radim ....
Da, jer je jasno da ko ne podržava Putina, ne može biti Srbin.
A ako pored toga tvrdi i da je kapitalizam bolji sistem od komunizma, onda ga je tek ugasio, ne da nije Srbin, već je i ustaša i kvisling.
Pogledajte prilog 1116776
Primijetio si da je jučer Bajden nazvao Madura i rekao daj mi naftu a Maduro rekao možestakve price je zavrseno posle 2014.
Ameri od tada konstantno gube i nisu uspeli oboriti nijedan rezim u svetu...........ili, cekaj malo, a da, oborili su "rezim" u makedoniji i odmah sutradan, makedonija je usla u NATO.
Inace. ameri gube sve redom..........libiju, siriju , avganistan, irak, jemen, ukrajinu...........a posebna prica su Venecuela, Bolivija, Kuba, Sev. Koreja, Srbija, Kazahstan, Belorusija ..........gde se nisu ni pedalj pomakli u agresiji na te zemlje.
normalno
I kompletan britanski parlament aplaudira hitlerovcu nakon citiranja Čerčila?Nego ko? Ukrajinci su hitlerovci većinom.

Ustaše, balije, šiptarija, čedini narkomani, NVO babetine. Oni ovde podržavaju Ukrajinu.Svako ko je za Bajdena a protiv Rusa je po mojim merilima kvisling.
Lepo je sto priznajete.
Titov mauzolej?normalno
jel bio u bg pred pola miliona ljudi?
jel usao u najveci hram?
jel se poklonio kako se valja?
sta cu da podrzavam tvog tachija?
jes zapiso broj na koji ga je nazvo, da proverimo?Primijetio si da je jučer Bajden nazvao Madura i rekao daj mi naftu a Maduro rekao može
Jel mu aplaudiraju i na Azovu i na spomeniku Banderi?I kompletan britanski parlament aplaudira hitlerovcu nakon citiranja Čerčila?
![]()
Da, jer je jasno da ko ne podržava Putina, ne može biti Srbin.
A ako pored toga tvrdi i da je kapitalizam bolji sistem od komunizma, onda ga je tek ugasio, ne da nije Srbin, već je i ustaša i kvisling.
Pogledajte prilog 1116776
a jes bio malji decaIzveo toliku vojsku a da ni sam ne znasto ni gdje, a ukrajinci mlate li mlate .

svoje fetiseTitov mauzolej?

Jel ste isključili struju i vodu Moskvi?9. 3. 2022 Колона руских борбених возила разбијена је противтенковским ракетним системом друге генерације Стугна-П:
![]()
Svi zapadni izvori koji su u početku javljali da Ukrajina nema šanse sad javljaju da Rusi nemaju nikakve šanseОвако сада изгледа пут од Харкова до Старог Салтива:
![]()