znaci nista o tome kako smo srusili nevidljivog 
ocekivano...od "strucnjaka" i "ratnika"

ocekivano...od "strucnjaka" i "ratnika"

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Javelin i ruski tenk
Cijela Ukrajina predstavlja kotao za Ruse

idi onda bori se za pravednu stvar kad u nju verujes![]()
Ratovo sam na pravoj straniu srbiji nema ijekavice
znaci gdin stranac
ako si ratovao, onda si
na suprotnoj strani ratovao

Vrijednost Rusih firmi pala 90 % i zapad je u problemimaУкрајина остаје без градова и територије, запад остаје без гаса и горива, Русија остаје без кока коле, пепсија и мекдоналдсових чисбургера.
jok ne znaIzveo toliku vojsku a da ni sam ne znasto ni gdje, a ukrajinci mlate li mlate .

Znas koliko je to u trenutnoj situaciji bitno,0%....Vrijednost Rusih firmi pala 90 % i zapad je u problemimaPogledajte prilog 1116758
Vidi, odma se vrijeđa, malo ga potkačiš i digne nos.Добро ...., сад можеш напустити просторије форума ...![]()
tako uvek kazu muslimaniRatovo sam na pravoj strani![]()

vau batice kakav argument. pozdravlja te precednikJa svakako nikoga ne pljačkam, jer sam Srbin
НАТО је спреман да се бори до последњег Украјинца, али шта онда?Trenutno Rusija ostaje bez dvadesetogodišnjaka koji umiru u stranoj državi iz nepoznatog razloga. Ustvari, razlog je poznat: Putin tako želi, a njihovi životi mu ionako ništa ne znače
Borim se, ne briniidi onda bori se za pravednu stvar kad u nju verujes![]()
i oni su bili na pravoj stranitako uvek kazu muslimani
kad ih neko isto pita![]()

Baba Nevenka brine o zivotima ruskih dvadesetogodisnjaka...Trenutno Rusija ostaje bez dvadesetogodišnjaka koji umiru u stranoj državi iz nepoznatog razloga. Ustvari, razlog je poznat: Putin tako želi, a njihovi životi mu ionako ništa ne znače

Украјина остаје без градова и територије, запад остаје без гаса и горива, Русија остаје без кока коле, пепсија и мекдоналдсових чисбургера.
jel ima neki link, informacija je vrlo značajna za taj dio ratištaНа југу Харковске области, 2. батаљона 93. одвојене механизоване бригаде Оружаних снага Украјине, распоређене из Дњепропетровске области, покушао је да изврши контранапад на положаје руских трупа.
У сукобу је елиминисано око 250 непријатељских војника и 18 оклопних возила Оружаних снага Украјине.
33k eura za svakog ubijenog ruskog okupatora.UŽIVO Putin potpisao: Porodicama poginulih Rusa po 5 miliona rubalja
Pljuc ....
Onda, jel se politika neutralnosti i ekvidistance pokazala neobično mudrom ili ne
Ti baš uživaš prikazivati srpske poraze
Mislim da ce da bese Putina.33k eura za svakog ubijenog ruskog okupatora.
A prije par dana je bilo 80k za poginulog, 30k za ranjenog
Ah da, tečaj
Jedan ali vredan,posle Srbije je otisao u penziju...Ti baš uživaš prikazivati srpske poraze
Pa dobro, šta ću ti ja