- Poruka
- 14.769
Deru ih Ukrajinci , još malo pa gotovo

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Deru ih Ukrajinci , još malo pa gotovo

Сада је заyеб да је Кадиров морао да пошаље и своју гарду у којој је и 60 чланова његове породице и фамилије.
sve je laž, Šahtojr ne igra jer mu jer razoren stadion od "ukrajinske vojske" osam godina a ne od "ruskih agresora 12 dana" samo gledam kako lažete i licemje sejete no šta očekivati od kopiladi Ante PavelićaŠta je tu laž, pa Srna je bio u Šahtjaru, znam šta je pričao
Inače pohvaljujem tvoj izbor tv postaja
Ne znamo se, ali čovek je ratovao, pa ti računaj koliko može imati
svaka im cast na strpljenjuDeru ih Ukrajinci , još malo pa gotovo![]()
А ја сам био убеђен да си вирусолог? И тамо си самоуверено лупао!Nisam zeleo da ti kvarim zadovoljstvo ali ja sam agroekonomista. Cenim da malo vise znam. 6 meseci do godinu dana mu dajem da ce ostati na vlasti. Njihova ekonomije je na kapitalistickim osnovama gde oligarsi vode velike firme. Ove sankcije su u rangu onih nasih i pogodice pre svega obicnog coveka. Ne znam tacno ali mislim da imaju ogroman broj ljudi koji zivi po gradovima, Mozda 80% . Gradsko stanovnistvo ima svoje potrebe i navike. Seljaci ce da prezive ,uvek prezive.
Biolaboratorij kojima će genetski uništititi Ruse? I okej, hajde da je to u nekom ludilu istina.jok naprimer najliberarniji fox
pa ces pored 9 amera koji se krste, naci jednog guvernera koji kaze parafaraziram
sumnje su ozbiljne, ne bi ja to odbacio kao rusku propagandu
i doda sta mi trazimo u tom ratu
zasto nas predsednik dozvoljava da putin napreduje, a mi sa njim jos trgujemo![]()

Он није он ни она него оно.da malko prodjes americke sajtove koji nisu pod drzavnom kontrolom, ne bi se prosipao sa sarajevom![]()
Сада је заyеб да је Кадиров морао да пошаље и своју гарду у којој је и 60 чланова његове породице и фамилије.
Прва тура Чечена је практично уништена и потрошена до сада, има Твитер канал који приказује убијене руске војнике, много je Чечена међу њима.
Лако се било курчхити се у миру и изигравати кабадахију, сада се плача цена тога.
Delimicno tacno! Naime birali su izmedju islama ,katolicanstva i pravoslavlja.. Ima legenda da su islam odbacili zbog alkohola .a pravoslavlje su prihvatili zbog lepog pevanja na bogosluzenju. Medjutim istina je da pravoslavni Patrijarh Nikada ali nikada nije protivurecio vladaru,Papa voli da se pita i da presudjuje ,Patrijarh NE.uh kad je ruska država primila Hrišćanstvo u Kijevu, i kad je Kijev bio Majka Ruskih gradova, od ukrajine nije bilo ni =U=
Nije Krim tako daleko, i nemoj tako jako uplašićeš ih!
no dobro si naučio priloge RTL-a dobićeš lizalicu
aj ne lupajBiolaboratorij kojima će genetski uništititi Ruse? I okej, hajde da je to u nekom ludilu istina.
I onda te biolaboratorije ideš graditi upravo u Ukrajini? Ne na Aljasci možda? Baš Ukrajina?
![]()
koje birao šta pričaš ti?!Delimicno tacno! Naime birali su izmedju islama ,katolicanstva i pravoslavlja.. Ima legenda da su islam odbacili zbog alkohola .a pravoslavlje su prihvatili zbog lepog pevanja na bogosluzenju. Medjutim istina je da pravoslavni Patrijarh Nikada ali nikada nije protivurecio vladaru,Papa voli da se pita i da presudjuje ,Patrijarh NE.
Хахахаха....сад си и историчар?!Delimicno tacno! Naime birali su izmedju islama ,katolicanstva i pravoslavlja.. Ima legenda da su islam odbacili zbog alkohola .a pravoslavlje su prihvatili zbog lepog pevanja na bogosluzenju. Medjutim istina je da pravoslavni Patrijarh Nikada ali nikada nije protivurecio vladaru,Papa voli da se pita i da presudjuje ,Patrijarh NE.
Prevelika teritorija ,preveliki troskovi. Kao kada neki deda zivi u kuci od 2000 m2 sam. Polako se rusi tavanica i propada. Da li znas da je Rusija izgubila milion stanovnika u uslovima prosperiteta a sad ce da izgubi jos 20 miliona. Za isto vreme USA je dobila novih 50 miliona stanovnika, Kako to?А ја сам био убеђен да си вирусолог? И тамо си самоуверено лупао!
Значи, ти си агроекономиста? Ок, агроекономиста. Колико Русија има обрадиве земље, колико обрађује а колико је њено учешће у % у продаји пшенице.
Такође, колико је њено учешће у % у извозу минералних ђубрива на светском тржишту.
Колико је извоз енергената у % на светско тржиште?
Сада сабери да имају своју обрадиву земљу у огромној количини, онда своја минерална ђубрива и своје гориво. То се популарно зове "инпути". Ко може да им конкурише таквом производњом и како мислиш да само одржива земља по питању хране и енергије може бити на коленима?
Ако ниси у стању да укључиш разум, укључи неки руски линк и прочитај мало шта ради Русија.
Бесмислено се бламираш.
Delimicno tacno! Naime birali su izmedju islama ,katolicanstva i pravoslavlja.. Ima legenda da su islam odbacili zbog alkohola .a pravoslavlje su prihvatili zbog lepog pevanja na bogosluzenju. Medjutim istina je da pravoslavni Patrijarh Nikada ali nikada nije protivurecio vladaru,Papa voli da se pita i da presudjuje ,Patrijarh NE.

Kijevski knez Vladimir PRVI krstiteljkoje birao šta pričaš ti?!
Ne to je iz gimnazije ,opste znanje .Nesto sto se zove opsta kultura ,Mnogi to znaju ,potvrdice ti.Хахахаха....сад си и историчар?!
Bio oružje da sjebe genetiku Rusa. Ne i Ukrajinaca. Deda, zajebi teorije zavjera, to je za one koji misle da su pametni.aj ne lupaj
jel ti znas sta je bio oruzje
za sta sluzi
gde se i na kome isprobava?
mali hint...koja jedinica u vijetnamu je nahebala
bas od amera kada su to radili...nemoj search
ili znas il ne znas...
jle znas zasto ameri drze zive viruse van teritorije usa?
zasto to ne drze kod njih? zasto u zemljam istoka i treceg sveta?
ma zaebava bajdenovceКлизећи: Pogledajte prilog 1116643
Доналд Трамп сматра да Европа „користи“ САД по питању забране увоза енергената из Русије.
"Управо је потврђено да већина европских земаља неће следити САД у бојкоту руске нафте и гаса. Као увек, САД су препуштени себи, и Европа то користи све док их штитимо, док читамо лажне вести да су сви заједно пратили (председника САД Џоа) Бајдена у борби против Русије“, навео се у саопштењу Трампа.

Pa evo pogledaj Kinu šta radi, ne treba dalje objašnjavati... Sada će ceo zapadni svet biti u deficitu sa sirovinama a oni to mogu da iskoriste...Да, земља која има свој сопствени и најстарији космички програм не влада технологијама па ћеш јој ти објаснити шта су високе технологије? Вероватно си мислио, оно, технологија на некој висини? Само од ког спрата подразумеваш да почињу високе технологије?
Хахахаха....какви трошкови? Очигледно да ниси видео својим очима?!Prevelika teritorija ,preveliki troskovi. Kao kada neki deda zivi u kuci od 2000 m2 sam. Polako se rusi tavanica i propada. Da li znas da je Rusija izgubila milion stanovnika u uslovima prosperiteta a sad ce da izgubi jos 20 miliona. Za isto vreme USA je dobila novih 50 miliona stanovnika, Kako to?
Клизећи: Pogledajte prilog 1116643
Доналд Трамп сматра да Европа „користи“ САД по питању забране увоза енергената из Русије.
"Управо је потврђено да већина европских земаља неће следити САД у бојкоту руске нафте и гаса. Као увек, САД су препуштени себи, и Европа то користи све док их штитимо, док читамо лажне вести да су сви заједно пратили (председника САД Џоа) Бајдена у борби против Русије“, навео се у саопштењу Трампа.
bio oruzje se koristi da shebe neciju genetiku?Bio oružje da sjebe genetiku Rusa. Ne i Ukrajinaca. Deda, zajebi teorije zavjera, to je za one koji misle da su pametni.

Plonker,Za isto vreme USA je dobila novih 50 miliona stanovnika, Kako to?
Па мора да ти је у Земуну предавао неки Немац или Хрват, нема друге.Kijevski knez Vladimir PRVI krstitelj
Ne to je iz gimnazije ,opste znanje .Nesto sto se zove opsta kultura ,Mnogi to znaju ,potvrdice ti.