stooo?
pa tako se stiti nacionalna valuta...el ti uopste nesto znas o ekonomiji?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
stooo?
Tu se verovatno misli na ukupne gubitke u PVO tehnici, ukljućujuči s300, radare, ose, i verovatno sva ostala oruđa iz PVO segmenta...UNIŠTENA 123 PVO SISTEMA S-300, 897 TENKOVA, 95 VBR: Ruske snage razaraju ukrajinsku vojsku i vojnu infrastrukturu
https://www.novosti.rs/planeta/svet...tm_campaign=push-date-2022-03-08-vest-1094146

Naravno nenapadačku vojsku, važno je samo distancirati se od ove pogubne američke spoljne politike koja uvlači Evropu u ratove.Vojsku koja će biti isključivo nenapadačka. Igrati se Rusima nije pametno.
Ukrajinci će na bolan način naučiti kako je glupo izabrati pajaca za šefa države.
Zelenski je majmun koji je ušao u tenak.
Kao u Kustinom Podzemlju
Katolika u Ukrajini je zanemarivo, valjda 1 ili 2%Zapad je mnogim stvarima izritirao Rusiju u Ukrajini. Na žalost mnogo je slepaca danas čak i medju srbima koji ne vide neke stvari. Jedna od stvari koja se desila je priznanje ukrajinske raskolničke pravoslavne crkve od strane carigradske patrijarsije. Iz te stvari vidimo sledece: Carigradska patrijarsija je pod uticajem zapada, Pravoslavni ukrajinci koji su pod jurisdikcijom te carigradske patrijarsije su antirusi i ima ih neki 40% stanovnistva Ukrajine. Ruskih pravoslavaca ima nekih 20%. Ostalo su unijati i katolici.
Zadnjičar?Ма пусти га, његова русофобија није везана за Украјину него за закон о забрани ЛГБТ!
Disclose TV je na listi lazovizijskih sajtova , promocija putlerka I tramptarda etcI to znači da jesu ili da nisu pričali?
Ne šta piše, nego šta je istina
samo sto nisu...
Opa vidi stratega...ostavis kolonu da ceka, bravo generale, Pun pogodak, pa taj Kiev vec danima ceka u okruzenju, pa sta ne napadaju. Kazes poznaju ga, onda dolazim do zakljucka da ga poznaju jedinice i vojska iz svakog coska Rusije , ono bez ebemti ga uzimamo samo da civili isprase ukrajince pa upadamo jel takvu zamisljas strategiju ili? Da sluzio sam tocno onoliko koliko i treba i tamo di trebaNepoznat grad za ruse Kijev,da li cujes sebe?50 godina su bili u istoj drzavi....ta kolona od 720km stoji tu i polako opkoljava Kijev,cekajuci da dodje ostatak sa istoka Kijeva....ovde se ide na iscrpljivanje,naucili su da se ne ulazi u grad oklopom pogotov pun civila kojima nije dozvoljeno da odu...na kraju ce civili izmarisati sami naciste i to je to.....tvoja vrhunsko iskustvo ti kaze da ulete u Kijev gde ih ceka hiljede protivoklopnih raketa,blago onom gde si ti sluzio jedino je to tvoje objasnjenje za cudjenje zasto se polako krecu....

И цена пшенице иста, и минералних ђубрива и никла и титана, и паладијума и....."Pukla Rusija" kazu hrvati
Tamo benzin isto 50 rublji ko i prosle godine.
U Americi za godinu dana - CENA DUPLA
Moj poznati sjeo i auto, vozio 12 sati do Poljske, potrpao neku ženu i 4 djece (muž ostao u Kijevu), 12 sati vožnja nazad i sada žive u njegovoj vikendici u Samoboruono sto me impresioniralo van ovog uzasa je
kako su se poljaci lepo poneli prema izbeglicama
za engleze francuze i ostale su gospoda
mislim da ce im to biti veliki + kod vladimira
kad bude pravio strategiju kud ce dalje
ipak su dosta izbeglica pripadnici ruskog naroda
TO bi bilo pametno za EU ali teško, njih drže ameri imaju gomilu vojske po NATO bazamaSvet će se ove godine ponovo podeliti na blokove.
EU bi, da me pametna, trebala značajnije da se distancira od SAD.
Slepci.
Jel Tramp još uvijek zagovara ideju da na avione stave kinesku zastavu i rokaju Rusiju?Disclose TV je na listi lazovizijskih sajtova , promocija putlerka I tramptarda etc
https://www.dw.com/en/disclosetv-english-disinformation-made-in-germany/a-60694332
Sad je dobio ženu sa ĉetvoro dece. Čestitamo!Moj poznati sjeo i auto, vozio 12 sati do Poljske, potrpao neku ženu i 4 djece (muž ostao u Kijevu), 12 sati vožnja nazad i sada žive u njegovoj vikendici u Samoboru

A Rusi kažu ne, primirjeUklinili su se sa dve strane istocne i zapadne
Kazu amerikanci da Rusi krecu na Kijev, majku gradova ruskih, u narednih 24-96 casova.
ako bude neka nova jalta, gde ce ovaj jda rumuni bugari madjari pa i poljaci nego uz rusiju...zapad ih sigurno nece..kako ih je primio preko veze i preko noci, tako ce i express da dobiju odyebausTO bi bilo pametno za EU ali teško, njih drže ameri imaju gomilu vojske po NATO bazama
a vllast ne može godinama da dobije niko ko nije u USA bulji, radi za CIA ili ih cia ucenjuje.
Evo u Poljskoj , kao avion se slučajno srušio sa predsednikom i vojnim vrhom koji nisu bili ovako anti Ruski nastrojeni i došla nova ekipa Rusomrzitelja.
Pali su kada su išli na proslavu u Rusiju. Rešila ih CIA?
https://en.wikipedia.org/wiki/Smolensk_air_disaster
https://www.theguardian.com/world/2...years-since-plane-crash-that-killed-president
šta kako? pa iće na JURIŠ kao Mirko i SlavkoMalo si se zaebo za mene, ja jesam i to u dve, al to nije bitno. Kazes na jugu a sta je sa ostalim podrucijima , sta bi sa onom kolonom od 60 km. jel su krenuli ili jos stoje, kako neko misli zauzet grad od 3 miliona stanovnika sa stotinama snajpera, protuoklopnim sredstvima, protuoklopnim minama, protupjesadijskim minama itd,itd a taj grad ima i metro uzivancija za agresora koji ulazi u nepoznat grad, ili ces sad rec da su to sve domaci koji pozbnaju grad u milimetar pa znaju odakle dolazi opasnost![]()
![]()
![]()
bravo !Ма пусти га, његова русофобија није везана за Украјину него за закон о забрани ЛГБТ!
Kako misliš dok je još legalan? Euro 5 makina 143 konja i ja 144 tiKec je picolovac
Stavi Z dok je još legalan, boli te pipi.
cija narodna?A Rusi kažu ne, primirje
Šta misliš, ko laže?
(hint: narodna izreka glasi "Lažeš ko Lavrov")