Rat u Ukrajini (3)

Sta treba da urade Ukrajinci?

• Da se bore do kraja.

glasova: 30 22,6%
  • Da se predaju.

glasova: 91 68,4%
  • Da pobegnu.

glasova: 12 9,0%

• Ukupno glasova
    133
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne znam da li imas nesto od skole? Vidi ekonomija u zatvorenoj zemlji to ti je kerin racku.Ako ih zatvore finansijski Putina ce da bese njegovi Rusi. Ima tanka sansa sa Kinom i Indijom ali to je kocka sta je uradio. Kad je vec ovo zapoceo vazno je da zavrsi sto pre i da se ucuti koliko god je moguce. Verovatno ce zbog ovoga nestati ali ako resi to sa Krimom i Donbasom ,ostace mu kao amanet.
Види, не знам шта ти имаш од вијуга у глави, пошто те памтим и по бисерима у дискусији о пандемији.
У овој причи, такође, мало тога капираш и у опште знаш. Зато, не мешај се у дискусију старијих, може те неко нагазити па ћеш после да се жалиш родитељима!

Ukrajinski lovci cekaju plen

FNV96leWUAUY1si

Ali u tom selu gradu ima i domace vojske i domacih, pa se bas spijunima civilima i ne govori nit pomisljaju gdje i kako, a zaebi satelitske snimke ako ja tebe i tvoju jedinicu posaljem u tamo neku vukoebinu bez znatne pozadinske podrske. U stvari jesi ti sluzio vojsku ikako ?
Da ali ti nisi definitivno nisi ,ni Ukrjaina nema 10 miliona vojnika pa da budu u svakom selu...ovde moze biti problem logistika ali ne dugorocno.pogotovo sto su to vecinski rusko naklonjeno stanovnistvo ....jutros ulaze vozom na jugu mislis da bi usli da to sve nije osigurato,nego onako na srecu?

Sprdnja živa šta pravedni Car Vladimir radi od *******ista i njihove ustaške braće po Ukrajini, a ništa manja sprdnja nije ni ovo razvlačenje prolupalih ljubitelja Bandere i četvrtog NATO rajha na temi, u čemu se Tihi baš onako ističe :lol: Jasno je da se nakon roštiljanja njihovih didova pod Staljingradom nimalo nisu opametili, pa će reprizu i priliku da nešto nauče imati u Mariupolju.
Mada, moram priznati da s obzirom na njihove tisućljetne monstruozne i anticivilizacijske sklonosti nisam preveliki optimista.
Bez obzira na sve to, sebe ponekad uhvatim da mi ih bude žao, a onda se sjetim Jovana Dučića i njegovih stihova... Tako da, šalim se, nije mi ih žao, ali uopšte :per:

🇷🇺Z🇷🇺

Di piše da su to? Poznaš nekog? Onog četnika Živkovića možda?
Терористи, како их сматра ослободилачка војска .... :rtfm:

Изгледа да их окупљају на једно мјесто.
biglaughh.gif

BREAKING: Biden official says US working with Ukraine to prevent bio research facilities from falling into Russian hands​

Putinova lista treba da sadrzi samo anglo - saksonske zemlje koje su za odstel - USA,UK obavezno a CA i AU ako bas budu ostrasceni.Amerika i Britanija su glavna legitima meta - anglo - sanskonskoj populaciji vise nema mesta na ovoj planeti - sve gadosti oni kreiraju i propagiraju...kakvu satisfakciju ce da imaju Rusi ako zveknu Pristinu ili Zagreb ili Litvaniju?

Pozivam celu Evropu i Aziju od Vladivostoka do Lisabona da se neutralise anglo-saksonski kancerogeni uticaj .Cim se anglo-saksonci vrate na svoja stanista i smrdljiva ostrva - evro-azija ima da procveta + njima sankcije za narednih 200 god

evo resenja za ceo evro-azijski kontinent - 1 nuklearni projektil za London made in SSSR...jedno 2 kom iz Pekinga na New York i Californiju - made in PRC - jos anglo-saksonski repovi tipa Australija prvo iste sankcije kakve sad imaju Rusi...ako nema efekta onda batine....nisu evropske zemlje pretnja za Rusiju - nego strogo anglo-saksonci...e oni treba da popuse ozbiljne batine od ostatka sveta - njih 500 mil zbrno naspram ostalih 6 + milijardi

Da ali ti nisi definitivno nisi ,ni Ukrjaina nema 10 miliona vojnika pa da budu u svakom selu...ovde moze biti problem logistika ali ne dugorocno.pogotovo sto su to vecinski rusko naklonjeno stanovnistvo ....jutros ulaze vozom na jugu mislis da bi usli da to sve nije osigurato,nego onako na srecu?
Malo si se zaebo za mene, ja jesam i to u dve, al to nije bitno. Kazes na jugu a sta je sa ostalim podrucijima , sta bi sa onom kolonom od 60 km. jel su krenuli ili jos stoje, kako neko misli zauzet grad od 3 miliona stanovnika sa stotinama snajpera, protuoklopnim sredstvima, protuoklopnim minama, protupjesadijskim minama itd,itd a taj grad ima i metro uzivancija za agresora koji ulazi u nepoznat grad, ili ces sad rec da su to sve domaci koji pozbnaju grad u milimetar pa znaju odakle dolazi opasnost :think: :think: :think:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back