Marin83
Poznat
- Poruka
- 9.710
I Kaliningrad je more, CG nije u NATO-u ovo je grafiku radila neka budala.Rusiji francuzi priznaju Krim i celu Gruziju?
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I Kaliningrad je more, CG nije u NATO-u ovo je grafiku radila neka budala.Rusiji francuzi priznaju Krim i celu Gruziju?
![]()
K1 - Tanjug je prozimska TV kao i voditeljkaPutin "hitler" .. dva domaća pro(nato)svetitelja.. dobro poslušajte.

Komicar par ekselans.Citat:Володимир Зеленски :
До данас је у агресији Руске Федерације на нашу домовину погинуло око 1300 Украјинских бораца, и преко 12500 Руских окупатора.
ima i takvih, ali krivo je skolstvo, balavurdija ne zna gde je suplja.Jesi ti siguran da oni nisu zamenili SERBIA sa SIBERIA !!!
ja sam ga naveo kao primer da ima amera NOVINARA, retki, ali ih ima, koji se bar trude da budu realni, a zamrznut konflikt je moje misljenje koje nadovezujemNiti se to gde pominje, niti se vidi izmedju redova. Covek bio jasan.
70 godina ... pa sta je bio onda taj SSSR ?

Као изненађени смо, навијамо за Путлера и да нас свет гледа као нормалне.Prag nam otkazao predstavu zbog stava Srbije prema ratu u Ukrajini
Zapadne vrednosti. Sprdnja.
Šteta što posada nije ostavila novčiće za lađara tako da za njih nema na onaj svijet

Preporucujem da svako pogleda neki kadrovi su 18+ ali sustinski dobar video prilog