a sto nije dovoljno za jedno ostrvo,Znas kako Kina ubrzano ulaze u vojsku, to se vidi zato sto ulazu sada 4 puta vise od Rusa, ali mislim da jos to nije dovoljno...
ne mislis valjda da ce ameri napasti kinu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a sto nije dovoljno za jedno ostrvo,Znas kako Kina ubrzano ulaze u vojsku, to se vidi zato sto ulazu sada 4 puta vise od Rusa, ali mislim da jos to nije dovoljno...
Jesi li ti ziveo u Srbiji tokom devedesetih? Nije bilo leba i mleka da se kupi, o kakvom Meku ti blebeces?
Зеленски: Дошло време да признамо – ништа од чланства у НАТО
Дошао је тренутак када треба признати да Украјина неће постати чланица НАТО, изјавио је председник Украјине Владимир Зеленски.
„Јасно је да Украјина није чланица НАТО, ми то схватамо, нормални смо људи. Годинама смо слушали о наводно отвореним вратима, али сада смо такође чули да тамо нећемо ући. И то је истина и то се мора признати“, рекао је Зеленски.

Nece napasti Kinu ali snaga koju kineska mornarica mora imati da podrzi prekomorsko iskrcavanje mora biti bar duplo veca od americke...a sto nije dovoljno za jedno ostrvo,
ne mislis valjda da ce ameri napasti kinu
Sledeca je Srbija, samo da se zavrse izbori i vucic pobedi.Crna Gora uvela sankcije Putinu, prenose vijesti.me..
Komisijom inače predsedava portpredsednik Vlade Dritan Abazović.
Između ostalog sankcije se odnose na 696 ruskih državljana kao i na finansijske institucije, imovinu, promet i distribuciju dobara…
Na spisku su između ostalih predsednik Rusije Vladimir Putin, premijer Mihail Mišustin, ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov, ministar unutrašnjih poslova Rusije Vladimir Kolokoljcev, Ramzan Kadirov, predsednik ruske Republike Čečenije, bivši predsednik Rusije i aktuelni potpredsednik Saveta bezbednosti Ruske Federacije Dmitrij Medvedev, prenose Vijesti.
Na spisku su i Igor Sečin, glavni izvršni direktor ruske državne naftne kompanije Rosnjeft, Nikolaj Tokarev, glavni izvršni direktor ruskog naftnog i gasnog preduzeća Transnjeft.
Časna, gorda i poštena Crna Gora.. ni u tragovima.
Никада више неће бити неутрални према Русима.Министар спољних послова Русије Сергеј Лавров рекао је да су преговори са Украјином усмерени на осигуравање њеног војно неутралног статуса
.
Преговори који се сада одвијају су преговори о осигуравању војно неутралног статуса Украјине у контексту гаранција безбедности за све учеснике тог процеса и у контексту демилитаризације Украјине како с њене територије никада више не би било претњи по Русију, и наравно, у контексту обустављања политике нацификације земље која је потврђена у читавом низу законодавних аката. То подразумева и укидање свих дискриминационих ограничења која су била уведена у вези са руским језиком, образовањем, културом, руским медијима“, рекао је он на заједничкој конференцији за медије са иранским колегом.
SSSR je svojevremeno osvojio za sebe i one koje je navodno crvena armija oslobodila i Poljsku i Cesku i Madjarsku itd...A u najskorije vreme su uzeli i Gruziju kao i Krim....Rusija se odavno granici sa zemljama koje su usle u nato, za Ukrajinu to nije moguc scenario.. Ispada da su te zemlje koje su usle u nato uspele da se spasu ovoga sto se danas desava Ukrajini... Naravno da ni Gruzija ni Ukrajina nisu mogle da udju u nato...Molim te objasni mi šta će Rusiji teritorija Ukrajine?
U prevodu, ako kupujem mleko od komsije koji cuva kravu i u jednom trenutku je proda - ja sam ugrozen i on to ne sme da radi.
Ybt, da ne poverujes!
Никада више неће бити неутрални према Русима.
Pa realno ne vidim ni poentu postojanja drzave Moldavije.Ista bi trebala da se podeli da deo gde zive Rusi se pripoji Rusiji a ostatak Rumuniji.SSSR je svojevremeno osvojio za sebe i one koje je navodno crvena armija oslobodila i Poljsku i Cesku i Madjarsku itd...A u najskorije vreme su uzeli i Gruziju kao i Krim....Rusija se odavno granici sa zemljama koje su usle u nato, za Ukrajinu to nije moguc scenario.. Ispada da su te zemlje koje su usle u nato uspele da se spasu ovoga sto se danas desava Ukrajini... Naravno da ni Gruzija ni Ukrajina nisu mogle da udju u nato...
Na zalost Rusija je zemlja koja zivi od svoje teritorije i sirovina, ona je imperija i njena priroda teznja je da se siri.... Oni ce uskoro ili traziti od Moldavije veliki deo teritorije kao visoku autonomiju, tom zemljom totalno upravljati ili je u suprotnom vojno zauzeti...
Sećam se ko klinac kada se na regrutaciji biralo šta bi hteo, ja zaokružio tenkista i podmorničar. Ćale kaže nisi mogo goreOpet nekako smatram da oklop daje prednost na frontu ali uz sve veće materijalne i ljudske gubitke.. biti tenkista sve više postaje biti glineni golub i zrtva za "viši cilj".. možda je budućnost u razvoju tenkova bez posade (poput dronova).
То су чињенице. Да ли је све то потребно Русији, па, неће да шкоди. Свакако је могуће да није примарни циљ, али зашто би се одрекли производње тих габарита?Sve to ima i Rusija.
To je posmatrano iz ugla gladnog i pljačkaškog Zapada.
Sledeca je Srbija, samo da se zavrse izbori i vucic pobedi.
Jedino ce me zabavljati kako botovi okrecu pricu i pocinju da brane Ukrajince...![]()
Crvena armija je vodila odbrambeni rat i nije za poredjenje sa ovom smejurijom ni po motivaciji ni po brojnosti.Rusi su pokrenuli vojnu operaciju, i pokazali da im armija nema iskustva, niti motivacije, da ne znaju voditi rat, i da nemaju nikakvu izlaznu strategiju iz rata.Ubijanje civila pred TV kamerama im nece pomoci
Ja sam ziveo u RSK 91-95 i bilo je ‚‚leba i mleka‚‚ mozda je u Beogradu bila nestasica.Jesi li ti ziveo u Srbiji tokom devedesetih? Nije bilo leba i mleka da se kupi, o kakvom Meku ti blebeces?
To nam je prokleti milosevic obezbedio. I "ponos", tj. da nas niko ne bije.
Arapi nisu nacisti. Njima treba dobar sluga.Знаш ли да Немци неће Украјинце. Кажу нека остану у Пољској !?!!!!??????????
Немице воле више арапе ?
Moсква се брани на крову Рајхстага!Crvena armija je vodila odbrambeni rat
ne znam, ne razumem se u vojnu strategiju,Nece napasti Kinu ali snaga koju kineska mornarica mora imati da podrzi prekomorsko iskrcavanje mora biti bar duplo veca od americke...
Da gađa može i s Meseca ali to nije odgovor. zašto je to jedno nenuklearno oružje zahteva nuklearni odgovor?
američaka logika? rusi prave sve brže raketa a ameri zaostaju. pa im je taktika da se približe što više moskvi kako bi njihova praćka bila porediva sa raketom?![]()

Mislis da nece?Džaba ti je bacanje koski..
15.03.2022g
Uništena kijevska elektrana "Artem", koja je specijalizirana za proizvodnju raketa zrak-zrak

Rusi su pokrenuli vojnu operaciju, i pokazali da im armija nema iskustva, niti motivacije, da ne znaju voditi rat, i da nemaju nikakvu izlaznu strategiju iz rata.Ubijanje civila pred TV kamerama im nece pomoci