јанпи
Elita
- Poruka
- 21.312
Željezno drvo jbt
Ako si katolik, nisi pravoslavni i obratno
Znaš li ko su unijati ili samo lupetaš bezveze?
Ви сте највећи Унијати који постоје...
"Штујете" папу а слушате Лепу Брену и Весну Змијанац

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Željezno drvo jbt
Ako si katolik, nisi pravoslavni i obratno
Znaš li ko su unijati ili samo lupetaš bezveze?

...отрован 100%!
To je ruska poruka našem premijeru da se ne miješa u stvari koje ga se ne tiču. Prvo je išla diplomotska nota, jedinoj državi zasada, HR, a nakon tog debakla poruka koju ako on ne zna pročitati, valjda ima kojeg savjetnika da nije po liniji nepotizma tamo. Ili, neka pita Orbana da mu prevede s ruskog na jedan od 18 jezika koje govori kada god želi pokazati koliko je "pametan".Moze biti da su Rusi, moze biti da su Ukrajinci, i jedni i drugi imaju motive za tako nesto...
Nema koliko znam, zaštoIma li u Kninu visokih zgrada?
Nitko ne "štuje papu" , štuju se diktatori kao Putin ili VučićВи сте највећи Унијати који постоје...
"Штујете" папу а слушате Лепу Брену и Весну Змијанац![]()
To je ruska poruka našem premijeru da se ne miješa u stvari koje ga se ne tiču. Prvo je išla diplomotska nota, jedinoj državi zasada, HR, a nakon tog debakla poruka koju ako on ne zna pročitati, valjda ima kojeg savjetnika da nije po liniji nepotizma tamo. Ili, neka pita Orbana da mu prevede s ruskog na jedan od 18 jezika koje govori kada god želi pokazati koliko je "pametan".
Tako je. I zato svaki civil ima pravo likvidirati okupatorasamo rusiti zgrade sa koje god da se puca jer je to legalna vojna meta..
Poznata teza..samo rusiti zgrade sa koje god da se puca jer je to legalna vojna meta..
Nema za to potrebe, poput Zrlendkog i USA predsednici su samo lutkice za pokazivanje, prava vlast se nalazi iza njih i nije promenljiva. To se jasno videlo kad su napravili previd i dobili Trampa na čelo države, cela mašinerija je upošljena da se on skloni.Trovač je rekao "idem promijeniti Ustav da mogu još 50 godina biti diktator".
Sad zamisli da u teoriji neki američki predsjednik kaže "idem mijenjati ustav, nisu mi dosta dva mandata", pa visio bi za 5 minuta ispred Bijele kuće

Koliko se secam, skoro sam 100% siguran, ovo je snimak od pre nekoliko 4 - 5 dana.13. 3. 22. Два руска авиона, два хеликоптера и два дрона. Толико је руских летилица данас уништило Ваздухопловство Украјине! Слава Україні!
![]()

Meni se ništa ne desi kad kliknem.Dostupan je samo kliknite na link "gledajte na fejsbuku"

Hrabra zmija spasila ribu od utapanja.A cak i ovi nasi mediji ovde pisu gadjani civilni objekti i postave bas ovaj snimak, stvarno su bas bedni i mizerni, svasta bi im reko, nisu djabe Rusi gadjali te zgrade, tu su vojne pozicije ukrajinske vojske. Mogu da zamislim kako CNN i BBC izvestavaju.
ASB Military su ugasili na twitteru jer su objavili dokumente o američkim laboratorijama za razvoj biološkog oružja u Ukrajini
Mogu se pratiti na Gab-u i dalje https://gab.com/ASBMilitary
Snimak antitenkovskih raketa AZOV bataljona na krovu stambenih naselja u Mariupolju. Video možete pogledati na linku ka Gab-u
https://gab.com/ASBMilitary/posts/107949104236604172
Pogledajte prilog 1119393
Duboka Država™Nema za to potrebe, poput Zrlendkog i USA predsednici su samo lutkice za pokazivanje, prava vlast se nalazi iza njih i nije promenljiva. To se jasno videlo kad su napravili previd i dobili Trampa na čelo države, cela mašinerija je upošljena da se on skloni.

Због великог умора од увежбавања украјинских трупа, Русија их је све заједно послала на колективни одмор.Украјински медији објављују снимак уништених објеката на територији, како се претпоставља, Јаворовског полигона у Лавовској области.
На снимку објављеном на Телеграму приказане су зграде са поломљеним прозорима, а у даљини се види дим.
Министарство одбране Украјине раније је редовно извештавало да украјинске трупе заједно са инструкторима НАТО-а изводе вежбе у Лавовској области.
#ВестиУкрајина
Придружите се @sputniksrbija
kazu dosta mrtvih nato instruktora ima
Fašisti ništa i ne znaju nego gađat zgrade i civiletreba nacistima rusiti zgrade pa da ostalo stanovnistvo ima miran san..
.CIA agent 1000%18+...kažu novinar a ja kažem CIA agent ubijen
https://t.me/milinfolive/78619
Авиобомба? А гдје је авион из ког је бачена? И ко то данас још баца бомбе из авиона? Јбт, имате ли у тим слућбама неког да макар слаже како треба?Hrvatske sluzbe potvrdile: rijec je o aviobombi...
Znaci napad na clanicu NATO saveza, sad je samo pitanje tko je napadač...