Rat u Ukrajini (29)

Kada će pasti Avdejevka?

• Ukupno glasova
    52
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Obratiš mi se a onda ti se ne svođa odgovor...staviš me na ignore i miran si....ja nikad nikoga nisam stavio na ignore i prema nikome nisam bio nekulturan....vaši postovi ništa ne govore o meni već samo ovama. ;)
Da znas nesto pametno da napises mozda bi i drugaciji odnos imao sa ostalima,pa posto te ne zanima jutrasnji bilans udara po kijevu nego staljin,ne vidim sto bi dobio normalan odgovor,sem da je Staljin bio gospodin covek

Турска је упозорила своје савезнике да неће пропустити миноловце које је Велика Британија предала Украјини кроз мореузе Босфор и Дарданеле, саопштио је Центар за борбу против дезинформација при Управи за комуникације администрације председника републике.
🖕

Da znas nesto pametno da napises mozda bi i drugaciji odnos imao sa ostalima,pa posto te ne zanima jutrasnji bilans udara po kijevu nego staljin,ne vidim sto bi dobio normalan odgovor,sem da je Staljin bio gospodin covek
Zašto bi se jutrošnji udari trebali posebno isticati u odnosu na udare iz predhodne dvije godine? Putin sustavno činini zločin iz dana u dan....i tako dvije god.

Vidiš da ne mogu...inače ne bi Putin ovliko godina vladao.
Nisi razumeo, ali evo slikovito

usa bombing.jpg

Ne dozvolite da se zaboravi ovaj emotivni trenutak iz 2023:

Trudeau and Zelensky give Ukrainian Nazi war veteran standing ovation in Canadian parliament​

ovako , i jeste se i govorilo oko dovodjenja nacista od strane pirgavaca ali
ovo sto su uradili i je dobro , jer , tek po objavljivanju oko ovoga naciste i one poruke koje su dali
Da se borio protiv Rusa, je dalo da su mnogi i trazili , istrazivali ko su i sta su radili ti nacisti
primorali su da se otvore knjige , koliko ih i je doslo , pa da se spomenici istima i sklone , i da, se i u novinama pisalo i ukazivalo a i davalo smernice ka sadasnjoj situaciji.
i Jos nesto , svetu i je pokazano kako su zveri , nacisticke uz pomoc usranaca i pirgavaca , naravno i vatikana , i dovedeni kako za severnu ameriku tako i za juznu ameriku.

🤡 10 од 10 „Кинжала“, 59 од 70 крстарећих ракета Х-101/Х-555/Х-55, оборене 3 од 3 крстареће ракете „Калибр“,“ главнокомандујући Оружаних снага Украјине Залужни

Војни аналитичар Чмут рекао је да је Украјина одбила највећи комбиновани ракетни напад на свету користећи хиперсонично оружје.🤡🤣

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back