Rat u Ukrajini (29)

Kada će pasti Avdejevka?

• Ukupno glasova
    52
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sta hoces da kazes ovom slikom?Koliko ja vidim ova novcanica je iz 1917 godine a svabe su pocele da koriste ovaj simbol znatno kasnije.Jel treba sad i ja tebi da kazem da baljezgas,kao ti sto si rekao jednom forumasu ovde?
Ne da baljezga nego ne zna gde udara, baš ga je potreslo ovo preoravanje nacističke bagre.

Trudi se jadan da prekroji istoriju, istovremeno zatvarajući oči pred uzdizanjem nacizma u NATO državama.

Zelensky_parliament_Image_melaniejoly_Twitter.jpg
230926_atm_canada_nazi_hpMain_4x3.jpg

Ne da baljezga nego ne zna gde udara, baš ga je potreslo ovo preoravanje nacističke bagre.

Trudi se jadan da prekroji istoriju, istovremeno zatvarajući oči pred uzdizanjem nacizma u NATO državama.

Zelensky_parliament_Image_melaniejoly_Twitter.jpg
230926_atm_canada_nazi_hpMain_4x3.jpg
Pazi,vecina njih pokusava nama da servira zapadnu verziju istorije sto meni mnogo smeta, jer neke nacije nisu zasluzile da im se glas cuje,a ne da pametuju.

Rusi su napravili bombu 4 god nakon Amera. U to vreme u USA je već nastao jak pokret protiv upotrebe nuklearnog oružja.
Rusi su tada pravili atomske bombe abnormalne razorornsti zato sto nisu savladali precizno gadjanje ciljeva,pa su isli na apsolutno unistenje,i da promase neki grad 200km opet bi ga sravnili sa zemljom.
Car bomba je morala da bude smanjena sa 100 na 50mt jer nisu ni oni znali sta ce se desiti,a i sa tom slabijom su posledice eksplozije bile jezive

Rusi su tada pravili atomske bombe abnormalne razorornsti zato sto nisu savladali precizno gadjanje ciljeva,pa su isli na apsolutno unistenje,i da promase neki grad 200km opet bi ga sravnili sa zemljom.
Car bomba je morala da bude smanjena sa 100 na 50mt jer nisu ni oni znali sta ce se desiti,a i sa tom slabijom su posledice eksplozije bile jezive
Taktički gledano, Car bomba je totalno beskorisno oružje. Zato Rusi nisu ni nastavili sa razvijanjem niti sa proizvodnjom.

Najveće bombe danas su oko 1Mt.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back