To javlja čak i Discovery...Nećemo verovati svemu što javljaju RT i Informer.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To javlja čak i Discovery...Nećemo verovati svemu što javljaju RT i Informer.
Svako zivi u svom vremenu.Bice bolje,samo da Rusija zaustavi gluposti zapada i bice bolje.Srećna Nova godina drugari, puno zdravlja sreće i ljubavi želim svima, i kaubojima i indijancima, i našima, a i njihovima!
Da nam bude manje rata a više poljubaca u ovoj 2014-toj, biće sasvim dovoljno.
Bukvalno je ovako.E sad,neki to NECE da vide i (ne) prave se blesavi.
Ne, nego ćemo da vjerujemo svemu što kaže CNN.Nećemo verovati svemu što javljaju RT i Informer.
Hvala za ispravku, mislim da je za ovaj sukob glavni krivac Putin ako je to navijanje za Ukrajince onda si u pravu. Tuzan sam zbog svih izgubljenih zivota kako ukrajinskih tako i ruskih.Нагађам да је у питању lapsus calami јер се пише "ни у један". Али, суштински, тако дуваш у Укро рог да би ти и Јошуа, који је рогом по Светом Писму срушио зидове Јерихона, искрено позавидео. Навијај поштено као и већина на овом подфоруму, не знам одакле ти та потреба да глумиш некакву "неутралност"? Никога ниси заварао.
Zasto revidiras istoriju?Zasto u isti kos trpas pobednike i pobedjene?Zasto se ne osvrnes na cinjenicu da je najveci deo najboljih nemackih jedinica ostavio svoje kosti upravo na teritoriji Rusije?Juris na rusiju napravio samo Staljinov socijalisticki brat i saveznik Hitler , oba brata saveznika usrecili svoje narode maksimalno. Danas vise nema vodja takvih kapaciteta, na srecu iako Putko pokusava da ih dostigne.
Probaj u Rusiji da kazes nesto lose za Staljina,pa ces videti kako ces da prodjes.Zasto revidiras istoriju?Zasto u isti kos trpas pobednike i pobedjene?Zasto se ne osvrnes na cinjenicu da je najveci deo najboljih nemackih jedinica ostavio svoje kosti upravo na teritoriji Rusije?
Zaboravio si da je Vladimir Putin bio član Komunističke partije Rusije do poslednjeg dana njenog postojanja.
Znači, dok god on vlada Rusijom, komunizam ipak nije poražen.
Interesantno odgovaraju oni koji uđoše u kapitalizam uz veliku pompuZaboravio si da je Vladimir Putin bio član Komunističke partije Rusije do poslednjeg dana njenog postojanja.
Znači, dok god on vlada Rusijom, komunizam ipak nije poražen.
I njihova franšiza N1.Ne, nego ćemo da vjerujemo svemu što kaže CNN.
Šta ćeš, ima važnih ljudi na ovome svetu.Nakon sto ne odgovara na stvari koje mu urusavaju propagandnu pricu, a sve dok druge optuzuje za verovanje u propagandu, citav jedan narod naziva pogrdnim nazivom iako je to izricito navedeno kao zabranjeno u pravilima sada javno ima i omalovazavajuce komentare nazivajuci NATO-(o)vce "kaubojima", a sve ostale koji su suprotno tome - "indijancima".
I sve to dok je moderator na forumu...
Zemljo, otvori se, ovoga nije bilo ni u stripu "Alan Ford"...
O tome se misli kad se majdaniše i kad se glasa, posle bude kasno.Snijeg se topi, sve se topi,
moja draga.
Naša mladost, naša snaga,
sve se topi.
Sunce popi žrtvu svoju.
Tišino na Mirogoju,
sjeto vječnog praga.
Snijeg se topi, sve se topi,
moja draga.
(Snijeg- Vjekoslav Majer)
Bravo..Posto je tema Ukrajina,ja pisem o njoj.Kad bude o lepoj Breni pisacemo o njoj.
Sramota je da NE ZNAS istoriju.Mozes TIXIJU i WATCHMANU a ukljuci i XICORA na istoj ste valnoj duzini![]()
A zamisli, žurka na Krimu i još peva Lepa Brena.Bravo..
E tako.Bravo..
Stigla ih je CRVENA RUKA u Sloveniji i Austriji ali i mnoge Srbe, ne kiti se tudjim perjem.stici ce ih srpska ruka opet u austriji kao i prethodna 2 puta kad su bezali u suknjama![]()