Rat u Ukrajini (29)

Kada će pasti Avdejevka?

• Ukupno glasova
    52
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
kad im toliko zinulo na juris na Rusiju...da pokrenu...EU/NATO/USA/JAPAN/Australija da mobilisu sve sto mrda od 15-75 god...sve sto moze drzati kubure i jatagana opsta obavezna mobilizacija pod prednjom streljackog stroja - zapravo u svim zemljama na CNN medijama pustiti streljanje dezertera i simulanata i vesati ih po banderama i drvecu po svim manjim i vecim mestima i sa takvom praksom mislim da su u stanju da istresu 400-500 milijona vojnika na Istocni Front + da udare iz Avganistana i pravca Kamcatke....ako je vec rat za istrebljenje ljudi na planeti...nek udare svim silama - sve sto imaju da ispucaju...Rusi ce ispucati kompletan nukearni arsenal po celom svetu a ove zapadne zveri sve sto imaju na Rusiju...i reseno pitanje - nemas coveka nemas problem...

Иначе, пун је свемир швапских баба! Помери се, уколико је то уопште могуће, за макар једну стандардну девијацију ка паметнијем делу нормалног распореда, овако се баш брукаш, а брукаш индиректно и све остале као модератор овог подфорума.
Cijeniš da su raketle ipak potrebnije i korisnije od automobila.

Pa dobro, svako ima pravo na svoje mišljenje.

2022-ge je Švabo napravio 3.4 miliona automobila, a Rujo 0.6 miliona.

Imajući u vidu veličinu i populaciju obe zemlje, tu se jasno vidi ko vozi traktor a ko otvara kapiju.

Tu se vidi i zašto Ukrajina preferira EU.
o pazi majkumu
nisam znao , neg ajde ti meni reci koje najvise i ikola proizveo i prodao. upsss, germanija , france , Itali , i ovi ostali su ostali kratkih rukava u Rusiji .
a bogati , sta ces sada ti , os , li kupiti jamericki jauto ili ces ipak da ti i pomognes ukrajince
ihhh, koliko bi ti njima vredeo sa svojim znanjem , nemas pojma , vako uludo trosis vreme i
a izvini Ti volis kada te na ovaj nacin i pune...glavu.

Procenti nisu bitni, poenta nekada država od 40 miliona plus ne može okupiti dovoljan broj vojnika tj. ima hronični problem u ljudstvu.Rusija ne radi ništa specijalno, umješala se u ovaj gradjanski rat tek kada su počeli ginuti i Rusi i Ukrajnci koji ne mrze Rusiju.Dakle nisu samo čisti etnički Rusi prešli u Rusiju već i proruski Ukrajinci.Da je Ukrajina ispoštovala Minsk ne bi imala sada problem.Posle su sami priznali da nisu imali ni namjeru da Rusima i Ukrajincima koji ne misle kao oni daju jednaka prava na slobodu i shvatanje istorije i kulture na način koji nije u skladu sa učenjem Stepana Bandere.
jel si mozda ovo i usmerio k sizifu
mislis da ce mu uci ..i to duboko , do celije sive mase , narocito spoznaja i razumevanja.

To je odlično pitanje - zašto Rus ima sve te materijale i energente, pa opet n'ume da napravi BMW-a nego pravi ovaj horor?

Pa zato što ne zna. Rusi ne umeju da naprave ništa uprkos svom rudnom bogatstvu.

Zato ne treba da te čudi zašto Ukrajinci ipak neće Moskvič.
podseti mene kada su jamerikanci na celu delegacije , zvan Sizf i pitali
Ruskoga seljaka , sta on vozi ,
Seljak mu kaze ...Zaporozac
a na pitanje sto , kaze jednostavan , jak ide svuda
a na sizifovo pitanje , akada ides u grad ides sa tim kolima?
Rus mu rece A ne , tada idemo sa Moskvicem.
sizif , sa otvorenim ustima , ne zna sta i dalje da pita i pita a ..sta je sa Volgom
a Rus , pa to kada idemo za veci grad onda ide Volga
i sizif se pita i pita
a Sa cim idete u Evropu
Rus mu kaze , pa i ne idemo cesto ali kada krenemo onda vozimo Tenk
najbolji se dosada pokazao...da Vas iiijebbemo.

Koncentrisi se zeru...niko se ne moze pridrzavati necega sto nije realizovano...implementaciju Minskih sporazuma trebalo je da ostvari Kijev, a za to je imao 8 godina na raspolaganju...kad se sve sagleda, ukljucujuci i ruski zahtjev Zapadu uoci samog pocetka rata u Ukrajini, jasno je da su Rusi, sa svoje strane, ucinili SVE da se sukob, tj. rat, izbjegne...sasvim je drugi par opanaka sto ti, Djurice, i copor hrvatskih hijena uz tebe, tumacite sve to, kao rusku samovolju i agresiju...mene licno, bilo bi sramota, kao Srbina, da duvam u isti rog sa Kroasanima....
Duvaj ti i dalje u rog koji si odabrao ja ne duvam u nijedan.

Vidi, Hitler je pregazio celu Poljsku za 30 dana. I to je zemlja koja je bila većinski naseljena Poljacima.

Putin ne može za 600 dana da se pomeri iz dnjeparskog pograničnog blata. "Osvojio" je ona pogranična sela koja su ionako već bila naseljena Rusima. Da je bar malo sposoban, do sad bi bio u Varšavi.

To je kao da se ja hvalim kako sam opljačkao banku, ali sam opljačkao tačno onaj iznos koji sam kod njih već imao na svom računu.

Tako da tu ima svega osim neke pobede.
sto se tice pljackanja , bese to itekako i je bilo
e sada , kaubojstinsko pljackanje na koje si ti i navikao
kod Rusa, ic nece moci

podseti mene kada su jamerikanci na celu delegacije , zvan Sizf i pitali
Ruskoga seljaka , sta on vozi ,
Seljak mu kaze ...Zaporozac
a na pitanje sto , kaze jednostavan , jak ide svuda
a na sizifovo pitanje , akada ides u grad ides sa tim kolima?
Rus mu rece A ne , tada idemo sa Moskvicem.
sizif , sa otvorenim ustima , ne zna sta i dalje da pita i pita a ..sta je sa Volgom
a Rus , pa to kada idemo za veci grad onda ide Volga
i sizif se pita i pita
a Sa cim idete u Evropu
Rus mu kaze , pa i ne idemo cesto ali kada krenemo onda vozimo Tenk
najbolji se dosada pokazao...da Vas iiijebbemo.
kako se zvao taj ruski seljak?

Group 9: 3-6x unmanned aerial vehicles
Mykolayivska → Odesa region.
Course Mon-Wed.

Group 10: Odesa - follow-up.

Group 11: 3-4x unmanned aerial vehicles.
→ Sinelnykivsky district of Dnipropetrovsk region.

Group 12: 4-8x unmanned aerial vehicles.
Kryvyi Rih district.

Group 13: 2-4x unmanned aerial vehicles.
Nikopol district.
Course Mon-Sh.

You need remedial history lessons.

German declaration of war on the Soviet Union

The German declaration of war on the Soviet Union, officially a Note of the Ministry of Foreign Affairs of Germany to the Soviet government from 21 June 1941 (German: Note des Auswärtigen Amtes an die Sowjetregierung vom 21. Juni 1941), is a diplomatic note presented by German Foreign Minister Joachim von Ribbentrop to Soviet ambassador Vladimir Dekanozov in Berlin on 22 June 1941 at 4 a.m. local time (5 a.m. MSK), informing him about the German invasion of the Soviet Union during World War II and preceding casus belli. Later in the morning of that day German ambassador to the Soviet Union Friedrich-Werner Graf von der Schulenburg presented the note to Soviet Foreign Minister Vyacheslav Molotov in Moscow. On the same day, The New York Times published an abridged English translation of the declaration.
https://www.wikiwand.com/en/German_declaration_of_war_on_the_Soviet_Union
Iskreno, nisam znao za ovu objavu rata jos u detinjstvu skola me je naucila da objave nije bilo, da je Hitler napao mucki SSSR ali ako je nota upucena dva sata pred invaziju moze se reci da objave nije ni bilo. Hvala.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back