Rat u Ukrajini (29)

Kada će pasti Avdejevka?

• Ukupno glasova
    52
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da, zar nije očito?
I dalje ćeš se praviti blesav?
Samo izvoli..
Ја пренесем вест и онда сам ја фалаификатор, ТабаЋе? Хих
Тај генерал се од почетка бламира.
Нисам ти ја крив што је НАТО виц од војске и што опет пуше у још једном рату који су изазвали.

Ne mogu da ispratim šta se događa pošto sam na putu ali samo sam hteo da kažem da su akcije ukrajinske vojske bogougodne i da ih podržavam.
Бухаха

И ја их подржавам.

IMG_20231231_102212_028.jpg

Nije to nikakva "specijalna vojna operacija" nego rusko-ukrajinski rat.

Rat koji je započeo Putin, a sad obe strane ginu kao zečevi, nizašta.
Па шта ако је Путин започео рат/ Америка то ради стално па се кунеш у њу.
Зашто ти сад одједном смета та западна вредност?

Nije rat iz dva razloga za koja ja znam.Prvi je taj sto Rusija NIJE OBJAVILA RAT Ukrajini a drugi je taj sto ne moze da ga objavi sama sebi jer je to,sa izuzetkom nekih manjih rubnih delova uz Poljsku,Rumuniju i Madjarsku,sve Ruska zemlja.Dalje,mastis opasno,taj sukob nikako nije izazvao Putin nego ovi sto podrzavaju,huskaju i naoruzavaju Ukrajinu.

ja pretpostavljam da ako je rat onda treba da dođe do objave rata sa svim pravnim posljedicama uključivši i pokretne vojne sudove i najstrože kazne..nego da skratim...upravo u ovom trenutku kroz ukrajinu teče ruska nafta i plin koji idu za EU i od kojih rusija prima novac a za tranzit također ukrajina prima novac od EU i usput opet ta ista ukrajina kupuje gas iliti plin od rusije...e sad kakav je to rat..u mojoj glavi je koncepcija rata drugačija...
....kakav je to rat u kojem jedan ukrajinac danas legalno odlazi u rusiju a da mu na mobitelu granična kontrola pronalazi komentare o orkovima itd,itd...
...nijedan rat nije nizašta...ja očekujem da nakon što ti upute poziv za mobilizaciju za istočni front pobjegneš u šumu i dočekaš oslobodioce..

САД и Велика Британија осудиле су Русију због гађања цивила и насељених центара у Украјини. Али они су одлучили да игноришу чињенице да је много више цивила (жена, деце, новинара, особља УН-а и хуманитарних радника) убијено у последња 2+ месеца у Гази. Они су подржавали бомбардовање.

САД и Велика Британија осудиле су Русију због гађања цивила и насељених центара у Украјини. Али они су одлучили да игноришу чињенице да је много више цивила (жена, деце, новинара, особља УН-а и хуманитарних радника) убијено у последња 2+ месеца у Гази. Они су подржавали бомбардовање.
Jel jos neko primetio klempavu levo iza nje?

A na tu stranu ti naginjes,a?Jos jedan domoljub.
Rusija se obracunava sa zlikovcima na svojoj zemlji a nato je izvrsio agresiju na drugu zemlju bez da ga je iko dirao,ono je bila nasa unutrasnja stvar u koju se zapad umesao i okupirao nam deo teritorije.

Ovo čak ni najokoreliji rusofili sa dna kace izbegavaju da kažu eksplicitno

Kojoj "svojoj zemlji" Rusija je priznala Ukrajinu u njenim granicama.
Prvo je anektiran Krim ali u trenutku napada teritorije Donbasa, Hersona, Harkova, Zaporožja, Sumi, sve do predgrađa Kijeva su bile teritorije suverene zemlje Ukrajine koju Rusija priznaje. Tek kasnije su anektirali još 4 regiona.

Dakle, kratko i jednostavno, NE LUPETAJ kad ti nije nužda

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back