piciginx
Legenda
- Poruka
- 54.563
Informirajte se, ne blebeći nešto šta je vrlo lako dokazati.То нисам ја писао.
Ја само преносим вест.
I onda šta je američki general izjavio?
Imaš link pa čitaj
Poslednja izmena od moderatora:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Informirajte se, ne blebeći nešto šta je vrlo lako dokazati.То нисам ја писао.
Ја само преносим вест.
Ти његову изјаву називаш мојим фалсификатомInformirajte se, ne blebeći nešto šta je vrlo lako dokazati.
I onda šta je američki general izjavio?
Imaš link pa čitaj
Neko danas rečeХарков.
ТГ канали пишу да је по ракетним ударима избио јак пожар.
У међувремену, из града поручују да су извршени удари и на многе друге циљеве, и то не само на места размештања плаћеника, али локалне власти ревносно ћуте о овим погођеним циљевима.
Кијев треба мало поравнатВрело вече у Харкову. ПВО погодио пар зграда, складиште горива и тако још по нешто
Šta tebi ovdje nije jasno.26.02.2022.god se pucalo u predgradju Kijeva ili misliš da sam slagao?lolPuno radim i ne stignem popratiti sve vijesti.Oslanjam se na Krstine stručnjak.
Radi one liste gore ( Watchmana sam prekrižio kao vojnog stručnjaka od mog povjerenja)..ali ima dosta ljudi koji znaju i imaju prave informacije.
Pogledajte prilog 1473191
Tvoje NATO gazde su pričale da Ukrajina ne sme da koristi NATO oružje za napade na teritoriju Rusije, šta sad?
Који си ти и твоја екипа покварењаци, да нису пресретнуту пројектили који су насумице били испаљени са велике даљине било би много више жртава.Da niste obarali projektile sa PZO, ne bi bilo civilnih žrtva....vama na dušu![]()
У Хрватској. У реду је.Pa gde ti zivis covece?
Da, zar nije očito?Ти његову изјаву називаш мојим фалсификатом
Бухахаааа
Прави си Табак ТабаЋе
Te davne 2022. srce ti je bilo jače od razuma..Šta tebi ovdje nije jasno.26.02.2022.god se pucalo u predgradju Kijeva ili misliš da sam slagao?lol
Te davne 2022. srce ti je bilo jače od razumaŠta tebi ovdje nije jasno.26.02.2022.god se pucalo u predgradju Kijeva ili misliš da sam slagao?lol
Како ли би га тек фалсифицирали да је неискусан генерал?Neki zapadni političari vjeruju da je nemoguće, ili možda nepoželjno, da Ukrajina ponovno preuzme Krim, i umjesto toga se zalažu za lažni mir prema kojem bi Kijev pristao da poluotok ostane u sivoj zoni. Možda čak žele status quo, s ostankom Krima pod potpunom kontrolom Rusije. Takvi političari ne razumiju vojnu strategiju i ne znaju čitati karte, ocijenio je general pukovnik Ben Hodges bivši zapovjednik kopnenih snaga američke vojske u Europi.
Za britanski The Telegraph naveo je kako u pozadini krimskog problema leži činjenica da zapadni lideri još uvijek nisu načisto žele li doista tu pobjedu Ukrajine.
„Da jesu, nema sumnje da bi ukrajinske snage ovog ljeta trebale biti podržane u njihovom nastojanju da povrate Krim, što bi dovelo do potpunog kolapsa ruske invazije, ističe iskusni general.
Smatra kako nijedna količina političke sofistike (namjerno izvrtanje istine i izvlačenje zaključaka na osnovi prividnih dokaza) neće promijeniti činjenicu da je Krim odlučujući teren u ovom ratu.
Opet falsificiraš
Pazi ti na volan i saobracaj,neka Ukrajine...Ne mogu da ispratim šta se događa pošto sam na putu ali samo sam hteo da kažem da su akcije ukrajinske vojske bogougodne i da ih podržavam.
Pa taj biser koji je postavio ne rezonuje da ja zapravo pišem kako ide prebrzo, da su izvršili helikopterski desant nevidjen u novijoj istoriji ratovanja.Normalno da bi rat bio gotov za par dana da je prošla brza smjena vlasti.Nažalost po Ukrajinu neko ih je nagovorio da prihvate rat sa Rusima i uz ličnu propast povedu i komplet narod.A mogli su samo oni otići...Te davne 2022. srce ti je bilo jače od razuma..
Pitaj kolegu @This is Sparta ..Како ли би га тек фалсифицирали да је неискусан генерал?
Za Ruse i njihove navijače bolje bi bilo da su se Ukrajinci kukavički ponijeli i brzo predali.Pa taj biser koji je postavio ne rezonuje da ja zapravo pišem kako ide prebrzo, da su izvršili helikopterski desant nevodjen u novijoj istoriji ratovanja.Normalno da bi rat bio gotov za par dana da je prošla brza smjena vlasti.Nažalost po Ukrajinu neko ih je nagovorio da prihvate rat sa Rusima i uz ličnu propast povedu i komplet narod.A mogli su samo oni otići...