This is Sparta
Buduća legenda
- Poruka
- 25.022
Пицојнер каже то су макете. Оргинали напредују ка Криму.Pobedničko raspoloženje među Ukropima na Krinki ,,mostobramu''.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Пицојнер каже то су макете. Оргинали напредују ка Криму.Pobedničko raspoloženje među Ukropima na Krinki ,,mostobramu''.
Јест.
cilj moskve je da osvoji i porobi tuđu teritoriju.sa tim sto su dobijali nikad ne bi i ne mogu da pobede moskvu, sve je prevara, cak su i ucenjivani da ne gadjaju rusiju, a gde su avioni, gde je dalekometno? kada se rat zavrsi, sta ce im onda?
sada cak nemaju ni municije vise, zapad kaze, za godinu ili dve, ne znate da ratujete?! - nije li to ruganje? prvo su ih gurnuli u pogibelj, a sada ih jos pljuju, porucuju im da izginu svi do poslednjega - ja bih sve vas strpao u ludnice, a ne da biste mi diskutovali javno; tako se ne ratuje protiv rusije, osim ako neces da rusija pobedi i postane najjaca na svetu, sto i sledi
Sve si pobrkao......cilj moskve je da osvoji i porobi tuđu teritoriju.
cilj ukrajine je da se odbrani od agresije i okupacije.
to je suština poslednje 3 godine rata
isto ko i putinSve si pobrkao......
Tzar sve Rusije, vladar pola Istoka, te gospodar Sjevernih Mora - ne moze nista pobrkati....isto ko i putin
Да пицики срећу не кваре?Јест.
Макета бредлијевог мотора у макети самог Бредлија.
И Леопард је макета.
И лука у Одеси је макета.
Али Пицојнер каже да Руси више немају ничега ...парон...ниЋега ....од оружја и муниције, па се питам шта ће Укрима толике макете?

HeheheheMIG-31 obara SU-29 na 170 km daljine. Raketa je R-37 a2a, hipersonična. Dužina leta rakete od 100 sekundi pri 5 maha odgovara daljini 170-200 km
Koji usablam.Niko od Ukropa ne želi da se pesnicom pozdravi sa NATO generalom Agutom iz štaba

Kada ces mi odgovoriti na ono pitanje sto sam ti postavio kada smo diskutovali pre nekoliko dana.Cekam tvoj odgovor vec dugo vremena pa sam morao da repriziram juce i dan pre.Zasto me ignorises?Kongres odgodio odlazak na praznike, radit će još tjedan dana, da bi se dogovorili oko Ukrajine hahhaha
Nije tudja teritorija.Pisano o tome nebrojeno puta ovde,stavljane i karte.cilj moskve je da osvoji i porobi tuđu teritoriju.
cilj ukrajine je da se odbrani od agresije i okupacije.
to je suština poslednje 3 godine rata
To gore napisano ne menja cinjenicu da su to makete jaja…Vec se sada guraju u kilometarskim redovima za jaja na komad i to ona kineska od plastike.
To sto u USA ima 5-10% neuspesnih po satorima i kamp-prikolicama ne menja gore navedenu cinjenicu.
Sta je ovaj.Niko od Ukropa ne želi da se pesnicom pozdravi sa NATO generalom Agutom iz štaba
NATO General Aguto, Filipinac.Sta je ovaj.
Neki meksicki kinez.
Kao volove u kupusu.Misliš šamaraju?
Tako izgledaju centralnoamerički indijanci.Sta je ovaj.
Neki meksicki kinez.
Da li bi smo mogli da vidimo snimke tih 14 oborenih dronova ili da Zelenom verujemo na reč?Oboreno svih 14 dronova koje je Rusija lansirala na Ukrajinu
Rat u Ukrajini traje 656 dana. Nakon odluke Evropskog Saveta da otvori pristupne pregovore sa Ukrajinom, predsednik tog tela Šarl Mišel izjavio je sinoć da je to izuzetno važno za kredibilitet EU i "veoma moćan politički signal". Visoki predstavnik EU za spoljnu politiku i bezbednost Žozep Borelj izjavio je u Briselu da EU mora da podržava Ukrajinu "što više može" i istakao da je to egzistencijalno pitanje za Evropu. Borelj je, po dolasku na samit EU lidera, rekao novinarima da EU mora da se drži toga da podržava Ukrajinu što više može iz perspektive proširenja, vojne podrške i finansijske podrške. Mađarski premijer Viktor Orban nije bio prisutan kada je doneta odluka o otvaranju pristupnih pregovora sa Ukrajinom.
Ključni događaji:
-Savet Evrope otvorio pristupne pregovore sa Ukrajinom
- Borelj: EU mora da podržava Ukrajinu što više može
-Orban nije prisustvovao donošenju odluke Saveta Evrope o pristupnim pregovorima
- Američki Senat odlaže prazničnu pauzu zbog rasprave o pomoći Ukrajini i Izraelu