Bojan_BRT
Buduća legenda
- Poruka
- 30.464
Nego sta,dosao je red i na te civile da se nauce pameti.Opet ruzzki agresori dobili po labrnji pa sad opleti po civilima vidjeno X puta russbotovska tuga ne prestaje
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nego sta,dosao je red i na te civile da se nauce pameti.Opet ruzzki agresori dobili po labrnji pa sad opleti po civilima vidjeno X puta russbotovska tuga ne prestaje
Samo BRT Baron ne konta da i russi imaju termoelektrane izgleda da mu to jos nije doslo do one sive mase sto se zove MozakUništavanje ukrajinske energetske infrastrukture je da se samo napakosti civilima u hladnoj zimi. Ratni zločin.
Ooooo evo BRT oce da bude i genocidas bravoooo BRT bravooooNego sta,dosao je red i na te civile da se nauce pameti.
To rade ovi sa zapadaNe mogu zbog zastavica i Z-ova.
Storm Shadow će dozvati Ruje pameti:Opet ruzzki agresori dobili po labrnji pa sad opleti po civilima vidjeno X puta russbotovska tuga ne prestaje
Da nece da gadjaju KamcatkuSamo BRT Baron ne konta da i russi imaju termoelektrane izgleda da mu to jos nije doslo do one sive mase sto se zove Mozak![]()
Uhvati zraka, bez veze hiperventiliraš i pročitaj još jednom što sam napisao.6% bdp pa jel si ti normalan ako znas uopste da baratas ciframa?
Izbio bi momentalno gradjanski rat u USA.
Nazovi kako hoces,posao treba da se zavrsiOoooo evo BRT oce da bude i genocidas bravoooo BRT bravoooo![]()
To sto ti pises je zaista tesko 2x da se cita.Uhvati zraka, bez veze hiperventiliraš i pročitaj još jednom što sam napisao.
Znam, znam matematika prva 4 razreda OŠ vam je preteška...To sto ti pises je zaista tesko 2x da se cita.
Strahovita preciznostВечерас киша Герана по Украјини
Врућеее врелоооо
Evo zaista ne razumem kakve veze ova slika ima sa stravicnim ruskim gubicima u Avdejevki?Znam, znam matematika prva 4 razreda OŠ vam je preteška...
![]()
Samo na papiru…..Znam, znam matematika prva 4 razreda OŠ vam je preteška...
![]()
Dokazi da to rade djeca sa zapada inace ugasiTo rade ovi sa zapada
Izvini islednice.Dokazi da to rade djeca sa zapada inace ugasi![]()
Bedjansk, Belgorod ima dosta kandidataDa nece da gadjaju Kamcatku
Prije 50%99% Ruske nafte je prodato po ceni vecoj od 60 dolara koju je odredio kolektivni zapad kao deo sankcija protiv Rusije.
NATO prdnuo u cabar
Nafopedofili kmece
Slabo je to.Bedjansk, Belgorod ima dosta kandidata![]()
Ima sa tvojim kapacitetom da razumiješ postotni račun.Evo zaista ne razumem kakve veze ova slika ima sa stravicnim ruskim gubicima u Avdejevki?
Ти се очито спрдаш или ниси тачан у глави. Видиш ли да руски тенкови код Авдејевке растурају украјинске положаје као свиња масан џак што се каже! Ових дана је овјављена гомила смимака погинулих укро војника на Авдејевци, неке од њих су форумаши постављали на овој теми. Укропи на Авдејевци ће проћи као у Бахмуту и Мариупољу или чак горе. Ви укро навијачи се надате неком чуду тј. преокрету у укропску корист на Авдејевци, али од тога неће бити ништа.Tako su ih svaki malo puste u zamku, a Rusi ko budale ulijeću.
Zašto ne drže to podrucje nego su kilometar dva dalje?
Kako se frljas milijardama zaista nemam kapacitet za tu logiku.Ima sa tvojim kapacitetom da razumiješ postotni račun.