Casual Observer
Stara legenda
- Poruka
- 91.851
Misliš na ono sa tzv “Slobodne Evrope”? Na snimku nema baš ničega. Samo koprena od oblaka.Slike ne lažu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Misliš na ono sa tzv “Slobodne Evrope”? Na snimku nema baš ničega. Samo koprena od oblaka.Slike ne lažu.
Tako su govorili da je Moskva potopljena...Koliko treba biti očajan pa se praviti da veruješ u “pogodak” i “uništenje broda” koji se “dokazuje” satelitskim snimkom snimljenim kroz oblake ne bi li se nekako dalo materijala Ukrima da maštaju o “šteti” na promašenom brodu?
Preko 3000 izgubljenih oklopnih borbenih vozila, u velikoj većini uništeno. Rusima jednostavno nejde ratovanje. Nikada im nije ni išlo, 20:1 im je odnos gubitaka u svakom jačem ratu.Misliš na ono sa tzv “Slobodne Evrope”? Na snimku nema baš ničega. Samo koprena od oblaka.
Izliv Sputnika u mozak.Ukri pred potpunim uništenjem: nestanak tzv “Ukrajine” i eliminacija Ukro “nacije” su neizbežni, uz onoliko žrtava koliko sami Ukri budu hteli:
Бивши саветник Канцеларије председника Алексеј Арестович признао је да је претходно обмануо Украјинце говорећи о брзој победи Оружаних снага Украјине над Русијом.
„Значајан део одговорности за веру обичног грађанина у нашу брзу и лепу победу лежи на мени лично“, навео је он у свом Телеграму.
"Тада сам створио илузију да бисмо преживели. Данас је уништавам да бисмо могли да опстанемо", рекао је бивши саветник Банкове.
Подсетимо, он је недавно изјавио да Украјина неће моћи да врати све територије и позвао на преговоре са Русијом за окончање рата.
Арестович је своју актуелну објаву написао поводом чланка НБЦ Невс-а, у којем се наводи да је Запад склон преговорима са Руском Федерацијом о окончању рата у Украјини и да не види никакве изгледе за “победу” Оружаних снага Украјине.
Конкретно, наводи се да би Украјини могле бити понуђене безбедносне гаранције, али без уласка у НАТО. Арестович је то прокоментарисао рекавши да би услови за окончање рата после извесног времена могли да буду много гори него сада.
„Многи су били увређени што сам нудио НАТО у замену за територију (иако нисам нудио територију у замену, ). Одаћу вам малу тајну, драги читаоци. Још шест месеци или године ове "успешне" политике коју сада водимо и биће могуће заборавити на НАТО. Говорићемо само о неким "... гаранцијама без приступања"... А за годину дана и ово ће „Биће још један споразум из Минска – под новим именом“, рекао је он.
#Српски
#Сербский
@InfoDefenseSERBIA
@InfoDefense
Nemojte mene, nisam u stanju da ni daOno kad dođeš na zakazani ultrazvuk, a u lekarskoj ordinaciji te šačekaju šinteri i otpreme u rov pod ruske granate.

Изгубили сте рат против Русије, то и најближи сарадник Зеленског рекао Тајмсу. Није то било који медији, него на западу утицајни Тајмс.Tako su govorili da je Moskva potopljena...
Gle stvarno su je Ukrajinci potopili..
Pokušavaš da iznerviraš nekog svojim trolovanjem?Preko 3000 izgubljenih oklopnih borbenih vozila, u velikoj većini uništeno. Rusima jednostavno nejde ratovanje. Nikada im nije ni išlo, 20:1 im je odnos gubitaka u svakom jačem ratu.
Pogledajte prilog 1441846

Oseća se očaj u glasiću.Izliv Sputnika u mozak.
Изгубили сте Укро против Русије, то и најближи сарадник Зеленског рекао Тајмсу. Није то било који медији, него на западу утицајни Тајмс.Izliv Sputnika u mozak.
Stavio sam link na slike svakog navedenog gubitka. Ako te to nervira, promijeni temu.Pokušavaš da iznerviraš nekog svojim trolovanjem?
Imate bar milion mrtvih do sada, a tek slede odmazde.![]()
Dabome.Izliv Sputnika u mozak.

Pokvareni telefon se igra u nižim razredima osnovne škole.Изгубили сте Укро против Русије, то и најближи сарадник Зеленског рекао Тајмсу. Није то било који медији, него на западу утицајни Тајмс.
Teši se BRE, sam znaš da su u pitanju detinjarije iskompleksiranog Holanđanina koji nikako da prežali potpuni slom holandskog kolonijalnog carstva, a jesu ih pržili Japanci, kao prave pacove - u istoriji se ni jedan “osvajač” nije ‘nako hvatao kao Holanđani po “kolonijama”, a šta su im samo Japanci radili zbog kukavičluka. Vuče tvoj Stijn kompleks odatle.Stavio sam link na slike svakog navedenog gubitka. Ako te to nervira, promijeni temu. Ruse razguzujz naveliko u Ukrajini.
8000 izgubljenih tenkova i oklopnjaka za podrucje veličine Srbije, pa živi piš od vojske su Rusi.
Sad Putin jedino može proglasiti opću mobilizaciju, u najboljih ruskoj tradiciji poslati 10 milijuna vojnika na Ukrajinu u smrt pa tko preživi pričat će kako je bilo.

Bolje rasprava nego kao kod Rusa klimoglavci se izmjenjuju i rade iste greške do posljednjeg Rusa.Dabome.
У Украјини расте раздор између Зеленског и Залужног
Раздор између генерала Залужног и председника Зеленског долази док се Украјина воде борбе војно и дипломатски.
Према писању Њујорк Тајмса, јавни укор представника председника на рачун главнокомандујућег Оружаних снага Украјине због интервјуа часопису Економист сигнализирао је несугласице између војног и цивилног руководства.
Ситуацију се погоршала и недавна смена коју је Зеленски отпустио једног од главних заменика Залужног, команданта ССО Виктора Хоренка. Запад је изразио збуњеност овим кораком, пошто је Хоренка, као и његовог непосредног претпостављеног, поштовала америчка војска.
Сукоб између Зеленског и Залужног траје од 2022. Западни медији су писали да председник Украјине намерава да се реши генерала због раста његове популарности у земљи и иностранству. Залужни се такође сматра главним конкурентом Зеленског на председничким изборима.
#Српски
#Сербский
@InfoDefenseSERBIA
@InfoDefense
Има више тога само ме мрско да постављам све.A ja se baš pitam šta je dana ulovi Lancet Neumoljivi.
Ne trolaj, znaš i sam da je u pravu. Rusi neće još dugo ovako moći.Teši se BRE, sam znaš da su u pitanju detinjarije iskompleksiranog Holanđanina koji nikako da prežali potpuni slom holandskog kolonijalnog carstva, a jesu ih pržili Japanci, kao prave pacove.
Ubili ste ukupno dva Rusa, uz gubitak milion Ukra.![]()
Opasno te naložili Tabak i Barić, a Bariću je baš sve jasno, od samog početka. Al’ džaba, ne sme ni da pisne, da ga ne proglase za izdajnika.Bolje rasprava nego kao kod Rusa klimoglavci se izmjenjuju i rade iste greške do posljednjeg Rusa.
Ne trolaj, znaš i sam da je u pravu. Rusi neće još dugo ovako moći.

ЋејнЂа гејм у ЏеХенетуGde je i šta danas radi Bajraktar?
Све ти верујемо ТабачеNe trolaj, znaš i sam da je u pravu. Rusi neće još dugo ovako moći.