Rat u Ukrajini (29)

Kada će pasti Avdejevka?

• Ukupno glasova
    52
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sada je jasno zašto je režim u Kijevu izveo taj očajnički teroristički napad na civile danas - to nije zato što je njihova vlastita obrana ubila neke ukrajinske civile - to je zato što su ruski napadi izbrisali ne samo neke skladišta i radionice streljiva - ne - ti udari izbrisao 100 ukrajinskih vojnika - NATO plaćenika i časnika - usranu tonu njih u Lvovu.

Čuješ, ako podsjetite, uvijek imamo Sevastopolj, Rostov, Belgorod, Kursk, Brayansk itd. da rokamo...bolit će i vas.

Они немају јер је Руски Мир и Николајев и Одеса, Харков, Дњепетровск, Кијев... Зато се мора обезглавити та нацистичка стока.

Они немају јер је Руски Мир и Николајев и Одеса, Харков, Дњепетровск, Кијев... Зато се мора обезглавити та нацистичка стока.
Slažem se, onda "totalni rat", nema više štednje ruskih rafinerija, naftovoda i plinovoda. Zvijer mora kleknit.

Ukrajinska vojska, koju financira, vodi i naoružava NATO, upravo je bombardirala civilno središte ruskog grada Belgoroda.

Oni su izravno gađali središte grada kako bi ubili nedužne civile. Ovdje nema vojne infrastrukture. I ja sam bio ovdje. Ovo je ubojstvo.

Evanđelje po Zalužnom kaže:
"Nemoj ti mene bombardirati pa neću ni ja tebe"

Rusiji će vjerojatno trebati pet do 10 godina da obnovi jako dobro uvježbane i iskusne vojne postrojbe, smatraju britanski obavještajci.
Britanski ministar obrane Grant Shapps usporedio je te podatke s devetogodišnjim sovjetsko-afganistanskim ratom u kojem je Rusija imala 70.000 žrtava.
U "besmislenom ratu" ruskog predsjednika Vladimira Putina, "ako broj žrtava nastavi rasti sadašnjim tempom cijele iduće godine, do 2025. Rusija će imati više od pola milijuna poginulih i ozlijeđenih vojnika u tri godine rata", napisao je ministar obrane na X-u, bivšem Twitteru.

Marija Zaharova: Iza terorističkog napada u Belgorodu stoji Britanija koja u koordinaciji sa SAD-om potiče kijevski režim na terorističke akcije!

Udari na Belgorod izvedeni su češkim MLRS-om Vampire!
Nije neočekivano da posle akcije od strane RF bude reakcija od strane Ukr.
Dosad je to bilo puno puta .
....................................................................................................................................
Ovaj put mislim da ne postoji potreba da kao prošle godine da RF gadja elektroposnabdevanje u Ukr jer je to prošli put bilo zbog smanjenja pretnji od korišćenja telefonije i radio i drugih vrsta komunikacija.
.......................................................................................................................................................................................
Medjutim ovo deluje kao da se sprema Ruska ofanziva , jer mislim da se još ništa nije desilo što bi moglo tek da snadje Ukrajinu u smislu ozbiljnijih akcija Rusije.

Marija Zaharova: Iza terorističkog napada u Belgorodu stoji Britanija koja u koordinaciji sa SAD-om potiče kijevski režim na terorističke akcije!

Udari na Belgorod izvedeni su češkim MLRS-om Vampire!
Anglosasi zajedno sa Wehrmacht-om i još ste bez Ukrajinaca ovaj put ostali, nemate šanse :lol:

George S. Patton "We fought the wrong enemy"...opametili se ovaj put...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back