Rat u Ukrajini (29)

Kada će pasti Avdejevka?

• Ukupno glasova
    52
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ako se zalažeš za mir u Ukrajini ekspresno dobiješ metak u potiljak, bez suđenja.

A vi tu Ukrajinu nazivate demokratijom.

Kraj priče.
Najpoznatiji slucaj je ovaj.Ima i ono kad je pao helikopter.
1703767175426.png

Toliko su se prepali da su ga upucali prilikom hapsenja.Kasnije se ispostavilo da nije bio izdajnik.
https://nova.rs/vesti/svet/ubijeni-...-nije-bilo-njega-kijev-bi-najverovatnije-pao/

Napredovali ste vi i ono kad ste bezali iz Buce i Hostomelja

Samo treba pratiti onog cvikerasa kako se zove sad sam zaboravio potparol ministarstva odbrane cek da mi dodje u secanje

A da, Konjasenkovic

Po njemu skoro ste na granicama Portugalije, i sprema se kotlic oko Lisabona
Vidi,zbog tebe je jedan dobar covek ovde banovan.Ponasaj se koliko toliko normalno i nemoj mrsiti...I tebe treba da sklone jer vredjas vojno lice,pogresno mu pises prezime,namerno.Dalje,lazes,niko nikada nije rekao,izjavio,kako god,da ce Rusi do Lisabona.I ti,i tebi slicni dolazite ovde i lazete naopako.I prasta vam se.Zasto,to ne znam,samo vidim da vam se prasta.Te vase uvrede i lazi nikako ne doprinose radu ovog foruma.Lecite svoje frustracije na drugom mestu.Verovatno postoje ustanove za takva stanja.Cinjenica je da ste vi,pomagaci jedne drzave u kojoj se zapatila klica zla,olicena u vidu nacistickih simbola,duboko zabrazdili,ali imate protivnika koji se vec borio,i izborio i pobedio to zlo.Dakle,nije mu prvi put.Tako da vam ostaje samo da vredjate ovde i pisete budalastine i nervirate svakog ko je iole procitao na temu istorije.

Kipi: Vojsko, spremajte se za rat sa Rusijom

I holandska vojska i društvo u celini moraju da se pripreme za mogućnost rata sa Rusijom, izjavio danas general-potpukovnik Martin Vijnen.
Vijnen je istakao da Holandija treba da sledi primere zemalja poput Švedske, Finske i baltičkih zemalja, koje se graniče sa Rusijom ili su joj blizu i bolje su pripremljene za izbijanje rata, preneo je portal NL tajms. "Holandija treba da nauči da čitavo društvo mora da bude spremno kada stvari krenu po zlu", rekao je Vijnen za holandski list.

Siguran sam da su mladi Holanđani oduševljeni ovom perspektivom i da jedva čekaju da ratuju sa Rusijom.

Evropa bi morala pod hitno da se otrezni i rastera ovu ratnohuškačku bandu Fašingtonskih plaćenika.

Jalova okupacija Ruskog agresora ide toliko bedno da je hrabra Ukrajinska vojska u mogucnosti da vodi borbe cak i sa zenama i na front posalje zene pod oruzjem.
Zene na frontu su vise nego dovoljne da se odupru Ruskom argesoru, da bi muski deo vojske mogao malo da predahne i da se provede sirom Evrope.

Druze, opet si prevideo da odgovoris na ovo:
To ti novo slogan od Putina :kafa:
Kako si dosao do tog zakljucka iz prilozenog videa?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back