Rat u Ukrajini (29)

Kada će pasti Avdejevka?

• Ukupno glasova
    52
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Finnish Army to Modernize its Fleet of M270 MLRS Rocket Launchers to M270A2 Standard

This decision will see all 41 units of the M270D1 MLRS, locally known as the 298 RsRakH 06, being refurbished to the more advanced M270A2 standard.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sa ovom novom verzijom će moći gađati do 500km u Rusiji. :lol:

Ovih 41 M270A2 ima vatrenu moći kao 82 HIMARS-a.
E?

Ti si ovde mnogo napisao a nista nisi rekao.Zasto vi,koji ste Hitlerove jedinice sa cvecem docekali, toliko upirete prstom u taj nejasan dogadjaj na pocetku ww2?Sovjeti(Rusi)su bili ti koji su se borili i bore se protiv tog zla koji se zove fasizam i nacizam.I pobedili su ga.Dakle,zasto niste glasali za rezoluciju?
Pitam te jednostavno pitanje....ne vrludaj već odgovori. Ako su skupa komadali Poljsku( a jesu) kako to da su se jedni samproglasili antifašistima i zaboravili što su radili u Poljskoj?

Ti si ovde mnogo napisao a nista nisi rekao.Zasto vi,koji ste Hitlerove jedinice sa cvecem docekali, toliko upirete prstom u taj nejasan dogadjaj na pocetku ww2?Sovjeti(Rusi)su bili ti koji su se borili i bore se protiv tog zla koji se zove fasizam i nacizam.I pobedili su ga.Dakle,zasto niste glasali za rezoluciju?
Ijuuuuuuu lepo su se borili pogotovo 1939:kafa::per:

1703624840247.png

Rakela ocemo jos slikica iz zajednicke borbe od 1939 do 1941 :kafa::think:

Oboren je jedan SU-34, ''prijateljskom vatrom''.
Onda su Ukropi na twitteru ''oborili'' najpre 3, pa zatim dodali još. Uz to ubacili ni krive ni dužne Patriote i F-16. Lepe laž na laž.

A brod pogođen sa 350 km? Pa nema te PVO koja može 100% da pruži zaštitu. Po svemu sudeći, Englezi su dostavili ''senke'', neexportnu verziju dometa 550 kilometara. Verovatno će sledeća meta da bude krimski most.
Jasno je da Rusi neće imati mira do kapitulacije Ukrajine.
Jbg. rat je, gubici su neminovni.

Mislim da su ti informacije vrlo pogrešne, ne znam čemu to kada su i ruski izvori priznali gubitke čak i objasnili šta se desilo, i to je potencijalno vrlo opasno.

Kako sam pročitao u više izvora, jesu oborena tri SU-34, nije bila prijateljska vatra a još manje F-16 (teška glupost)

Oborio ih je sistem Patriot ali je mehanizam dejstva promenjen, dopremljen je mnogo bliže liniji fronta i radio je sa potpuno isključenim radarima, što znači da je bio potpuno nevidljiv. U dejstvu ga je navodio Avaks koji je u vreme dejstva bio, nomrlano, u međunarodnim vodama.

Ovo je vrlo opasan presedan jer praktično predstavlja borbeno dejstvo NATO avijacije po ruskim ciljevima iz međunarodnih voda. Ekstremno opasna stvar jer je Avaks velika i troma meta koja se može oboriti bez većih problema ali bi obaranje kapitalnog NATO aviona u međunarodnim vodama bio skraćeni uvod i diraktan sukob i WW3.

Kako će Rusi odgovoriti ostaje da se vidi, na ovo sigurno nisu računali

Mislim da su ti informacije vrlo pogrešne, ne znam čemu to kada su i ruski izvori priznali gubitke čak i objasnili šta se desilo, i to je potencijalno vrlo opasno.

Kako sam pročitao u više izvora, jesu oborena tri SU-34, nije bila prijateljska vatra a još manje F-16 (teška glupost)

Oborio ih je sistem Patriot ali je mehanizam dejstva promenjen, dopremljen je mnogo bliže liniji fronta i radio je sa potpuno isključenim radarima, što znači da je bio potpuno nevidljiv. U dejstvu ga je navodio Avaks koji je u vreme dejstva bio, nomrlano, u međunarodnim vodama.

Ovo je vrlo opasan presedan jer praktično predstavlja borbeno dejstvo NATO avijacije po ruskim ciljevima iz međunarodnih voda. Ekstremno opasna stvar jer je Avaks velika i troma meta koja se može oboriti bez većih problema ali bi obaranje kapitalnog NATO aviona u međunarodnim vodama bio skraćeni uvod i diraktan sukob i WW3.

Kako će Rusi odgovoriti ostaje da se vidi, na ovo sigurno nisu računali
Moguće da je bilo i kako tvrdiš, ako je tako, na mali korak smo od katastrofe

1703627031135.png

Čemu odma' uvrede i prozivanje?
Zar te toliko pogodio moj tekstić?
Znaš Febo, ja ti nisam neprijatelj, čak štaviše ja sam tvoj prijatelj. Zato ti iskrena i toplog srca dajem na znanje: interesne sfere su već podjeljene: Ukrajina ide Rusiji, Finska i Švedska NATO-u.

Prevedeno: Ukrajina će, zajedno sa ukropskom izmisljenom nacijom, završiti u kanti za smeće, a da niko zbog toga trepnuti neće.
Prevedeno ti oces da budes mali jelte khmmm, tako je i davne 1933 jedan ciko sa brkovma govorio da treba da nestane jedan narod koji su jelte bili JEVREJI, a koliko vidim da imas pretenziju da UKRAJINCE nazivas izmisljenom nacijom pa prema tome takvog kao ti " prijatelja " nebi pozelio ni neprijatelju!:rtfm:

Prevedeno ti oces da budes mali jelte khmmm, tako je i davne 1933 jedan ciko sa brkovma govorio da treba da nestane jedan narod koji su jelte bili JEVREJI, a koliko vidim da imas pretenziju da UKRAJINCE nazivas izmisljenom nacijom pa prema tome takvog kao ti " prijatelja " nebi pozelio ni neprijatelju!:rtfm:
Šta ćeš Febo moj, nacisti su danas vrlo cijenjena roba, čitav civiliziran svijet navija za (ukropske) naciste, za Jaroslava Hunku, za azovaške "heroje iz Azovstala", pa sam u tome svemu i ja krenuo putem nacizma. Vidjela žaba da se konj potkiva, pa bi ona malo (ja sam žaba, jelte).

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back