Bojan_BRT
Buduća legenda
- Poruka
- 30.859
Sam si sebi skocio u stomak sad.nema nema ,slobodoumna i demokratska majka rusija
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sam si sebi skocio u stomak sad.nema nema ,slobodoumna i demokratska majka rusija
sarkazam bato ,a da to je u rusiji zabranjenoSam si sebi skocio u stomak sad.
Bolje mu je bilo da se vozikao po Sibiru..Okupatorski vojnik neuspešno beži maksimalnom brzinom na motorciklu u nadi da će biti brži od pravde koja ga progoni u stopu
(saučešće ožalošćenoj porodici)
Sibir je jako lekovitBolje mu je bilo da se vozikao po Sibiru..
Bolje po zdravlje..
Zavisi koliki napad mozes da primisNeću ja jurišati na nikoga, ali ako netko bude jurišao na mene nek očekuje otpor
.ali realno ,kako je moguce da su zarobljeni azovci bili nabedjeni od strane ruskih medija za ove zlocine ako ih je bilo,a onda ih pustise u razmeni bez ijedne krivicne prijave,ajde to mi objasni
Poljska i Slovačka počele blokadu puteva prema Ukrajini:Pitaj svoje poslodavce jel to kap..

Svoj se svome raduje.
Сигурно су Украјинци довукли лифтом тенк или хаубицу на врх стамбене зграде. Или неки станар Микола има наци тетоважу па је зграда легитиман војни циљ.Руске снаге у Украјини не гађају цивилне циљеве попут стамбених зграда, искључиво војне циљеве. Мете руског бомбардовања задњих дана у Херсону и Дњепропетровској области, искључиво војни циљеви, нема шта:
Pogledajte prilog 1451072Pogledajte prilog 1451073Pogledajte prilog 1451074Pogledajte prilog 1451075
Pronadji na internetu neki video klip sa pocetka sukoba da vidis kako Rusi prolaze kroz stambeni blok oklopnim vozilima bez da zakace ijedan automobil.To je bilo dok su Rusi jos uvek verovali da su Ukri ipak normalan svet.E,kada su se uverili u suprotno pocelo je ovako.Руске снаге у Украјини не гађају цивилне циљеве попут стамбених зграда, искључиво војне циљеве. Мете руског бомбардовања задњих дана у Херсону и Дњепропетровској области, искључиво војни циљеви, нема шта:
Pogledajte prilog 1451072Pogledajte prilog 1451073Pogledajte prilog 1451074Pogledajte prilog 1451075
.Da se podsetimo nekih bisera naših u-proroka @piciginx @Patata Caliente @Frtajler @Mstislav @Istina je iz vremena kada su još uvek gajili oćajnićke nade da "je Rusija pukla, evo samo što nije"
Pogledajte prilog 1450904
Pogledajte prilog 1450906
Pogledajte prilog 1450908
Pogledajte prilog 1450909
Pogledajte prilog 1450911
Sta je ovo?!Ti sam sebi odgovaras?!Сигурно су Украјинци довукли лифтом тенк или хаубицу на врх стамбене зграде. Или неки станар Микола има наци тетоважу па је зграда легитиман војни циљ.
U tvom Ukropistanu nema nikakvih civilnih ciljeva. Sledeće pitanje Mr Trol?Руске снаге у Украјини не гађају цивилне циљеве попут стамбених зграда, искључиво војне циљеве. Мете руског бомбардовања задњих дана у Херсону и Дњепропетровској области, искључиво војни циљеви, нема шта:
.Руске снаге у Украјини не гађају цивилне циљеве попут стамбених зграда, искључиво војне циљеве. Мете руског бомбардовања задњих дана у Херсону и Дњепропетровској области, искључиво војни циљеви, нема шта:
Pa ti si dokazao da ni svoju poruku ne znas da izmenis nego repliciras sam sebi.Jel ti to tako cesto?Добра репортажа, није баш најновија, али је реална:
https://www.glasamerike.net/amp/srbija-ukrajina-rusija-rat-izbeglice-putin-pomoc/6976040.html