Rat u Ukrajini (29)

Kada će pasti Avdejevka?

• Ukupno glasova
    52
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nisi odgovorio na pitanje.. jesi nasao ko je izmislio televizor???
Taj tvoj nije, a nisam ti ja ucitelj potrazi sam imas cika gogleta pa pitaj njega
Da ti pripomognem cisti russ

1700065409053.png

Taj tvoj nije, a nisam ti ja ucitelj potrazi sam imas cika gogleta pa pitaj njega
Da ti pripomognem cisti russ

Pogledajte prilog 1447497
Pa kada citas Dikipediju.

1923 godine je patentiran televizor.. kreni dalje od toga… napisao sam ti pa procitaj. Aj svima nama napisi sta si procitao, koji ruski inzenjer je napravio telvizor i patentirao ga?
Bavi se cinjenicama a ne glupostima.

Gdje ga je patentirao?
Mozda Moskva ili Omsk ali neeeee ipak Westinghuse Bravooooooo za XICORA :mazi:
Radio je i razvio ga je na institutu u SSSR. Posto je tamo vazilo pravilo da su izumi opste dobro, on je ukrao nacrte i pobegao u ameriku . Cim je stigao patentirao je televizor na svoje ime.
Znaci Rus ili Rusi su razvili i napravili prvi tv.
Sam televizor je deo projekta koji se razvijao , radara i svrha televizora je bio da prikaze ono sta radara vidi. Sam namena televizora nije ona koja je bila namenjena i sama ideja . Vojne potrebe i tehnologija su uvek imale prvenstvo.
Bez obzira sto je sam nacrt odnet u ameriku, Rusi su i dalje nastavili na razvoju i projektovanju radara.
Ali ti ne mozes da znas detalje jer je tvoje ograniceno obrazovanje limitirano iskljucivo na Dikipediju

I danas , 99% tehnologije koja pokrecr svet se razvija za potrebe vojske, i tek mnogo , mnogo kasnije dobija civilnu upotrebu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back