febo_ch
Elita
- Poruka
- 17.674
Ovi bas uzivaju sto je russija 5ta ekonomija al kad bi se zaebavali

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li nekoga to briga?Mocna RF nikome nije vodeci trgovinski partner sem mozda Belorusiji.![]()
Da nije , ne bi ti bila zivotna okupacija da se bavis njome.Ovi bas uzivaju sto je russija 5ta ekonomija al kad bi se zaebavali
Taj tvoj nije, a nisam ti ja ucitelj potrazi sam imas cika gogleta pa pitaj njegaNisi odgovorio na pitanje.. jesi nasao ko je izmislio televizor???
Pa kada citas Dikipediju.Taj tvoj nije, a nisam ti ja ucitelj potrazi sam imas cika gogleta pa pitaj njega
Da ti pripomognem cisti russ
Pogledajte prilog 1447497
Gdje ga je patentirao?Pa kada citas Dikipediju.
1923 godine je patentiran televizor.. kreni dalje od toga… napisao sam ti pa procitaj. Aj svima nama napisi sta si procitao, koji ruski inzenjer je napravio telvizor i patentirao ga?
Bavi se cinjenicama a ne glupostima.
Proslogodisnji video , negde sa pocetka SVO…. Poenta?
Radio je i razvio ga je na institutu u SSSR. Posto je tamo vazilo pravilo da su izumi opste dobro, on je ukrao nacrte i pobegao u ameriku . Cim je stigao patentirao je televizor na svoje ime.Gdje ga je patentirao?
Mozda Moskva ili Omsk ali neeeee ipak Westinghuse Bravooooooo za XICORA![]()
To je jedini nacin da Rusija zaustavi rat, svidelo se to vama ili ne. Il bela zastavica ili rat do poslednjeg usraincaTaj film nećeš gledati..
Gdjes darda legendokako ide ukropsko 3 dnevno oslobadjanje krima?![]()
Jel Rusi prave tenkove od lima?