Rat u Ukrajini (29)

Kada će pasti Avdejevka?

• Ukupno glasova
    52
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
.
Како Русија планира да скрши Украјину ове зиме:

Мишљења сам да сви хохолски пропагандисти треба да погледају први део ове емисије који се бави аргументима.

.
Како Русија планира да скрши Украјину ове зиме:

Мишљења сам да сви хохолски пропагандисти треба да погледају први део ове емисије који се бави аргументима.
Prihvatiće na sveti nikad, nastaviće da laprdaju o “Ukro pobedi” i kad Ukropistana više ne bude.

Украјина је већ одавно победила у овом рату. Другу војну силу на свету је натерала на бег на више праваца. Кијев, Купјанск. Харков. И то без авијације, пво, са пушкама и мало тенкова и топова. Бој не бије свијетло оружје, већ бој бије срце у јунака, што каже владика Његош. Из Херсона су се повукли полако захваљујући ђенералу Суворикину (хоће ли завршити ко ђенерал Д. М.?). У Купјанску товаришчи солдати нису успели да покупе гаће што су се сушиле.

Izrael je mobilisao 350.000 vojnika za vojnu akciju protiv Gazera-papucara i zena i dece koja se sprovodi na Novom Beogradu.

Rusija krenula na Ukrajinu + NATO sa 250.000 vojnika.

Kako ti nemas blage veze...

Украјина је већ одавно победила у овом рату. Другу војну силу на свету је натерала на бег на више праваца. Кијев, Купјанск. Харков. И то без авијације, пво, са пушкама и мало тенкова и топова. Бој не бије свијетло оружје, већ бој бије срце у јунака, што каже владика Његош. Из Херсона су се повукли полако захваљујући ђенералу Суворикину (хоће ли завршити ко ђенерал Д. М.?). У Купјанску товаришчи солдати нису успели да покупе гаће што су се сушиле.
Сад неко кад би само прочито твој пост помислио би да су ******** дошли до Камчатке

Izrael je mobilisao 350.000 vojnika za vojnu akciju protiv Gazera-papucara i zena i dece koja se sprovodi na Novom Beogradu.

А шта су све досада испалили на Украјину? Колико хиљада ракета, граната? Милионе граната

Ukrajina nije Gruzija. Ceh je daleko veci, ulozi su veci, strateski znacaj i kulturno-istorijska vrednost je daleko veca.
Eventualna paralela sa Gruzijom bi bila neki sprazum gde bi teritorije pod Ruskom kontrolom bile postale republike federalne Ukrajine sa Ruskim vojnim prisustvom (de fakto nezavisne) i tako bile poluga protiv ukrajinskih nato integracija, sto je malo verovatno.
Neka demilitarizacija sa ruskim povlacenjem bi bila samo veliko izginuce sa jos jacom ukro militarizacijom.

Паралеле са Грузијом су очигледне. Величина Украјине не игра никакву улогу код Руса.

Не мислим да су Руси спремни да држе војску у Украјини. Има довољно Руса тамо а русофила још више (без обзира што су многи подлегли антируској пропаганди која овде влада тридесетак година а задњих десетак је узела маха) да све око демилитаризације и денацификације контролишу. За пар генерација ће се стање променити, сигуран сам.

Украјинаца има бар тридесет милиона. И да их погине пар милиона, осталих 28 милиона ће уживати у плодовима рада и борбе. Сећате се како је говорила председница Плавшић: Срба има 12 милиона, нека погине шест милиона. Опет ће друга половина уживати у плодовима рада и борбе.
A колико има Руса ?

Ukrajina izlazi na Crno more i drzi Odesu. To je kudikamo bitnije. :mazi:

Русија већ вековима држи Одесу, није то проблем. Треба хохолима тамо счукати рогове да више никад не дигну главу.
Значи, Одесу не треба заузимати. Као ни Харков, на пример.

Ko je kriv Volodji velemajstoru sto je na zemlju od 35+ miliona ljudi krenuo kao na svadbu sa 250 000 hiljada ljudi? Mali zeleni,Cia,Mosad, Mi-6 ili Vatikan?

За Француску признајем да ми је енигма. Од Де Гола па до Макрон кловна, стварно је велика брука. Али, сами су то одабрали. За њих стварно не може да се каже да су натерани споља.
Имам утисак да је ту пресудан малигни утицај шездесетосмаша и оног белзебуба Анри Левија који се онако пувањаски раширио и постао државна политика. И код нас су шездесетосмаши и њихови наследници нанели и наносе велико зло. Антисрби и пројугословени са елементима секте.

Да, као што је у Великом рату тријумфално победничка Србија преваспитала Словенце, Хрвате и ине? Или беше обрнуто, до данашњих дана?
Пустимо маштања, држимо се реалности. Ако древним Укрима досадашње "батине" које су им уништиле земљу нису биле довољне, какве још додатне "батине" ти замишљаш?
trijumfalno pobjednička srbija nije se ponašala kao rusi u berlinu 45. niti ameri u hirošimi 45. već su ih prihvatili kao da su bili u istom rovu s njima...neoprostiva greška...pa eto zamišljam da Lvov postane Gaza....zamisli te batine..

trijumfalno pobjednička srbija nije se ponašala kao rusi u berlinu 45. niti ameri u hirošimi 45. već su ih prihvatili kao da su bili u istom rovu s njima...neoprostiva greška...pa eto zamišljam da Lvov postane Gaza....zamisli te batine..
Нема ту шта да се замишља, гледамо, али Руси срећом нису Израелци. Добра од зла бити не може. Једно је рат, а друго истребљење.

Ko je kriv Volodji velemajstoru sto je na zemlju od 35+ miliona ljudi krenuo kao na svadbu sa 250 000 hiljada ljudi? Mali zeleni,Cia,Mosad, Mi-6 ili Vatikan?

Није се надао толикој суровости од хохола. Кад су видели колико је сати онда је било "И ми коња за трку имамо", почело је уништавање хохола које је добило монструзне размере. Преко пола милиона само мртвих и, шта ја знам, неколико милиона богаља.

Сада Украјина нема много више од двадесет милиона људи. Цео свет то говори. Чуди ме да то није допрло до мождане коре код русофоба.

Нема ту шта да се замишља, гледамо, али Руси срећом нису Израелци. Добра од зла бити не може. Једно је рат, а друго истребљење.
sve ovo što danas živimo rezultat je zla..dobro ne postoji kao princip više kao pojedinačni ispad ponekog pojedinca...zar tome danas ne svjedočimo..današnja šutnja onih koji vode planetu jednaka je šutnji poljaka koji živi pokraj aušvica i dok okopava krumpir gleda dimnjak aušvica...

Ukrajina nije Gruzija. Ceh je daleko veci, ulozi su veci, strateski znacaj i kulturno-istorijska vrednost je daleko veca.
Eventualna paralela sa Gruzijom bi bila neki sprazum gde bi teritorije pod Ruskom kontrolom bile postale republike federalne Ukrajine sa Ruskim vojnim prisustvom (de fakto nezavisne) i tako bile poluga protiv ukrajinskih nato integracija, sto je malo verovatno.
Neka demilitarizacija sa ruskim povlacenjem bi bila samo veliko izginuce sa jos jacom ukro militarizacijom.
.
То је оно што овде покушавам да објасним и што потпуно обасмишљава причу НАФО шизоида на овој теми, како је Путин гладан освајања територија и обнављања СССР.

Ако није заузео "безначајну" Грузију, зашто би сада освајао Украјину са милионима бесловесног становништва које на територијама коуе нису захваћене ратом малтретира сваког ко говори руским језиком, а најмање половина украјинске војске која ратује против Русије комуницира искључиво на руском језику.

Територија, а нарочито становништво Украјине ником нису интересантни, схватили су то и ЕУ и САД, а нарочито Пољаци који се све више дистанцирају од тих лудака.

Руси су тражили само да Украјина буде неутрална и да не улази у НАТО. После месец дана постигли су договор у Истанбулу са Зеленским, али је злочиначка организација НАТО пакт тај договор минирала и одлучила да уђе у рат са Русијом, преко леђа корисних идиота, Украјинаца који су ужасно пострадали захваљујући идиотима који су се у међувремену нафатирали некретнинама у Италији, Шпанији, на Флориди и не престају да пљачкају тај унесрећени народ, како је неки дан часопис Тајм објавио, као да сутра не постоји.

Демилитаризација и денацификација мора да буде потпуна и суштинска, а тај народ стављен под контролу.

.

Демилитаризација и денацификација мора да буде потпуна и суштинска, а тај народ стављен под контролу.
bice ostavljeni na cedilu, nit u nato nit u eu, nit investicije, nista, najbolje im je da se sele gde ih hoce, ako u eu, ako u usa, bilo gde, nema ni govora ni o kakvoj obnovi, nikakvi pregovori, vec samo KAPITULACIJA, a ona podrazumeva smenu rezima i sudjenje za ratne zlocine, ratno profiterstvo, ratnu nacisticku ideologiju itd, sami svojim zlocincima da sude

https://srbin.info/svet/riter-sad-ce-pobeci-iz-ukrajine-prvom-prilikom/
„Дозволите ми да вам отворим очи. Није нам стало до Украјине, не волимо Украјинце. Да нам се свиђају, никада не бисмо дозволили да се деси оно што им се догодило“, истакао је Ритер, те додао да ће Сједињене Државе поновити своје искуство из Авганистана – побећи ће из Украјине након чега ће та земља пропасти.

Poslednja izmena:
Ukrina bi najbolje bilo da se predaju Rusima jer oni nemaju obavezu da vrate pare Zapadu, a to nije malo. Više će izgubiti ako im ostane neka vazalna država. Biće dužni generacijama kao i većina Evrope što sad duguje rotšildima za dugove iz dva svetska rata.

Како год гледали на догађаје у Украјини, треба констатовати да се догађа огромно уништавање једне земље, уништавање не само целих градова и села и културне баштине, већ и индустријских капацитета од којих је Украјина имала значајне приходе. А тек људске жртве. Рат ствара хомогенизацију у народу. Тако се сада одвија финализација формирања украјинске нације. Све их уједињује отпор и мржња према агресору. Они су за Русију сада неповратно изгубљени. Пре почетка "СВО" пола становника Украјине је још имао позитиван став према Русији. Овако је урађена медвеђа услуга идеји "руског света". У Украјини је подигнута оптужница против руског патријарха Кирила. Једна од последица руске агресије је и повећање броја унијата. Многи су прешли на унијатство, конкретно међу Херсонцима.

Опет се врте старе и једне те исте слике ухронациста. Неонацизам у Русији:
https://ru.m.wikipedia.org/wiki/Неонацизм_в_России
Амблем неонацистичке јединице "Русич" у саставу ДНР/ЛНР сепаратиста:

Pogledajte prilog 1441716

Према подацима немачке обавештајне службе из маја 2022, на страни Русије се боре најмање две неонацистичке екстремно десничарске групе, то су "Империјална легија" и ДШРГ "Русич".
kolovrat nije nacisticki znak...
inace ima mnogo rusa patriota skinheda u sastavu RF. ne vidim problem

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back