Kaže Jayson Jay Smart da ih ima 13% u Moskvi, to on aludira da je svih milion i po muslimana u Moskvi protiv PutinaКолико их има, 20? 25?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kaže Jayson Jay Smart da ih ima 13% u Moskvi, to on aludira da je svih milion i po muslimana u Moskvi protiv PutinaКолико их има, 20? 25?
najveći doprinos sovjetskom savezu zapad je dao u trenutku kad je rat već bio odlučen...inače..moje osobno mišljenje...da je rat stao polovinom 1943. dogovorom između staljina i hitlera o povlačenju njemaca na granice 1939 njemačka bi dobila rat protiv amera i britanaca...mora se znati čitavo angažiaranje tehnike i ljudstva za vrijema čitave kampanje u zapadnoj evropi uključivši obe strane(1943 -45) ne može se usporediti sa samo jednom bitkom -kurskom bitkom.Onda saveznici nisu trebali pomoci sovjetima, time su samo povecali broj zrtava. U biti , kad bi se napadnuti automatski predali , bilo bi najmanje zrtava globalno, odlicna ideja. Srbija je bila nekako na tom putu
Vaazno da u Rusiji standard raste, zapadnjaci hrle u Rusijuda se spasu bede ili je mozda obratno.Niko ne zavisi ni od koga, ali cene pre godinu dve i sada ? Standard ? Nije isto !!!
Nema opravdanja za poljsko i madjarsko krsenje sporazuma nakon 1. sv. rata ja to nisam ni rekao, navukao ih Hitler samo malo manje nego Ruse.Ставио сам, превидео си га, али ево га опет:
https://sr.wikipedia.org/sr-ec/Минхенски_споразум
Pa gde to cveta cvece ?Vaazno da u Rusiji standard raste, zapadnjaci hrle u Rusijuda se spasu bede ili je mozda obratno.![]()
![]()
.prigožin je osjeti udarac na vlastiti novčanik a pošto svakog židova to najviše boli on se odlučio na avanturu i popušio...sve prigožinove insinuacije o nesposobnosti vojnog kadra su se pokazale kao dio njegovog propagandnog rata sa ministarstvom obrane rusije...i drugo...najvažnije..i robijaši su ljudi i imaju svoje obitelji i mnogi su zbog nečasnih djela završili u zatvoru ali to ne znači da u zatvoru ima više zlih ljudi nego što ih u postotku ima na križarici....večinom ljudi u zatvoru završe zbog grešaka iliti zločina učinjenih u afektu ili alkoholizirani u okviru vlastite rodbine ili su od malena prepušteni ulici i njezinim zakonima.
Da, krvare po njima i usmrđuju im život svojim leševima.kolko mi se čini jedini blam u ovom ratu je ruska vojska, kao neka sila a ukri je razvlaće ko panta pitu
Ne treba im tri dana, za dva je sve već gotovoРуси имају муницију за само 3 дана
Чим је избацимо из СВИФТа Русија је банкрот
Украјинци на пролће заузимају Крим, Донбас и Мариупољ
...ubojstva?...nije svako ubojstvo isto...ljudi se ubijaju radi međe u katastru...zbog ljubomore...alkohola...saobraćajka sa smrtnim posljedicama ...silovanja?...nisu ni sva silovanja ista..koliko žena iz zloće ili da ga maknu iz života prijave muža zbog silovanja....teške pljačke?...ljudi čine razne gluposti iz očaja...trgovina narkoticima?...za mnoge to je posao kao i svaki drugi kojim pune frižider...za mene osobno suosjećanja najmanje imam za političare.. Не верујем да се у овај рат пријавио било ко осуђен на мање од 5 година, а то су озбиљни злочини, убиства, силовања, тешке пљачке, педофилија, трговина наркотицима и за те (не)људе постоји најмање саосећања. .
Uopste je poznato da sankcije ne postuju svi, pocev od amerike, ne znam za aluminijum ali znam da se gas, djubrivo , titan i dalje prodaje. Napisao sam da je Putin postavio uslov za dalji izvoz ukrajinskog zita prodaja ruskog sto valda znaci da Rusi trenutno ne prodaju. Nikakav link ne treba stavljati poznat je stav Madjarske i Turske ali da je ruski izvoz samo delic onoga ranije svakom je jasno i to po snizenim cenama.Daj Đuro, ne budi naivčina.
Činiš se normalan lik.
Stavljali su tu ljudi linkove na to kako se, eto, "ne kupuje" od Rusa i kako nitko sa njima posla "ne želi da ima"
Recimo onaj aluminij u luci u Szczecinu, ili gdje li već u Poljskoj, sve sa сделано в рф štambiljima
i još nešto...ima mnogo ljudi koji su prijavljeni iako imaju i manje od pet godina...zatvor nije za sve osobnosti neko ga lakše a neko teže podnosi a pet godina je duuuuug period....
Не верујем да се у овај рат пријавио било ко осуђен на мање од 5 година, а то су озбиљни злочини, убиства, силовања, тешке пљачке, педофилија, трговина наркотицима и за те (не)људе постоји најмање саосећања.
.
Ne treba im tri dana, za dva je sve već gotovo
....ubojstva?...nije svako ubojstvo isto...ljudi se ubijaju radi međe u katastru...zbog ljubomore...alkohola...saobraćajka sa smrtnim posljedicama ...silovanja?...nisu ni sva silovanja ista..koliko žena iz zloće ili da ga maknu iz života prijave muža zbog silovanja....teške pljačke?...ljudi čine razne gluposti iz očaja...trgovina narkoticima?...za mnoge to je posao kao i svaki drugi kojim pune frižider...za mene osobno suosjećanja najmanje imam za političare.
.Mađarska je ukazala na iluzornost odvojenosti Rusije od cijelog svijeta
Rusija se ne može odvojiti od ostatka svijeta, istaknuo je mađarski premijer Viktor Orban.
“Naravno, Europa se može odvojiti od ruske energetike, ali to je zapravo iluzija i neće imati učinka, jer se Rusija ne može odvojiti od ostatka svijeta. Netko drugi će kupovati ruske sirovine, a mi patimo od vojne inflacije i gubimo konkurentnost”, rekao je političar.
Prema njegovim riječima, prije početka ukrajinskog sukoba, Europska unija plaćala je 300 milijardi eura za naftu i plin godišnje, dok je 2022. iznos plaćanja iznosio 653 milijarde eura.
Orban je također rekao da zapadne tvrtke ne žele otići iz Rusije, primjerice, od 1,4 tisuće zapadnih tvrtki otišlo je samo 8,5 posto, dok su ostale platile poreze u iznosu od 3,5 milijardi dolara.
Pogledajte prilog 1382283
.Јефтине укро курајбле ће да промене тИЈек рата бухаха
Али озбиљно, има ли у универзуму ишта глупље од глупих усташа?
Pogledajte prilog 1382290
Vidi se odmah da si mujo iz vicevaDa su neke jaka armija ne bi tolika minska polja trebala.Malo istorije.
https://brainberries.co/interesting/6-times-when-russian-military-forces-got-absolutely-wrecked/3/
Mogu čitati Ritera kao i bilo kog drugog ruskog propagandista, i to je ozbiljan analitičar?.
Ај прочитајте нешто, па онда сипајте ове доскочице.
Сваки чланак у западној штампи или интервју са актерима који су се вратили под обавезно наведе катастрофалне губитке ВСУ.
.
Svako primirje nije dobro za Ruse ..Samo im daje vremena da dignu novu armijuRat se izgleda bliži kraju, Zelenski šalje pregovarače u tajnosti, moli se bukvalno za prekid vatre. Ukoliko ubrzo ne uspostavi primirje Zelenski će stradati od sopstvene armije.
Ovo će se ostvariti ako je samo pola tačno od onog što se priča. Rusi se spremaju da završe sa ukrajinskim režimom uskoro, neće biti vremena ni za F16 koji su poslednja nada i očajan potez zapada. Sve snage koje su trenuto u Istočnoj Evropi i koje dodatno panično šalje NATO ne mogu se oduprijeti ruskoj vojsci a Kina se takođe sprema da stane uz Rusiju i vojno.
BRIKS raspoređuje oružje svojim članicama, sada su sve karte otvorene. Živimo najopasnija vremena u istoriji ljudske ecivilizacije.
Znači vjeruješ da će ruska čizma gaziti Kijevom i Lavovom.Promenila je TOK čisto toliko što produžava agoniju Ukrajine (divne zemlje uzgred). Neće ishod uopšte promeniti, bar ne na bolje.