Luka Iljičevsk Odesa, eksplozije!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nacionalni sastav nekadasnje divizije, danas brigade je relativan i u ovom slučaj nije toliko bitan. Teško ga je uopšte utvrditi. I WWII brojne jedinice sa teritorijalnim nazivom vezanim za Ukrajinu, nisu bile sastavljane samo od Ukrajinaca, pa se svejedno danas one ističu kao simbol ukrajinskog doprinosa slamanju fašizma.Netacno je ovo sto hoces reci, Ukrajinci nisu gazili Cehe oni su u ono doba sluzili vojsku na hiljade kilometara od svoje kuce o tome se strogo vodilo racuna da ako bude neka pobuna nema vojske sa tih prostora, slicno tako i u Jugoslaviji 50ih i 60ih

Kako bre, pa to mi je omiljeni ratni zločinac još od vremena Hermana Geringa.Uhapšen Girkin!
![]()
Sad kad mu Ruje sude za skidanje malezijskogKako bre, pa ti mi je omiljeni ratni zločinac još od vremena Hermana Geringa

Užas. Onaj preko bare dementna, rasistička pedofilčina. Ovaj, ovaj.....pu....
Sta kaze internet, jel bilo vise zrtava nego u Ruskoj invaziji na Avganistan?Dobro SAD je nosio keksiće i ubio svega 17 ljudi. Jasno nam je.
Mislim da bi 10 minuta poslije spalili Krim kao upozorenje. Ruse dakle ne koci razum, nego strah. Atomske nisu igracke a pretpostavka je majka svih zajeba. U biti da bi lansirao nuklearno bombu moras uvijek biti u podsvijesti spreman da umres 10 minuta kasnije.
Uhapšen Girkin!
![]()
Da, vidimo koliko je očajno, zato toliko kidaju NATO.Stanje ruske vojne tehnike je ocajno, i sve parade su ocito bile samo show. Nema razloga da nuklearni arsenal bude iznimka. Ali i da je potpuno fukcionalan ne igra nikakvu ulogu jer svaki napad znaci unistenje citave civilizacije, a ne samo protivnika. Dakle rat ce biti odlucen konvencionalnim oruzjem, a tu Rusi nemaju dugorocno nikakve sanse ako se Kinezi direkno ne ukljuce, sto je vrlo malo vjerovatno.
Znači Bahmut nikada neće biti ArtjomovskRuski vojni blogeri zabrinuti su zbog upotrebe kazetnog streljiva od strane oružanih snaga Ukrajine, evo što pišu:
"U ovom trenutku Oružane snage Ukrajine uništavaju naše položaje kazetnim streljivom u smjeru Bakhmuta. Kontrabaterijska borba ne funkcionira. Okolo sve gori. Momci se drže, čekaju avijaciju. Glavni stožer još nije dao našim momcima kasetne bombe i rakete s kazetnim streljivom za odgovor. Ostaje samo vjerovati u naše dečke i naše pilote."
kme, kme![]()
Jeste, ista,. Samo NATO može da pokrene nuklearni lanac.Ista situacija sa Rusijom.
NATO ne ratuje u UkrajiniDa, vidimo koliko je očajno, zato toliko kidaju NATO.

Frfljajleru, NATO ratuje u Ukrajini.NATO ne ratuje u Ukrajini![]()
Zabrinut si malo jer si dobio erekcijicu.Užas. Onaj preko bare dementna, rasistička pedofilčina. Ovaj, ovaj.....pu....
Cenu njihovih sodomija plaća ukrajinski narod.
Koja NATO jedinica ratuje u UkrajiniFrfljajleru, NATO ratuje u Ukrajini.
Ma jok. To je moja šauma.Zabrinut si malo jer si dobio erekcijicu.