Frtajler
Legenda
- Poruka
- 59.046
A kad je jučer svoje dezertere Prigo ukidao maljem, to je bilo simpatičnoNema sta da se zamisljam,pa verovatno kod vas nisu ubijali dezertere u ledja.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A kad je jučer svoje dezertere Prigo ukidao maljem, to je bilo simpatičnoNema sta da se zamisljam,pa verovatno kod vas nisu ubijali dezertere u ledja.
Ne, to su one glavosjece

Ko je rekao da je srpski sistem “najbolji”? On je takav, između ostalog, i zato što je država non-stop pod pritiskom. Kad se malo tektonika bude smirila i pritisak se smanji onda će biti uslova za bolje.

Gvantanamo.
Maštaj, tako je delovalo i u pogledu Kine, a i RF ne moźe ceo Zapad da istera iz jedne Ukrajine.Neće nikad, jer ste korumpirani, neorganizirani, nemate izgrađene institucije modernog društva, uzalud državi svi mogući resursi i potencijal, nije do resursa nego je do organizacije društva, i zato nikad nećete na zelenu granu, ni vi ni rusi![]()
I da istakneš npr mačju zastavu vlasnici pasa bi te zaobilazili.i gle , zali se i jos kaze da se ima pravo da stavi sta hoce ali
nikako i da shvati i da drugi i imaju pravo da se ne koriste sa njegovom firmom.
dakle , zbog vesanje zasave u kojoj i je kanadski znak kao i njihovih pedera , zali se da su mnogi njegovi klijenti odbili da koriste njegovu garazu za popravke.
paaa, sada ce posle ovake reklame , svi iz Toronta , preeerdeski i ici bas kod njega da popravljaju auta.
jes u tri ,cccurca
trazio si , dobio si
cbc.ca
Follow
Auto shop owner in London, Ont., loses customers for flying pride flag
Story by Rebecca Zandbergen • 4h ago
Pogledajte prilog 1367847
Wortley Auto Service owner, Matt Smith, 43, speaks quietly and calls himself reserved. He admits it was a big and difficult decision to speak publicly about the hate his London, Ont., business has received since flying the Pride flag.
But it's important, he said.
"I do fear reprisal," said Smith from inside his small office at the shop while his chocolate lab, Scout, waits patiently outside the door. "But we have to speak out when people are being intolerant and unfair to each other."
A Canadian Pride flag — the one with a red maple leaf in the middle — hangs outside next to the business sign.
Smith, a mechanic by trade, is also a member of the LGBTQ community, although aside from his family and friends, he's been fairly private about that part of it until now.
Matt Smith, owner of Wortley Auto Service, stands next to the Canadian pride flag flying outside his business. (Rebecca Zandbergen/CBC News)© Provided by cbc.ca
Customers pull support
"We've had customers cancel their appointments when they saw the flag," said Smith. "Somebody actually called us and said, 'I won't be bringing my car in after I saw the flag that you guys have flying at your business."
Earlier this month, Smith called the police after receiving a voice message riddled with curse words.
"I seen your flag outside your place — the gay pride and Canadian flag. That's dishonourable to Canada," says the caller, which CBC News has heard. The caller goes on to say staff at Wortley Auto Service are pathetic and they should all die in a pit.
Matt Smith stands outside the business he's owned for the last five years. (Rebecca Zandbergen/CBC News)© Provided by cbc.ca
This isn't the first time the auto shop has seen this level of hate, said Smith.
Uvijek kad tvrdite ovako mene za 10 dana jako obnraduje. Zašto se pjenite toliko ako je zapela?Opet trolovi navlace nebitne price jer ofanziva dozivljava masakr na Orehovu.
Znaš šta, i ti i ja znamo da uopšte ne ismevaš nedotupavnu srpsku vlast (isti Plenki, samo Plenki ima Dalmaciju sa obalom i manje stanovnika pa može podanstvu da baci više da bude mirnije), nego hoćeš da potkačiš Srbe kao takve. Iz ogromne ljubavi, danima.
Niko ne peni,nego ste vi obicno bucni kad se nesto desava,ja pitam sta se desava.Uvijek kad tvrdite ovako mene za 10 dana jako obnraduje. Zašto se pjenite toliko ako je zapela?
Ja ne znam odakle ti crpis informacije, ali su Ukrjainci u zadnih par dana osvojili vise teritorija nego Rusi u zadnjih godinu dana.Dok se NAFO prdonacisti na forumu zamlaciju glupostima , duzinom celog fronta u svim pravcima gde je Ukro kontraofanziva pokusana, propala je i izgubljeni su ogromni resursi , kako ljudski tako u tehnici. U toku je priprema za veliku ofanzivu na celokupnu teritoriju Ukrajine do konacnog oslobodjenja od nacistickih hordi. Kako ce ukri da se brane nikog vise nije briga.
NAFO je odustao od ideje da udje u Ukrajinu i intervenise , ocigledno je da su prihvatili cinjenicu da su drugorazredna sila koja nije jednostavno dorasla Armijama kao sto je Ruska.
Pedofasisti na aparatima
Uvijete postavlja onaj ko je u povoljnijoj situaciji, a to nije zauvek dato.Ne vlast nego vas, koji ne shvaćate da branite upravo ono što vas drži u jadu i bijedi, srpsko društvo, državu, organizaciju vlasti, branite truli sustav od promjena koje traži integracija u europske organizacije, kao da vam je super i odlično i nema se šta mijenjati, šta sad ti europljani seru i postavljaju uvjete, pa valjda je u srbiji najbolje moguće![]()
Troluješ ili previše veruješ Bariću. Nije se mrdnulo već više dana. A iz Pjatihatke ste pobegli bar 25. put.Ja ne znam odakle ti crpis informacije, ali su Ukrjainci u zadnih par dana osvojili vise teritorija nego Rusi u zadnjih godinu dana.
Ne pravi se budala.Kakav ugalj? To ce zauvjek ostati ispod zemlje kao mrtva priroda.
Pa za dvadeset godina nece si ni plin ni nafta vise koristiti kao energenti, a ne ugalj.
E pa vidiš napisao si laž, pa tako i kaži, nemoj sa tim patetičnim pokušajem vađenja.E pa vidiš, Ukrajina je druga država.
Krivično delo opravdavanje agresivnog rataE pa vidiš napisao si laž, pa tako i kaži, nemoj sa tim patetičnim pokušajem vađenja.
Ali znam da je Ukrajina druga drtžava, država okrenuta nacizmu i ukidanju ljudskih sloboda onima koji se ne izjasne kao ukrajinci. Država u kojoj se zabranjuje većinski jezik, ruše istorijski spomenici i prekraja istorija.
Onih u sivoj zoni koje niko ne brani.Ja ne znam odakle ti crpis informacije, ali su Ukrjainci u zadnih par dana osvojili vise teritorija nego Rusi u zadnjih godinu dana.
E, to će da se vidi, Ako izbegnu pogubljenje na točku biće veoma srećni.Nesretni slučaj, nitko nije kriv..
@FrtajlerE pa vidiš napisao si laž, pa tako i kaži, nemoj sa tim patetičnim pokušajem vađenja.
Ali znam da je Ukrajina druga drtžava, država okrenuta nacizmu i ukidanju ljudskih sloboda onima koji se ne izjasne kao ukrajinci. Država u kojoj se zabranjuje većinski jezik, ruše istorijski spomenici i prekraja istorija.