- Poruka
- 48.446
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je tačno... ali je apsolutno neporeciva činjenica da je P. bio vidno iznerviran pred kamerama, kao i da mu je načinjena ogromna šteta u ljudstvu i opremi od strane Vagnera.
To ko ih je platio, da li je platio, to su stvari o kojima se može raspravljati do sutra, ovu rečenicu iznad niko ne može poreći.
Naprotiv, ismijao sam se kao rijetko kada u životu.Pojavili se neki forumaši posle 100 godina samoće u nadi da će izbiti gradjanski rat u Rusiji.Isti soj ljudi bi se radovao da izbije gradjanski rat i u Srbiji.Loši ljudi, loša mantra, loš trip i loša terapija.Težak dan juče, a?
Сређују утиске?Nego drugari sta je ovo jutros utihnula USTASKA BOJNA
Nigde nikog ?
Plasim se za njihovo zdravlje da ne naude sebi?![]()

Realno, zasto bi to bilo lose? Zar ne bi bilo divno da malo i Rusi “balkaniraju”. Nakon sto su Srbi palili sela po Sloveniji, Hrv, Bosni, Kosovu…mozda je doslo vrijeme za naplatu? Vidim da smatras da paljenje sela nije nista lose. tj podrzavas tu aktivnost, pa ne vidim zasto bi to onda bio problem ako se desi u Rusiji? obnovit ce se, bit ce jos ljepsa nego sto su bila…ili kako vec ide vas nacin razmisljanja?Naprotiv, ismijao sam se kao rijetko kada u životu.Pojavili se neki forumaši posle 100 godina samoće u nadi da će izbiti gradjanski rat u Rusiji.Isti soj ljudi bi se radovao da izbije gradjanski rat i u Srbiji.Loši ljudi, loša mantra, loš trip i loša terapija.
Šta bi, NATO-podguzi? Je li se ruska krv potocima proli po Moskvi? E, tek sad će da bude tresi, mesi i na krivo drvo naciste `besi ....bijo si bljizu el takoe![]()
![]()

Зомби апокалипса? Не требају им кулисе за филмове/серије.Mogao si da vidis malo cobane , kako su ciste sredjene i uredne ulice ruskih gradova.
Dok ulice u tvojoj smrdljivoj Americi izgledaju ovako

Sad će to o"ma nekom kurirskom službomDa mora nuklearna elektrana da se skloni iz domašaja haubične vatre.
*********e su prejake...

U Rusiji je juče bio građanski rat i ti to ne možeš promijenit. Ljudi idu tamo gdje je zanimljivo i ili uzbudljivo, gledat Tixi-ja i Observera kako recikliraju iste slike 20 puta ili stavljaju editirane ukrajinske pod ruske je dosadno pa tako i ljudi odu.Naprotiv, ismijao sam se kao rijetko kada u životu.Pojavili se neki forumaši posle 100 godina samoće u nadi da će izbiti gradjanski rat u Rusiji.Isti soj ljudi bi se radovao da izbije gradjanski rat i u Srbiji.Loši ljudi, loša mantra, loš trip i loša terapija.

Bio? I to ustaša svojim krvoločnim očima vidio?U Rusiji je juče bio građanski rat i ti to ne možeš promijenit.
Ne zna narkomanska svinja šta je dinja ...
Владимир Зеленски је подржао акције Јевгенија Пригожина, оснивача Вагнеровог ПМЦ-а.Јел има ко овој будали да објасни да се Пригожин пита сравнио би их са земљом заједно са њиховим западним пријатељима
![]()

Ја подржао?!
Владимир Зеленски је подржао акције Јевгенија Пригожина, оснивача Вагнеровог ПМЦ-а.Јел има ко овој будали да објасни да се Пригожин пита сравнио би их са земљом заједно са њиховим западним пријатељима
![]()
Нисам кеве ми! То измиљшају неки чобани, будале! 
I ja isto, pogotovo kad je poginulo 13 pilota kosmičkih snaga... Pa to je bilo urnebesno.Naprotiv, ismijao sam se kao rijetko kada u životu.
Haluciniraš.To je tačno... ali je apsolutno neporeciva činjenica da je P. bio vidno iznerviran pred kamerama, kao i da mu je načinjena ogromna šteta u ljudstvu i opremi od strane Vagnera.
To ko ih je platio, da li je platio, to su stvari o kojima se može raspravljati do sutra, ovu rečenicu iznad niko ne može poreći.
Херојчина и људина ... Заиста је крање време да се замени рахитични и неспособни Шојгу ...На руским Телеграм каналима се појавила инфо да ће нови министар одбране бити генерал-пуковник Алексеј Дјумин, садашњи губернатор Тулске области.Био је замјеник начелника ГУР и командовао је операцијом спашавања Виктора Јануковича.Одликован је звјездом Херој Русије
![]()
Иначе важи за особу од високог повјерења предсједника РФ В.Путина. Страни медији су још прије неколико година писали о њему као о најозбиљнијем кандидату који би могао да замјени Путина на челу државе.
Vidovit covek,realan i nepristrasan.
Ti i tebi slicni koji ste se radovali juce bi trebali to da ucinite danas.Od sramote,naravno.Ooooo profsoreeee sunce zarko nijesi se smoubijo jucer a bijo si bljizu el takoe![]()