febo_ch
Elita
- Poruka
- 17.893
Zasto jadan

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zasto jadan

Prognozirao sam rusko povlacenje iz Ukrajine tek nakon promjene vlasti, ali sto se mene tice moze i ovako.
Apsolutno, evo Ukri ga koriste.Citiraću tebe:
Naravno da ne, ali treba ga iskoristiti maksimalno dok je živ.
Onda je dobar momenat da A3OB udari po donjeckoj oblasti

Tenkove je topio general Delic.Nema zezanja sa Sutanovcem, on bi odmah poslao tenkove ali u zeljezaru![]()
Reci Đuri da blokira Šeremetjevo 2

A fatalna greška nije dopustiti kriminalnom psihopati da osnuje svoju privatnu plaćeničku vojsku?Ветерана антитерористичке јединице Алфа
„Када земља води рат за опстанак, одбијајући војну, економску и информациону агресију НАТО-а, уговарати обрачун са оружјем у руци значи направити фаталну грешку и терати воду на воденицу непријатеља“
Reparirat ce Ukrajinu super ljepkom.Ja bi jos dodao, da ce Rusija morati platiti reparacije, barem u visini onih ruskih zamrznutih deviznih rezervi od 350 milijardi $, plus dozvoliti da Ukrajina i Bjelorusjia udju u NATO, te isporuce pola Kremlja u Hag.
Zauzvrat bi mogli dobiti ukidanje sankcija i time povratiti jedan dio plinskog trzista.
Ovo mi se ne svidja. Bolje bi im bilo da pricekaju da se Rusi sami povuku. Sasvim je jasno da je igra za Ruse gotova. Ja ne bih zrtvovao vise niti jednog ukrajinskog vojnika.
Šta kažu tvoji izvori?Jel ovo opet neka zahebancija kuvara,ili se ceka sorka?
Nisam pratio ceo dan skoro