Njihovo novo sediste je u Moskvi,vidis da se seleWagner sjedište u St Petersburgu je pod kontrolom ruske vojske. Glazbenici će se uskoro družiti sa Banderom. Piši kući propalo.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Njihovo novo sediste je u Moskvi,vidis da se seleWagner sjedište u St Petersburgu je pod kontrolom ruske vojske. Glazbenici će se uskoro družiti sa Banderom. Piši kući propalo.

Ti i dalje ne shvaćaš da za veću vojsku moraš imat i više sredstava, a da rusi imaju više sredstava ne bi vadili jeb.eni T55 i stavljali ga na bojište! Shvati rusi su duboko korumpirana potpuno nesposobna nacija koja igrom slučaja ima nuklearni arsenal! Kad im dodje netko normalan na vlast biti će jači od SAD-a, da li će se to dogoditi za naših života sumnjam, korupciju ne možeš obrisati generacijama!Ako hoćeš moje mišljenje o SVO formulaciji, od početka smatram da je ovo rat i tako ga je trebalo definisati bez foliranja a to znači i veća mobilizacija pre rata.Mislim da je kod Rusa glavni problem bio što nisu očekivali angažman nato alijanse u ovolikom procentu nadajući se da će sve završtiti na sankcijama.
Sada neka kusaju rezultate pogrešnih procjena.Danas gledamo da Ukri skoro pa nemaju oružje iz perioda pre februara 2022 godine i koriste skoro sve sa zapada.Dakle tek sada imaju problem ako ne završe ovu priču optimalno pobjednički za njih.
Za tebe ne znam, ali forumski filoputini su do jučer obožavali Prigu a onda odjednom ne jer je tako rekao Volođa.Nikada mi se nisu ni svidjali pod tim imenom. Sudjeno im je da propadnu, ono sto valja u novoformirane jedinice sa nekim lepim slovenskim imenom.
I ponovo nema regularne vojske da spreci ovo,Rusi definitivno nisu normalni.
Sad odjenom imaš nešto protiv toga da Wagner grad pretvara u ruševinu?Цивилно становништво Ростова и даље је у сукобу због ПМЦ „Вагнер“Многи локални становници не воле идеју Вагнеровог ПМЦ-а да град претвори у рушевине. Присталице и противници ПМЦ-а праве вербалне окршаје, а борци одводе незадовољне.
Prisilno.У Москви је понедељак нерадан дан.
Nece postati jaci vec ce RV liciti na WagnerTi mi reci kad Wagner postane jači od ruske vojske, da krenem da navijam za te druge
Pa jeste bio na momente harizmatican ali sve po delima i zasluzi.Za tebe ne znam, ali forumski filoputini su do jučer obožavali Prigu a onda odjednom ne jer je tako rekao Volođa.
Kupljeni su da se priključe Prigožinu.
Vojska je u pitanju a Wagner ima podrsku i kod naradaSumnjam s obzirom da Putin ima podršku velike većine.
Kupljeni su da se priključe Prigožinu.

Znači, onaj predsednik koji je naredio napad na Ukrajinu će izgubiti glavu?Nece postati jaci vec ce RV liciti na Wagner
Njemu je porucio da ce ga suditi za povlacenje iz Hersona tako da ne verujem ,,,Pa ako je Surovikin s njim taj glas se pika 1:1000000.
Voli narod Wagner
Bez zarobljavanja! Suđenje na licu mesta. Samo ko bude promenio stranu pre nego što se pripuca!Војна колона Кадировљевих чеченских војника управо је стигла у Ростовску област. Изгледа да ће битка између Вагнер групе и Кадировљевих Чечена да почне
Dobro, Prigo je populistički retard, ali narod ga voliNjemu je porucio da ce da suditi za povlacenje iz Hersona tako da ne verujem ,,,
Ostati ćeš bez redovnih prihoda ako ovo eskalira do kraja..Idi u ti Montenegro i preduzimaj mere, možda vratiš Don Mila nekim munjevitim manevrom.![]()
Tako si kometirao i kada sam rekao prije 2 tjedna da je Prigo kupljen

Citiraću tebe:Za tebe ne znam, ali forumski filoputini su do jučer obožavali Prigu a onda odjednom ne jer je tako rekao Volođa.