Тихи
Starosedelac
- Poruka
- 187.568
nedovoljno. Ukrajina mora biti slobodna
Radimo na tome - bice. Cim zadnji NATO vojnik bude ubijen bice slobodna.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nedovoljno. Ukrajina mora biti slobodna
Obzirom na ovako maloumne komentare mogao si slobodno nastaviti da "samo posmatraš".Gde ste, dobri ljudi?
Par meseci sam se načisto isključio iz diskusije i samo sam posmatrao kao "gost".
Vidim da neki još uvek nisu naučili lekciju o tome da se ništa ne može sakriti, pa evo, čisto da znaju, još jedan "disonantni ton" (koji nije plaćen i nije sendvičar) im se vraća i donosi poklon dobrodošlice.
Šta bi, frka kad amerikanac zarobi rusa posle 450+ dana?
Just curious...
treba da odes oftamologu, od previse onanisanja na Putina, obnevideo si. jer ne pise to sto pricas u twitu.Sta ce im tamo. Bitnije je na Kubi odatle blize mnogo za lansiranje nuklearki na najvece americke gradove
Putin muca da nije ponovo smrtno bolestan,sta kazu zapadni mediji.
Koliko ja znam nijedna pravoslavna crkva nije u zemljama imperijalizma dominantna. Tamo su rimokatolici i protestati.Ne mrzim ja pravoslavlje, pravoslavci su nam saveznici u EU. Imam problema sa samo dvije pravoslavne crkve, koje su produžena ruka imperijalizma.
otprilike pola gradjana Moldavije ima rumunski pasos
A što je Rusija? Jedina imperialna država u Evropi, koja se nije još dekolonizirala....Koliko ja znam nijedna pravoslavna crkva nije u zemljama imperijalizma dominantna. Tamo su rimokatolici i protestati.
krstareca storm shadow. al nije ona unistila to sve, u tim zgradama su Rusi skladistili municiju pa je sekundarna detonacija sve porusilaŠta je ovdje roknulo, jbt, pa nema cijelog kvarta?![]()
gresis, kao i ostali. do bola ste povrsni, kratkovidi i nista ne razumete dalje od sutradan.
ono o cemu bas ne znate nista se zove Great Reset, i uprkos dostupnim vrlo preciznim materijalima i doktrinama, nista niste procitali, a jos manje bi i razumeli.
izuzetno je zabavno gledati kako forumasi vriste protiv NWO i ekonomskog foruma i Klausa Svaba, a VVP je VIP gost broj 1 na forumu, neprikosnoven, dok on drzi govor, ne odrzava se nijedan panel, svi moraju da prate sta prica
a uz to je i pohvaljeni najbolji djak skole lidera tog istog ucitelja Klausa, dok je Kina uzor model po kom ce da se vrsi rekonstrukcija i model upravljanja, globalno
zato sto nista ne slusate, nista ne citate, zato niste pozicionirani za ovo sto dolazi, i ispascete opet zadnji u redu dok se delila pamet
samo nastavite da pratite balkan info i srbin info i sputnjik, tamo je sva pamet sveta
pa cekaj, ti redovno citiras Skota Riteradao je zivot za NATO pedofile i sataniste koji zele deci da menjaju polove dok su maloletna
sada je crkotina a bio je vrhunski sportista.
ne vidim to sto me pitas
bilo vam je smesno i dok su bombe padale po Srbiji, iz istih razloga
krstareca storm shadow. al nije ona unistila to sve, u tim zgradama su Rusi skladistili municiju pa je sekundarna detonacija sve porusila
Па ти написа да је ово град и важна раскрсница путева.Украјинци га зову село духова, тамо има доста напуштених кућа и пре рата.
Браво, Сирија је заправо прави примјер и почетак мултиполарности свијета.bilo vam je smesno i dok su bombe padale po Srbiji, iz istih razloga
Браво, Сирија је заправо прави примјер и почетак мултиполарности свијета.
Украјина је само фото финиш...
Продужена рука империјализма.лолNe mrzim ja pravoslavlje, pravoslavci su nam saveznici u EU. Imam problema sa samo dvije pravoslavne crkve, koje su produžena ruka imperijalizma.
ne vidim to sto me pitas
citiraj te optuzbe, pokazi na sta mislis, ovde ne pise to, mozda si pogresan tvit podelio
pa ti redovno citiras zapadne izvore
al ajde sto citiras zapad manje vise
ti citiras jutarnji, ti si najgori ustasa za kog sam ikada cuo na forumu
Kao prvo, Sovjetski Savez su 29. Decembra 1923 ustanovile 4 samostalne države, Rusija, Ukrajina, Belarusija te Transkavkaška republika (iste su ga i raspustile 1. Januara 1992)