Branko Lori
Zaslužan član
- Poruka
- 108.498
Годишнји одмор !Primijeti da Wagner nakon Bahnuta ne postoji, kao što sam i prognozirao
Може им се
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Годишнји одмор !Primijeti da Wagner nakon Bahnuta ne postoji, kao što sam i prognozirao
zamisli ovo i ovaj softvtver u vojnoj industriji
A sigurno da je napravljeno i za te svrhe
Mogu na GO, trajanje vječnostГодишнји одмор !
Може им се
Fejk, naravno. Malo dijete to složi u Afterima
Mogu na GO, trajanje vječnost
Alkohol domaćiBrutalne snimke likvidacije okupatora po rovovima, ne kontam baš, jurišaju glavom, jesu li Rusi drogirani nekom ruskom varijantom Pervitina, čime ih napune da se toliko suludo ponašaju?
Ovaj klip iznad![]()
To je tačno ali ima leka i za dronove. Tako kako ide napredak za napad dronova, tako ide i uporedo napredak i za odbranu od njih.Ноћна мора !
Дронови су будућност ратованја и за кординацију ракетних система
Kad zarate velike sile nece se gadjati dronovima vec nuklearkama,ovo vazi samo u slucaju ratovanja preko posrednika,kao u Ukrajini.To je tačno ali ima leka i za dronove. Tako kako ide napredak za napad dronova, tako ide i uporedo napredak i za odbranu od njih.
Koliko se stiglo to ćemo znati kad zarate dve sile koje mogu da šalju dronove jedna na drugu u beskonačnost.![]()
И као такав вратио се у базу
DemokratskiDerusifikacija napušta granice Ukrajine.
U Moldaviji, koja graniči s Ukrajinom, ustavni sud je danas zabranio prorusku stranku Shor, koja je vodila višemjesečne prosvjede.
Pročitani su Amerikanci odavno, zato i gube tradicionalne saveznike.Ne slušaju više ni Nato članice a kamo li Kina.Novi momenti jako vazni
Kakav dogovor je pao izmedju US i Kine, da bi Blinken ovo izjavio, sta mislite
Dal ce Kina da zavrne slavinu Rusiji da bi dobili Tajvan, to treba da pitate
Nisu Amerikanci bezveze preselili fabriku cipova u US, preselice sve komplet i radnike isto sa tehnologijom
40% izvoza Tajvana ide u Kinu. Samo 12% u US.
Kamoli*Pročitani su Amerikanci odavno, zato i gube tradicionalne saveznike.Ne slušaju više ni Nato članice a kamo li Kina.
Kamoli*
Ne gube nista. Niste pazljivo pratili fabulu.
Kralj ponekad zrtvuje pijune, da pobedi.
Ti ne bi zabranio protuustavne stranke?Demokratski
Koje tradicionalne saveznike gube AmeriPročitani su Amerikanci odavno, zato i gube tradicionalne saveznike.Ne slušaju više ni Nato članice a kamo li Kina.
Pisem sada preko telefona stipu me gramatikeKamoli*
Ne gube nista. Niste pazljivo pratili fabulu.
Kralj ponekad zrtvuje pijune, da pobedi.
U Moldaviji je 20% Rusa,mozda bi ti i pobio sve Ruse u Moldaviji kao sto ste proterali ili ubili Srbe u Hrvatskoj.Ti ne bi zabranio protuustavne stranke?
Nema sta, tvoje prognoze su dokazano tacne....ajd, bar si me nasmijao veceras...Primijeti da Wagner nakon Bahnuta ne postoji, kao što sam i prognozirao