Cosmopolite
Zaslužan član
- Poruka
- 105.979
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A odakle joj onda ovo vrhunsko oružje koje konstantno dobiva?S pregovara? Ukrajina nema ni za papar.
A odakle joj onda ovo vrhunsko oružje koje konstantno dobiva?
A scenario puštanja pomahnitalog Putina da okupira što god poželi ne vodi u nuklearni rat? Nasilnika zaustavljaš tako da mu daš sve što želi?Scenario uzimanja Krima vodi u nuklearni rat.
Ili u krajnjem slucaju cete ici vi Hrvati,Rumuni,Bugari,Poljaci da napadate.
Oslobadja muda moja.
Rusi rasturaju ne znaju gde su suplji.
Rusi i dalje rasturaju.Pa velik dio Hersonske i Zaporoške regije nikad i nije bio u ruskim rukama, a sada već i znatan dio Donecke regije...
Nešto ne čujem Putina da je Rusija okupirana, znaš zašto?To trkeljanje i prijetnje oko nukleatnog napada Rusije se već pomalo izlizalo.
Iz NATO-a je Putinu još na početku jasno stavlljeno do znanja koja bi bila reakcija NATO ako rokne nuklearku u Ukraini.
Uostalom, sada sui je Rusija priključila i 'gubernije' Lugansk, Doneck, Zaporožje i Herson, a Ukrainska vojska oslobađa... khm... pardon, već osvaja te djelove Rusije.
Izgleda da nisu svi delovi rusije jednako važni.
Ne bih se ja hvalio činjenicom da su vas te kante iz blata desetkovalePovratak u prirodno stanište, blato

Svi do jednog će izginuti. Nema za njih happy enda.Rusi i dalje rasturaju.
Prvo ce vas da pokrste.Svi do jednog će izginuti. Nema za njih happy enda.
Misliš da ja kao Srbin svoju vjeru prodajem za večeru?Prvo ce vas da pokrste.
ај трећепозивци, али шта је ово иза њи, какве су ово генетске грешке?

А шта би са Леопардима? Зар није требало да и они преокрену тИЈек рата?Israel is negotiating the sale of over 200 Merkava MK2/MK3 tanks to Ukraine and Poland![]()
Od viška glava ne boliА шта би са Леопардима? Зар није требало да и они преокрену тИЈек рата?
Јесу то оне исте Меркаве над којима је Хезболах РПГом 7 више пута направио помор?
Pogledajte prilog 1362714
Jeel se zna što su držali unutra???
Нисам теби директно писао. Раније си ме испровоцирао коментаром на мој пост. Ти то добро знаш. Дакле, све за шта ме оптужујеш је производ твоје личне фрустрације.Ne idem na druge teme ali i da idem, tvoje postove sigurno ne bih čitao. I ovako ih većinom preskačem, osim kad napišeš nešto dirketno meni. Proba osi, ovaj put (kao i do sada) ti nije prošlo.
Uopšte nemam ideju da nekoga mrzim. Čisto mala informacija za tebe, najveći broj ljudi sa kojima poslovno sarađujem su Amerikanci. Ali vi sa amovima to teško da možete da razumete.
Pa tako postupamo u Europi s US nasilnikom.. Sve im pudlice uz nogu.A scenario puštanja pomahnitalog Putina da okupira što god poželi ne vodi u nuklearni rat? Nasilnika zaustavljaš tako da mu daš sve što želi?
Zvanični jezici foruma su srpski i engleski.
IL jeftinija solucija da to Ukrajinci dobe i Rusi unište, nego da plaćaju zbrinjavanje neispravne opreme.Ubila te mladost.
Ono Putinovo ribanje židova je urodilo plodom, 16D šahist rastura