Dobro situirani gospodin
Elita
- Poruka
- 19.714
Još jedno naselje oslobođeno od terorista. Svuda naokolo ostavljena oprema oružje i municija
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nije trebo da beži sa časova u školiMarin gleda globus a na globusu ona izgleda dosta malo .![]()
Što im to vrijedi kad je pola kontinenta pustinja ili polupustinja, četvrtina savane koje imaju padaline samo mjesec dva u godini, ostatak je tropsko područje sa konstantnim padalinama, gdje se teško išta može sadit.afrika je drugi po veličini kontinent, a zavisi od ukrajinskog žita ??!
Kako neće....Aligatori rade jako dobru reklamu ..Narudbe će porasti u nebo![]()
Западна техника.Kako znaš ..DNK ? I DNK je upitan u ovom slucaju ..![]()
Nema bolje reklame od ove moj ti ..Gledaju ovo mnogiKako neće....
A da ima logikeЗападна техника.
Неко прдне у близини она се разбуца ко да ју је звизно астероид.
Јебга није то Ми8 па да у њеха лагано утурају све од хаубице до нуклеарне подморнице.Kako neće....
Не стављај соли на рану, и овако потрошише сво стакло у НДХNema bolje reklame od ove moj ti ..Gledaju ovo mnogi

Nakon tvog bezobrazluka, moderatzori su ti editovali post pa sad može i neki odogovor. Prvo si me pitam da li imam nekoga u Ukrajini i ja ti napisao da imam. A ona ti ni to ne odgovara jer se ne uklapa u tvoju ideju podrške zločinačkom NATO paktu i nacistima iz Ukrajine. Sam si sebi lupio šamar, ali to je očekivano od lutkica na kanapu. Slabija koordinacija udova.
Ukrajinski jezik ne znaju ni oni u Ukrajini, recimo moj prijatelj i njegova porodica iz Kijeva ge ne znaju. Znaju samo Ruski jezik, to su učili u školi.
Ti ili si bezobrazan ili baš ništa ne znaš. U svakom slučaju nisi za ozbiljnu raspravu.
Kako je sve počelo, ko je pucao po ljudima iz snajpera, ko j e palio Ruse u Odesi? Ko je imao godfinama marševe sećanja i podrške ukrajinskim nacistima (o čemu su godinama pislai zapadni i izraelski mediji)? Čija deca su godinama po školskim priredbama pevala o klanju rusa? Ko je zabranio upotrebu ruskog jezika u Ukrajini?
Sa vama klovnovima zaista nema rasprave.
Koji argument: Tvojim Nemcima su ‘44. i ‘45. 24/7 padale bombe na glavu Gos’n Boris Treći, i opet su bili nacisti. Pre će biti da tebe tvoj nick sprečava da primetiš nacizam: nazvao si se po bugarskom caru iz Drugog svetskog rata Borisu Trećem, sasvim dovoljno.Модератори нису одлучили већ ти си ми пријавио објаву. Односно, жалиш се јер немаш пристојан одговор – осим „испраног мозга, идитоизм и сл.
У Кијеву већина Украјинаца разуме и говори украјински. Уверавам те, нико у Кијеву ко седи 3-4 сата у склоништу за бомбе, не размишља као ти. Овде не треба ни некога да познајеш у Кијеву, већ да одговориш на једноставно питање - да ли би нормалан оптужио Украјину за нацизам када му руске бомбе свакодневно падају на главу?
Неколико твоих суманутих изјава, на пример, о снајперистима у Кијеву и "забрани" украјинског језика – кажу да не познајеш никога у Кијеву и да понављаш приче које си негде чуо или прочитао на интернету. То је оно што многи људи овде раде.
Ако си прочитао моје постове о другим темама, биће ти јасно да разумем не само руски већ и украјински. Разлика између теб е и мене је у томе што си ти апсолутно подложни руској пропаганди, а ја, иако сам особа која поштује руску историју, културу и народ, ожењен рускињом, критикујем руску политику, као што је критикује и значајан део руског народа. Немаш тај поглед и не можеш га имати - живео си 25 година са идејом да се осветите Западу за оно што су урадили Србији. Не можеш бити непристрасни. Модерација овде не може да ти помогне..
Onaj kome je nacizam u krvi,Drezden mu bio u kuci.Модератори нису одлучили већ ти си ми пријавио објаву. Односно, жалиш се јер немаш пристојан одговор – осим „испраног мозга", "идитоизм" и сл.
У Кијеву већина Украјинаца разуме и говори украјински. Уверавам те, нико у Кијеву ко седи 3-4 сата у склоништу за бомбе, не размишља као ти. Овде не треба ни некога да познајеш у Кијеву, већ да одговориш на једноставно питање - да ли би нормалан оптужио Украјину за нацизам када му руске бомбе свакодневно падају на главу?
Неколико твоих суманутих изјава, на пример, о снајперистима у Кијеву и "забрани" украјинског језика – кажу да не познајеш никога у Кијеву и да понављаш приче које си негде чуо или прочитао на интернету. То је оно што многи људи овде раде.
Ако си прочитао моје постове о другим темама, биће ти јасно да разумем не само руски већ и украјински. Разлика између теб е и мене је у томе што си ти апсолутно подложни руској пропаганди, а ја, иако сам особа која поштује руску историју, културу и народ, ожењен рускињом, критикујем руску политику, као што је критикује и значајан део руског народа. Немаш тај поглед и не можеш га имати - живео си 25 година са идејом да се осветите Западу за оно што су урадили Србији. Не можеш бити непристрасни. Модерација овде не може да ти помогне..
Лаже Лажров
napreduju.Prvog dana su unistili 30 jedinica tehnike,drugog 35,...juce po dokumentovanim video zapisima preko 90 jedinica tehnike.Ti kao periguzan koji sa casova matematike jedino pamtis digitron, bi morao znati da je u pitanju napredak,sa tridese na devedesetSta ce tek bit kad krenu Julske vrucine
Nego, ja priupita srboruse kako ruzzi napreduju a ono mrtvacka tisina![]()
Okupatorski tenk nagazio na minu i okej, zuji u ušima. Ali dron ne prašta. Svi su izginuli na ukrajinskom polju, bez groba i imena
Vidi nobelovca sto se okitio.
Нисам чуо да је Борис Трећи био нациста – нити било који да то тврди. По истој логици можеш рећи да је Стаљин био присталица нацизма након што је 1939. потписао тајни споразум са Рајхом о подели Пољске, а крајем 1940. у Берлину је руска делегација активно преговарала да се СССР придружи Осовини.Koji argument: Tvojim Nemcima su ‘44. i ‘45. 24/7 padale bombe na glavu Gos’n Boris Treći, i opet su bili nacisti. Pre će biti da tebe tvoj nick sprečava da primetiš nacizam: nazvao si se po bugarskom caru iz Drugog svetskog rata Borisu Trećem, sasvim dovoljno.