Rat u Ukrajini (25)

Koji od ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    119
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Rusi poceli da analiziraju zarobljene NATO tenkove.

U oci upada los kvalitet metala na kupoli .

Sholc i Anabelabarbok na aparatima

Posle ovoga niko nece kupovati ove NATO kanturine

FytimjtaAAA8L6P.jpg

Prva snimka je očito pogodak u maketu, trebaš biti baš glupasto naivan da ne vidiš kako nakon eksplozije gori platneni pokrov makete... nema sekundarne eksplozije, požara rezervoara goriva, ništa...

Da li je i ruski kinzal pogodio u maketu Budanova ili ne?

Ipak kazu svabe - da je pogodjen original koji lezi sav raspadnut na samrti u nekoj bolnici u Berlinu

To je covek koji je pozivao na ubijanje Rusa ma gde ziveli na svetu.

Ipak kazu svabe - da je pogodjen original koji lezi sav raspadnut na samrti u nekoj bolnici u Berlinu

Otkud vadiš te dezinformacije, daj mi reci molim te?

Jel' ima taj tviteraš kakav izvor ili nešto, ili lupa napamet a ti prenosiš njegove budalaštine?

Ukraine spy chief being rushed to German hospital is 'just Putin propaganda'​

Kyiv says report that Maj-Gen Budanov was injured by missile strike on his office is 'disinformation'

Otkud vadiš te dezinformacije, daj mi reci molim te?

Jel' ima taj tviteraš kakav izvor ili nešto, ili lupa napamet a ti prenosiš njegove budalaštine?
Pokaži vašu maskotu Kirila Budalu, ili se pokrij ušima sve dok se ne pojavi ako se to bude dogodilo.

Kako da vas ne zahebavamo zbog njega kad je čovek “mentalno na Krimu”? Mene bi bio blam da ga posle onoga pominjem.

Ukraine spy chief being rushed to German hospital is 'just Putin propaganda'​

Kyiv says report that Maj-Gen Budanov was injured by missile strike on his office is 'disinformation'

Budanov je do tog 29 maja bio svakodnevno u medijima . Pretio, pljuvao Ruse.

Od tada ga nema nigde.

Ako je sve Putinova propaganda zasto Budanov ne izadje u medije i zaigra kazacok? :think: z:D

Pa zato sto je kljakav sakat i na samrti bajoooo

Pokaži vašu maskotu Kirila Budalu, ili se pokrij ušima sve dok se ne pojavi ako se to bude dogodilo.

Kako da vas ne zahebavamo zbog njega kad je čovek “mentalno na Krimu”? Mene bi bio blam da ga posle onoga pominjem.

Ja da ga pokažem? Pa ti nisi normalan :hahaha::hahaha::hahaha:

Vrlo ste naivni, prenosite izmišljotine nekih tamo tviteraša koji lupaju budalaštine, ložite se na clikcbait novinske naslove, vjerujete izjavama političara koji su plaćeni da lažu, mislite da su podaci koje iznose vojni glasnogovornici namijenjeni informiranju javnosti, ono, općenito ste vrlo naivni u praćenju svih ovih događanja :roll:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back