DarkMoon
Legenda
- Poruka
- 57.720
Mora mu baba nije dala skoro.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mora mu baba nije dala skoro.
Ti su na prajd temi jer se malo skupila paučina pa kmeket, pedderi krivi.
A ne ne, nisu oni krivi![]()
A i fora mu glupava. Ja sam bila u Rusiji i to 15 puta.2014 si isto to govorio, iste karikature postavljao, isto se usiljeno kreveljio pokušavajući ispasti duhovit.
9 punih godina Rusija propada, 9 punih godina svaka tvoja prognoza se okrenula za 180 stupnjeva![]()
Svi umiremo, samo NATOVCI preko reda, njima se žuri..."And the Russians are dying."
Daće mu baba al prvo da rašrafi desni kukMora mu baba nije dala skoro.
Примедба се односи на твој, а не њихов исказ да нико не мрзи Бугарску и Ескиме. Нико од њих то није рекао.
u situaciji gde imas aktivni vojni sukob, gde Rusija raketira i ubija Ukrajince u Ukrajini pitas prolaznike na ulici koga mrze
koji odgovor mozes dobiti?
pa nece niko reci mrzim Bugarsku i Eskime
A i fora mu glupava. Ja sam bila u Rusiji i to 15 puta.
da, neki su predlagali da stave putinov lik na pisoare kod nas
Zar u jednoj od najrazvijenijih zemalja svijeta stavljaju po ulicama takve djetinjaste propagandne štandove.
Kaj drže svoje građene za idiote?
Bila sam i na Zapadu od 1986-1991 pa nisam htjela ostati. Najviše volim svoj grad i svoju zemlju.pa sto nisi ostala tamo, cuo sam na forumu da teku med i mleko svuda po Ruskim teritorijama, kazu da je tamo Eden
Potez očajnika.da, neki su predlagali da stave putinov lik na pisoare kod nas
a zamisli kada nato kalakurdija održava vojnu vežbu uz poruku da se Rusija pripaziSvi umiremo, samo NATOVCI preko reda, njima se žuri...
Strelkov mi je najdraži FSB-ovac.Strelkov tradicionalno kuka.
А ко је ушао у Берлин Хитлеру 1945, да нису можда распали Руси?
Ne ide to tako mališa, probao je to i Hitler sa tehnološki najnaprednijom državom u vaseljeni, a ti misliš da su raspali Rusi u stanju uništiti jedan narod.![]()
шта ти је Рус, јачи и од смртиHIMARS direktan pogodan u ruski GRAD . Ali Rusi pucaju i posle toga po NATO polozajima.
Čega? Leoparda.a zamisli kada nato kalakurdija održava vojnu vežbu uz poruku da se Rusija pripazi
bem ti sunce...