Casual Observer
Stara legenda
- Poruka
- 91.328
Jeste BRE, a to je baš Bahmut, garant, ni skyčajno Časov Jar.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jeste BRE, a to je baš Bahmut, garant, ni skyčajno Časov Jar.
1. AfD kao neonacisti, logično, podržavaju Putina.Руке даље од наше деце! Родна пропаганда је забрањена.
Постер странке AfD – Минхен
Ja cu da ti odgovorim na sve,kad mi kazes ko je izjavio da ce rat trajati 2 dana?Toliko traje rat....A pitam te kolii vec traje kontraofanziva?
I mogao bi da nam kazes koliko ste pomerili front za 10 meseci vase ofanzive? Ako ste planirali uopste da kontrolisete ono sto priznajete kao deo svoje drzave....
Ma ti ne znas ninsta pricas... Rekao si da kontraofanziva ne traje samo dva dana, a ja te pitao da kazes koliko traje? Onda si ti odlutao i vise ne znas ni da li si posao ilii si dosao...Ja cu da ti odgovorim na sve,kad mi kazes ko je izjavio da ce rat trajati 2 dana?
Ne znas nego si izmislio.
A šta ti je generalno nejasno?Znaš kako količina ratne propagande za ispiranje mozga je na pro levelu zato se mogu naći naslovi Rusi digli branu i ostavili Krim bez vode sve sa izjavama Zelenskog kako je Rusija teroristička država dok im miniraju sjeverni tok, a ček to su Rusi.
Još se sjećam pisanija vas "stručnjaka" kako je Rusija digla sama sebi sjeverni tok čak i most prema Krimu.Nije baš ugodno gledati kako vas mediji kanališu u monstrume bez da se neko od vas dijabola okrene i zapita postavi sam sebi logično pitanje zašto su Ukrajina i Rusija danas u sukobu i šta radi američko i nato oružje u Ukrajini?Jednog dana kada se ovo završi pokrenuće Ameri novi rat da prošire svoje nato podguzne muve, uopšte ne sumnjam samo je pitanje vremena i lokacije a onda vas čekam na keca kada krenete kenjati kako i zašto pobogu Rusija pomaže neku novu Siriju masovno sa naoružanjem.A to nas čeka u bliskoj budućnosti ukoliko se bitne bezbjednosne geopolitičke opasnosti po cijeli svijet na globalnom nivou ne stavi na zvanički dokument UN.Onda se neće više moći desti narandzaste revolucije niti će pučisti skidati vlast na ulici sve uz amin velikih sila niti će otimati velike sile KIM ili KriM nebitno samo zato što tu živi neka većinska zajednica koja želi nezavisnost.
Skyčajno graničiš s očajem.Jeste BRE, a to je baš Bahmut, garant, ni skyčajno Časov Jar.
Zabpravio si PutinaHristovi ratnici ono sve čečeni, tuvani, baškiri, ujguri,tadžici…![]()
Djecokradice? Ti djecu porediš sa konjima?1. AfD kao neonacisti, logično, podržavaju Putina.
2. Ovakav poster Ukri trebaju pokazati ruskim djecokradicama.
To ti misliš jer živiš pod cenzurom.Medjutim veći dio svijeta normalno se postavlja prema Rusiji čak više od neutralno jer navijaju za svog ekonomskog saveznika.Niste mogli jedan Iran izolovati a kamo li veliku Rusiju koja je začetnik Brics priče s razlogom.A razlog je da pojedine zapadne države preko nato vojnog saveza i sankcija nameću svoju viziju svijeta.Žalim slučaj dobro došli u multipolarnu svjetsku eru.A šta ti je generalno nejasno?
Da u Civilizaciji danas nije ugodno biti Rus?
Da nije zato jer su nacisti pa odjednom mrze Ruse, sasvim slučajno se poklopilo sa 24.2.
ТабакTraje godinu ipo,ja tebe pitam ko je rekao da ce trajati dva dana?
Nije bas tako, Mrtvaca na Bosforu pobedili su bez saveznika.Aha.
Jel ti znaš zašto je Putin prestao sa prijetnjama da će upotrijebiti taktičke nuklearke u Ukraini ?
Eto, super.
Svi zadovojni.
Tvoja strana 'pobeđuje' u medijskom ratu.
Ne i na terenu.
Samo ako učiš iz stvarne , istinite povijesti - ne iz mitova.
Ne baš.
Pobjeđivali su kada su imali prave saveznike.
Traje dok se ne uspune ciljevi,ili ne propadne.Ma ti ne znas ninsta pricas... Rekao si da kontraofanziva ne traje samo dva dana, a ja te pitao da kazes koliko traje? Onda si ti odlutao i vise ne znas ni da li si posao ilii si dosao...
To ti misliš jer živiš pod cenzurom.Medjutim veći dio svijeta normalno se postavlja prema Rusiji čak više od neutralno jer navijaju za svog ekonomskog saveznika.Niste mogli jedan Iran izolovati a kamo li veliku Rusiju koja je začetnik Brics priče s razlogom.A razlog je da pojedine zapadne države preko nato vojnog saveza i sankcija nameću svoju viziju svijeta.Žalim slučaj dobro došli u multipolarnu svjetsku eru.
Pogledajte prilog 1357724
Ne radujem se naprotiv zgrožavam se.Ali ih odavno i ne žalim kako sam u početku moram priznati.Zaslužili su gorku sudbinu jer ih narkoman vodi u propast a oni se šetkaju po EU.Velika glasna većina je pobjegla od rata i kenj*a po Evropi kako je Rusija nevidjen agresor.Kako se vi radujete svakom poginulom Ukrajincu i nikako drugacije![]()
Šta je ovo, ubrzao si ponavljanje istih klipova, frka je?Ka-52 u lovu - strahovita eksplozija:
Samo se tješi...Pogledajte prilog 1357730
Multipolarnost trebaš zaslužiti nečime. Nafta, Sarmat i svemirska postaja Mir nisu dovoljni.
Kontraofanziva izgleda nije ni pocela, ukri su na odmoru, izgleda da su krenuli na more, ako me razumes...Traje dok se ne uspune ciljevi,ili ne propadne.
A posto si ti ubedjen da ce Rusija da izgubi rat drzim ti palceve za tvoja uverenja.
Posto si do sad sve pogodio,a jutrosnji masakr ne spominjete.