Agafja
Buduća legenda
- Poruka
- 25.590
Posljedice će biti vidljive nakon 24.8.2023I kao posljedicu imaš isprskane Rusčiće.
Tako je to kad potcjenjivački, amaterski i šlampavo pokreneš SVO.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Posljedice će biti vidljive nakon 24.8.2023I kao posljedicu imaš isprskane Rusčiće.
Tako je to kad potcjenjivački, amaterski i šlampavo pokreneš SVO.

Eto na! I picerije su postale legitimna vojna meta.Danaske u Kramatorsku pogođena picerija gde se okuplja veliki broj uniformisanih lica
"The restaurants on the plaza that was hit are popular with residents and the military, according to CNN teams familiar with the area. RIA Pizza, one of the businesses in the plaza, is especially popular with the military."
https://edition.cnn.com/europe/live...s-06-27-23/h_a7f8725c499506f2a8e3bd639f1f543c

Nigel dobio po piksi.Danaske u Kramatorsku pogođena picerija gde se okuplja veliki broj uniformisanih lica
"The restaurants on the plaza that was hit are popular with residents and the military, according to CNN teams familiar with the area. RIA Pizza, one of the businesses in the plaza, is especially popular with the military."
https://edition.cnn.com/europe/live...s-06-27-23/h_a7f8725c499506f2a8e3bd639f1f543c
Of course. Gdje god su NATO teroristi tuci.Eto na! I picerije su postale legitimna vojna meta.![]()
Leti on večeras u Moskvu.Asti one kukavice Prigožina! Ustrtario se kao grlica kad je Putin dreknuo na njega i odmah obustavio marš na Moskvu. I to je kao vođa Wagnerovaca.![]()
Odnosi li se to i na suparničku stranu?Of course. Gdje god su NATO teroristi tuci.
Naravno da ne, jer Rusi nisu teroristi. Nisu oni došli u Mexico ili Canadu raditi njesra.Odnosi li se to i na suparničku stranu?
Je, leti da postane prase na ražnju. Neće proći dugo, Prigožin će iliLeti on večeras u Moskvu.
Prigožin nije izveo puč, nego igrokaz.
slučajno pasti s 13-og kata ili će pojesti nešto od čega će sjajiti u mraku.^^Novi carobni datum..Blizu je to, menjaj na vreme....
Možda nisu, ali druga strana smatra da jesu, jednako kao što Rusi smatraju da su Ukrajinci teroristi. Nema razlike.Naravno da ne, jer Rusi nisu teroristi. Nisu oni došli u Mexico ili Canadu raditi njesra.
Bagru NATO zločinaca uskoro ćemo i mi u Hrvatskoj tamaniti.
Tamanit ćeš ti svoju glavu uskoro.

Sumnjam.Je, leti da postane prase na ražnju. Neće proći dugo, Prigožin će ilislučajno pasti s 13-og kata ili će pojesti nešto od čega će sjajiti u mraku.
Je, Putin će tebe pitati prije odluke.Sumnjam.

Gluposti pišeš, Putin ne zna ni da ja postojim, iako se Fifi nada da će ga sresti, a ja da ću im biti perevodčik.Je, Putin će tebe pitati prije odluke.![]()
Prigožin će "slučajno" odletjeti u zrak kao Duginova kćer.Gluposti pišeš, Putin ne zna ni da ja postojim, iako se Fifi nada da će ga sresti, a ja da ću im biti perevodčik.
Prigožinu se vjerojatno neće dogoditi ništa.
Nije on bitan, on je PR. Netko drugi je strateg Wagnera. Prigožinovo znanje o vojsci je ono o dostavi hrane.Prigožin će "slučajno" odletjeti u zrak kao Duginova kćer.
Je, Putin jednostavno obožava one koji mu se suprotstave. Suprotstaviti se Putinu osigurava dug i sretan život.Nije on bitan, on je PR. Netko drugi je strateg Wagnera. Prigožinovo znanje o vojsci je ono o dostavi hrane.
Zato mislim da ga neće nitko ni pipnuti.

Ništa mi o toj epizodi ne znamo.Je, Putin jednostavno obožava one koji mu se suprotstava. Suprotstaviti se Putinu osigurava dug i sretan život.![]()