Branko Lori
Zaslužan član
- Poruka
- 108.589
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kakvih ima samo degenerika! Malopre sam čitao o “porodici” u kojoj su “majka” i njen “momak” godinama sadistički mučili njenog sina (dete je moralo da spava noću u dvorištu!) dok jednog dana nije umro od posledica torture - konstatovane desetine naprslina na kostima, i to neke zarastale druge skorašnje, uzrok smrti unutrašnje krvarenje! Policija u Filadelfiji ih uhapsila tek pošto je dete umrlo, da vidiš kako su skotovi posle izbezumljeno bežali od policije, kao seoske džukele kad ih neko pojuri..
Foster mother who 'rescued' orphans from Ukraine 'let paedophiles rape them and would force the children to eat vomit and put soiled nappies in their mouths'
- A court in Poland heard Svetlana Plyushko regularly assaulted the children
- The 53-year-old allegedly sexually abused 10 children aged between 4 and 16
Има и на српском...
SKANDAL U POLJSKOJ
Udomiteljica ‘spašavala‘ siročad iz Ukrajine pa ih podvodila pedofilima i tjerala da rade nestvarne stvari
Kuća strave u Poljskoj razotkrivena je nakon što su pozvali liječnicu jer je jedno dijete imalo želučanih problema
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јасно је да им је Путин покварио озбиљан бизнис.
Видиш како вриште и западна клијентела...
.
Streljanje bacačem plamena.U Rostovu na Donu je počelo suđenje dvadesetčetvorici kuvara terorističke organizacije AZOV. Zveri se drže u kaFezima.
![]()
![]()
![]()

Aaaa, vidim da se mali trol već uzbudio, makar nije ni do kraja pogledaoJel se i srborusi tako uzbuđuju i kmeče kao Bucko Ritter, kada spominju Ukrajince?
što citiraš samog sebe !?Aaaa, vidim da se mali trol već uzbudio, makar nije ni do kraja pogledao

.Kakvih ima samo degenerika! Malopre sam čitao o “porodici” u kojoj su “majka” i njen “momak” godinama sadistički mučili njenog sina (dete je moralo da spava noću u dvorištu!) dok jednog dana nije umro od posledica torture - konstatovane desetine naprslina na kostima, i to neke zarastale druge skorašnje, uzrok smrti unutrašnje krvarenje! Policija u Filadelfiji ih uhapsila tek pošto je dete umrlo, da vidiš kako su skotovi posle izbezumljeno bežali od policije, kao seoske džukele kad ih neko pojuri.
.Putko se okružio ulizicama, a oni koji donose loše vijesti ili mu kažu što nije po ćeifu voždu padnu u nemilost.
Zato se njemu stalno, još od prije invazije serviraju uljepšane verzije stvarnosti.
To je zatvoreni krug, vidim da i većina prorusa ovdje živi izolirana u tom vrtlogu laži.
Buđenje će biti bolno.
Ti bi se trebao zabrinuti sto Rusija nije napredovala ni metra danas.kako napreduje ukrajinska neviđena kontraofanziva? hahahhahaha
koja sprdnja jbt
bez zezanja juče na indexu čitam da su napredovali 50 metara .,.ne znam tačno gde.. i oni se time hvale.. ne 500 nego 50 jbnih metara hahahha.. evo me sedim u dvorištu i eno mi česme na 50 metara..kad popijem još 3 piva popišaću se u dalj do tamo.. pa da l su oni zaostali jbt kad to pišu??
Nije spomenuo Velicanstvene vojne vezbe na juznom krilu NATO pakta na kojima ucestvuje i SNS u ime SrbijeJel se i srborusi tako uzbuđuju i kmeče kao Bucko Ritter, kada spominju Ukrajince?
znači ja ti upadnem u stan, zauzmem 2 od 6 soba i treba da budem zabrinut što ti nisam uzeo i treću..aj pali.. Rusija je dovoljno velika..i ovo je više nego dovoljno..Ti bi se trebao zabrinuti sto Rusija nije napredovala ni metra danas.
Даглас Мекгрегор не зна НИШТА.
Више ми изгледа да си ти у неком затвореном кругу предрасуда, информација и идеја, уверења.
Пре неки дан, Путин је окупио новинаре и виђеније паметњаковиће са Интернета (нешто попут нас овде, али са значајнијим опусима) и три и по сата одговарао на питања и прикупљао од њих информације, за неке је одмах рекао да о томе не зна и да ће се проверити...
.
to su mu usvojena deca, nisu njegovanije fejk, putko ima dve ćerke iz prvog braka, jedna u holandiji jedna u francuskoj i sa onom gimnastičarkom ima blizance muške i još po dva deteta.
ta gimnastičarka živi u tessin-u u švici!
uva u francuskoj se i zna da živi u dvorcu!!!
šta rade u evropi kada ih toliko "mrze"???
Zelenskoboti.a dobro. šta ste vi - vajthausboti !?
ali kad USA počne da 'ratuje' ?Zelenskoboti.
USA jos ne ratuje
Rusi su ovom sasvim nepotrebnom invazijom, samo sebi hebali mater.Ruse niko ne jbe al Rusi jbu mater vama eu fašistima.. znam da boli al navikli ste valjda..traje to već godinu i više![]()
Nema potrebe. Ukrajinci kao proxy ce zavrsiti posao.ali kad USA počne da 'ratuje' ?
Da me ne mrzi da im nadjem postove kad su se sprdali za 50-100 m napredovanja Vagnera u Bahmutu.kako napreduje ukrajinska neviđena kontraofanziva? hahahhahaha
koja sprdnja jbt
bez zezanja juče na indexu čitam da su napredovali 50 metara .,.ne znam tačno gde.. i oni se time hvale.. ne 500 nego 50 jbnih metara hahahha.. evo me sedim u dvorištu i eno mi česme na 50 metara..kad popijem još 3 piva popišaću se u dalj do tamo.. pa da l su oni zaostali jbt kad to pišu??
Ukrajina je 10 armija na svetu ..potpomognuta amerikom i eu fašistima i milijardama koje dobija nije za potcenjivanje.. Rusi sa pola snage jbu mater Ukrajini i nato fašistima usput.. nigde im se ne žuri..Rusi su ovom sasvim nepotrebnom invazijom, samo sebi hebali mater.
Pokazali su da ni za godinu i pol dana ne mogu izaci na kraj ni sa jednom Ukrajinom, i time se diskvalificirali u namjeri da budu pol u multipolarnom svijetu.
al pazi to je grad tvrđava a ovo jbte pravi front..Da me ne mrzi da im nadjem postove kad su se sprdali za 50-100 m napredovanja Vagnera u Bahmutu.
Koji pacenici,svasta danas ima pristup internetu.
jedino tako..na bojnom polju su trubeNema potrebe. Ukrajinci kao proxy ce zavrsiti posao.