Rat u Ukrajini (25)

Koji od ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    119
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
.

Foster mother who 'rescued' orphans from Ukraine 'let paedophiles rape them and would force the children to eat vomit and put soiled nappies in their mouths'

• A court in Poland heard Svetlana Plyushko regularly assaulted the children
  • The 53-year-old allegedly sexually abused 10 children aged between 4 and 16

Има и на српском...

SKANDAL U POLJSKOJ

Udomiteljica ‘spašavala‘ siročad iz Ukrajine pa ih podvodila pedofilima i tjerala da rade nestvarne stvari

Kuća strave u Poljskoj razotkrivena je nakon što su pozvali liječnicu jer je jedno dijete imalo želučanih problema

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Јасно је да им је Путин покварио озбиљан бизнис.

Видиш како вриште и западна клијентела...

.
Kakvih ima samo degenerika! Malopre sam čitao o “porodici” u kojoj su “majka” i njen “momak” godinama sadistički mučili njenog sina (dete je moralo da spava noću u dvorištu!) dok jednog dana nije umro od posledica torture - konstatovane desetine naprslina na kostima, i to neke zarastale druge skorašnje, uzrok smrti unutrašnje krvarenje! Policija u Filadelfiji ih uhapsila tek pošto je dete umrlo, da vidiš kako su skotovi posle izbezumljeno bežali od policije, kao seoske džukele kad ih neko pojuri.

U Rostovu na Donu je počelo suđenje dvadesetčetvorici kuvara terorističke organizacije AZOV. Zveri se drže u kaFezima.

FyvjcyxWAAIXLJT
FyrKAHDXgAIN3tV
FyrKHYjXwAAtmBn
Streljanje bacačem plamena. :kafa:

Kakvih ima samo degenerika! Malopre sam čitao o “porodici” u kojoj su “majka” i njen “momak” godinama sadistički mučili njenog sina (dete je moralo da spava noću u dvorištu!) dok jednog dana nije umro od posledica torture - konstatovane desetine naprslina na kostima, i to neke zarastale druge skorašnje, uzrok smrti unutrašnje krvarenje! Policija u Filadelfiji ih uhapsila tek pošto je dete umrlo, da vidiš kako su skotovi posle izbezumljeno bežali od policije, kao seoske džukele kad ih neko pojuri.
.
Без милости бих их на лицу места оверио, да сви гледају.

Сваког ко пружи прљаве руке према детету!

.

Putko se okružio ulizicama, a oni koji donose loše vijesti ili mu kažu što nije po ćeifu voždu padnu u nemilost.
Zato se njemu stalno, još od prije invazije serviraju uljepšane verzije stvarnosti.

To je zatvoreni krug, vidim da i većina prorusa ovdje živi izolirana u tom vrtlogu laži.
Buđenje će biti bolno.
.
Више ми изгледа да си ти у неком затвореном кругу предрасуда, информација и идеја, уверења.

Пре неки дан, Путин је окупио новинаре и виђеније паметњаковиће са Интернета (нешто попут нас овде, али са значајнијим опусима) и три и по сата одговарао на питања и прикупљао од њих информације, за неке је одмах рекао да о томе не зна и да ће се проверити...

.

• Podržavam
Reactions: MJK
kako napreduje ukrajinska neviđena kontraofanziva? hahahhahaha
koja sprdnja jbt :D
bez zezanja juče na indexu čitam da su napredovali 50 metara .,.ne znam tačno gde.. i oni se time hvale.. ne 500 nego 50 jbnih metara hahahha.. evo me sedim u dvorištu i eno mi česme na 50 metara..kad popijem još 3 piva popišaću se u dalj do tamo.. pa da l su oni zaostali jbt kad to pišu??

bez zezanja juče na indexu čitam da su napredovali 50 metara .,.ne znam tačno gde.. i oni se time hvale.. ne 500 nego 50 jbnih metara hahahha.. evo me sedim u dvorištu i eno mi česme na 50 metara..kad popijem još 3 piva popišaću se u dalj do tamo.. pa da l su oni zaostali jbt kad to pišu??
Ti bi se trebao zabrinuti sto Rusija nije napredovala ni metra danas.

.
Више ми изгледа да си ти у неком затвореном кругу предрасуда, информација и идеја, уверења.

Пре неки дан, Путин је окупио новинаре и виђеније паметњаковиће са Интернета (нешто попут нас овде, али са значајнијим опусима) и три и по сата одговарао на питања и прикупљао од њих информације, за неке је одмах рекао да о томе не зна и да ће се проверити...

.
Даглас Мекгрегор не зна НИШТА
Једе говна као сваки Американац

Da me ne mrzi da im nadjem postove kad su se sprdali za 50-100 m napredovanja Vagnera u Bahmutu.
Koji pacenici,svasta danas ima pristup internetu.

Rusi su ovom sasvim nepotrebnom invazijom, samo sebi hebali mater.

Pokazali su da ni za godinu i pol dana ne mogu izaci na kraj ni sa jednom Ukrajinom, i time se diskvalificirali u namjeri da budu pol u multipolarnom svijetu.
Ukrajina je 10 armija na svetu ..potpomognuta amerikom i eu fašistima i milijardama koje dobija nije za potcenjivanje.. Rusi sa pola snage jbu mater Ukrajini i nato fašistima usput.. nigde im se ne žuri..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back