Djura Nikolajevic
Veoma poznat
- Poruka
- 12.153
Zar ne vidis votku "Stolicnaja" pred njim?Šta je ovo sa Strelkovim? Izgleda kao da je prešao teretni voz preko njega
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zar ne vidis votku "Stolicnaja" pred njim?Šta je ovo sa Strelkovim? Izgleda kao da je prešao teretni voz preko njega
Sve u vezi zelenskog je bilo previše kasno , pre njega jenkiji su preuzeli sve poluge vlasti tako da Zelenski bio na autopilotu. Pravo pitanje jeste zašto Rusija nije uložila sredstva i moć 2013. - 2014. kada se nešto mogla učiniti sa samo malo napunjenih crnih kesa.Koliko je para već sahranjeno u Ukrajini ? .
Šta bi bilo da je te pare ( potrošene u oružju) Putin poklonio Ukrajini iz uslov, da se okane Zapadne pomoći,.. pod geslom "bolje milom nego silom".
Prihvatio bi Zelenski ?
Ili bi Zapad dao više?
Ee, zato vam (nam) je Tito bio veliki državnik,.. on je ipak više voleo pare,..
Ovaj snimak sam video pre neki dan, samo je pisalo da je to uništeno ukrajinsko skladište municije.
upravo takoDogađa se ono što sam ja pisao na početku rata, da će ruska vojska platiti cijenu svoje korumpiranosti, i da će proći vremena dok se ne iskristalizira novi zapovjedni kadar, koji će svojom sposobnošću zamijeniti stari, korumpiran i nesposoban...
Rusija bi mogla krenuti putem napretka recimo kad skinu Šojgua i takve...
Pravo je pitanje zašto je uopšte s vojskom ulazila u Ukrajinu još 2014. A, da, Putin je još tad imao želju da se pokaže.Sve u vezi zelenskog je bilo previše kasno , pre njega jenkiji su preuzeli sve poluge vlasti tako da Zelenski bio na autopilotu. Pravo pitanje jeste zašto Rusija nije uložila sredstva i moć 2013. - 2014. kada se nešto mogla učiniti sa samo malo napunjenih crnih kesa.
No za prosutim mlekom ne vredi kukati.
Zamisli da SAD nisu izvršile državni udar i okupaciju Ukrajine, već te pare dale u razvoj industrije, pa ne bi Ukrajina pala sa mesta najrazvijenije Sovjetske republike na mesto najnerazvijenije države u Evropi.Koliko je para već sahranjeno u Ukrajini ? .
Šta bi bilo da je te pare ( potrošene u oružju) Putin poklonio Ukrajini iz uslov, da se okane Zapadne pomoći,.. pod geslom "bolje milom nego silom".
Prihvatio bi Zelenski ?
Ili bi Zapad dao više?
Ee, zato vam (nam) je Tito bio veliki državnik,.. on je ipak više voleo pare,..
Slabo se družim sa votkom i ostalim ruskim specijalitetima.Zar ne vidis votku "Stolicnaja" pred njim?
upravo tako
na stranu ovaj tekuci rat, kad se pogleda ruska vojska kao vojska po vertikali od prasinara do generala
vojnik je tu gde treba, videli smo hrabrost nebrojeno puta na snimcima, al sta to vredi kad vojnik nema logistiku i komandovanje kako treba
znamo provereno da ruski vojnik od prve tri plate sam sebi kupuje cizme, keramicki ili kevlar pancir, pa cak i pusku i optiku za istu
to nam jasno pokazuje da u ruskoj vojsci nema nista lose kod samih vojnika, i da sve sto je lose mora da se nakaci komandantima na glavu, kao i onima koji kontrolisu nabavke za svoj dzep. dakle upravo Sojgu i ekipa oko Putina, pa i sam Putin.
medjutim dodao bih da isto ovo vazi i za korumpiranost kod Ukrajinaca. prosto to je isti mentalitet. zato i tamo neke ljude treba streljati po vrlo kratkom postupku.
Jedno je staviti snimak pa sad gledaj i zaključuj, nešto sasvim drugo je izvaliti neku glupost i nikome ništa, proglasiš nekoga mrtvim i baš te briga![]()
Mnogo mi je zabavno kako se radi izključivo brojevima, kao da se ti tenkovi sami voze ili da tenkisti kad im unište tenk samo izađu iz njega i uđu u drugi.Данска и Холандија ће послати 14, а Шпанија 4 тенка Леопард у Украјину.
Đoko, nisi odgovorio da li bi bio srećan da se ruska vojska povuče iz Ukraine i time okonča rat?Izvini evo i ja iskreno sumnjam da general Žaluzni i onaj iz ukrajinske službe bezbednosti nisu čitavi (ranjeni, upokojeni, šta god)
Jeli dete, jel ti zaista to tvoje pitanje smatraš realnim i relevantnim?Đoko, nisi odgovorio da li bi bio srećan da se ruska vojska povuče iz Ukraine i time okonča rat?
Najslabije se družiš sa kulturom. Sramota za forum je da jedan moderator tako vređa i pljuje. Ali eto, to je tvoj nivo, pokazuješ se svakodnevno.Slabo se družim sa votkom i ostalim ruskim specijalitetima.
Samo 11 sa sve imenom prezimenom i cinomDai nam ondaK iedan da jesu![]()

Izvini evo i ja iskreno sumnjam da general Žaluzni i onaj iz ukrajinske službe bezbednosti nisu čitavi (ranjeni, upokojeni, šta god)
Kažu da Zalužni nije mrtav, nego da mu je ruska raketa pomerila centralni procesor i dva mikročipa, tako da cenim da je u suštini sada isti kao Bajden.Izvini evo i ja iskreno sumnjam da general Žaluzni i onaj iz ukrajinske službe bezbednosti nisu čitavi (ranjeni, upokojeni, šta god)
pa zar se nije skoro porodio ?Kažu da Zalužni nije mrtav, nego da mu je ruska raketa pomerila centralni procesor i dva mikročipa i da je u suštini sada isti kao Bajden.
Kiril Ramalposa predsednik Južne i cele afrike.
Pvo iznad Kijeva malopre
Pogledajte prilog 1361178
Jeste, bila fotografija. Po veličini deteta, izgleda da je ''nosio'' 2 godine pre nego šta se porodio.pa zar se nije skoro porodio ?