Rat u Ukrajini (25)

Koji od ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    119
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
🇷🇺🇺🇦 «Иксоводы» уништавају Leopard у правцу Запорожја.

Сладков:

🇷🇺🇺🇦 На Запорошком фронту, непријатељ је започео масовно артиљеријско гранатирање наших положаја. Непријатељ користи нову тактику: украјинска возила хемијске одбране издувају дим, вероватно прикривајући кретање својих јуришних колона. Дим је хировита појава, подложан је ветру. Посматрање и оријентација се погоршавају приликом кретања. Цела линија фронта и прилази су под нашом контролом.

Дневни покушаји напредовања нису били великог интензитета, оклопна возила нису учествовала.

📌 Запорожје. Зашто рат траје ноћу?

Да, све је јасно као дан! Увозна опрема има одличну ноћну оптику. И они могу да оду, да врше надзор, и да циљају, и контролишу прецизност ватре. Дакле, непријатељ бира ноћ.

Врховни командант је јуче јасно говорио о нашим проблемима. Захваљујући хуманитарним радницима и Националном фронту Руске Федерације, њихова помоћ сада игра улогу.

7:27 по подне · 10. јун 2023.
https://twitter.com/Alisa_Vasilisa_/status/1667584220489760768

UKR uredno napreduju, cak i vise od ocekivanja. Do kraja Juna gotova operacija. Imaju velike gubitke, ocekivano, racunali su do 25% a trenutno je puno manje od toga. Rusi su se dobro ukopali, ali cesto predaju polozaje tako da ukopavaje ne pomaze mnogo. Bit ce ovo bas krvavo, ali samo jedan ishod.
Koji optimizam. Ko nam je to došao da troluje?

I reci iskreno, bi li sam sebe pustio na provjeri?
Zašto sam sebe ne bih pustio na proveri osim ako sumnjam da bih prodavao Rusima tajnu kako se zavaruju postolja tenkova, što Rusi verovatno ne znaju.
Nego posle sam čuo da su im glavni radnici Turci a verovatno i njihova braća Hrvati i Šiptari.
Oni su pouzdani. creme de la creme Nemačke :hahaha:

UKR uredno napreduju, cak i vise od ocekivanja. Do kraja Juna gotova operacija. Imaju velike gubitke, ocekivano, racunali su do 25% a trenutno je puno manje od toga. Rusi su se dobro ukopali, ali cesto predaju polozaje tako da ukopavaje ne pomaze mnogo. Bit ce ovo bas krvavo, ali samo jedan ishod.
Kakve lude ukrodeluzije, mnogo vas je skrenulo zbog sloma Ukro “Oluje”. Navikavajte se.

Абрамси су кљуЋни. Ои ће јамаЋно промијенити тИЈек рата јер Руси немају одговор на њих.

Абрамси су најбољи тенкови на свијету, Хути и Бедуини су их оЋајниЋки Молотовљевим коктелима уништли тек нешто више од 150.

Табак

:hahaha: :hahaha: :hahaha:

Čuj "uredno napreduju" kao da su svinje. Jbt pola vas je polupismena skupina zadriglih dvodimenzionalnih mješina.

Zašto sam sebe ne bih pustio na proveri osim ako sumnjam da bih prodavao Rusima tajnu kako se zavaruju postolja tenkova, što Rusi verovatno ne znaju.
Nego posle sam čuo da su im glavni radnici Turci a verovatno i njihova braća Hrvati i Šiptari.
Oni su pouzdani. creme de la creme Nemačke :hahaha:
Hrvati su dobri radnici, tako kažu. Ne gaji gorčinu u sebi😟

Koji optimizam. Ko nam je to došao da troluje?
pratim i ruske telegrame na kojima objavljuju UKR gubitke, ali vrte stalno istih par filimica.
Kakve lude ukrodeluzije, mnogo vas je skrenulo zbog sloma Ukro “Oluje”. Navikavajte se.
Trenutno UKR “suti”, vidjet cemo nove filmice kroz par dana i nedelja. Bit ce novih RUS filmova ali cekamo da vidimo UKR

Dobra večer, shtovane kolege.
Čujem da je ofanziva ***********a u potpunosti uništila Ruse.:ceka:
Kad sam jednog shtovanog Rusa pitao je li to istina, poslao mi je ovu sliku.
Shokiran sam.

ukip-calypso-525207.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back