Slavan
ne i poznat
- Poruka
- 10.434
А у јулу улазе у НАТО, у августу у ЕУ.UKR uredno napreduju, cak i vise od ocekivanja. Do kraja Juna gotova operacija.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
А у јулу улазе у НАТО, у августу у ЕУ.UKR uredno napreduju, cak i vise od ocekivanja. Do kraja Juna gotova operacija.
To je Azov, nikakva šteta za njih.
Koji optimizam. Ko nam je to došao da troluje?UKR uredno napreduju, cak i vise od ocekivanja. Do kraja Juna gotova operacija. Imaju velike gubitke, ocekivano, racunali su do 25% a trenutno je puno manje od toga. Rusi su se dobro ukopali, ali cesto predaju polozaje tako da ukopavaje ne pomaze mnogo. Bit ce ovo bas krvavo, ali samo jedan ishod.
Оће и другог Леопарда да пошаљу?
Kanada šalje vojnu pomoć Ukrajini 500 mil. dolara.
Zašto sam sebe ne bih pustio na proveri osim ako sumnjam da bih prodavao Rusima tajnu kako se zavaruju postolja tenkova, što Rusi verovatno ne znaju.I reci iskreno, bi li sam sebe pustio na provjeri?

Kakve lude ukrodeluzije, mnogo vas je skrenulo zbog sloma Ukro “Oluje”. Navikavajte se.UKR uredno napreduju, cak i vise od ocekivanja. Do kraja Juna gotova operacija. Imaju velike gubitke, ocekivano, racunali su do 25% a trenutno je puno manje od toga. Rusi su se dobro ukopali, ali cesto predaju polozaje tako da ukopavaje ne pomaze mnogo. Bit ce ovo bas krvavo, ali samo jedan ishod.
Ne lupetaj, nemački rasizam na delu. Šiptar bi bio primljen, iako se zna da bi sam otrčao da dojavi Osmanlijama.I reci iskreno, bi li sam sebe pustio na provjeri?
Ma nije rasizam, mrze oni i Turke i Šiptare mnogo više nego eto nego odozgo rekao ne može Srbin.Ne lupetaj, nemački rasizam na delu. Šiptar bi bio primljen, iako se zna da bi sam otrčao da dojavi Osmanlijama.
UKR uredno napreduju, cak i vise od ocekivanja. Do kraja Juna gotova operacija. Imaju velike gubitke, ocekivano, racunali su do 25% a trenutno je puno manje od toga. Rusi su se dobro ukopali, ali cesto predaju polozaje tako da ukopavaje ne pomaze mnogo. Bit ce ovo bas krvavo, ali samo jedan ishod.

Hrvati su dobri radnici, tako kažu. Ne gaji gorčinu u sebiZašto sam sebe ne bih pustio na proveri osim ako sumnjam da bih prodavao Rusima tajnu kako se zavaruju postolja tenkova, što Rusi verovatno ne znaju.
Nego posle sam čuo da su im glavni radnici Turci a verovatno i njihova braća Hrvati i Šiptari.
Oni su pouzdani. creme de la creme Nemačke![]()
Pazi ti šta je on napisao "uredno napreduju" kao da u ratu postoji "neuredno napredovanje" pa će dobiti ukor.Kakve lude ukrodeluzije, mnogo vas je skrenulo zbog sloma Ukro “Oluje”. Navikavajte se.
Ma de tiho mazu se na sve strane.opet masakr ukropaСве тихо на фронту... креће ноћ
Сад ћемо да видимо шта ће се десити
Ne gajim. Samo su Srbi bolji ili barem istiHrvati su dobri radnici, tako kažu. Ne gaji gorčinu u sebi![]()
pratim i ruske telegrame na kojima objavljuju UKR gubitke, ali vrte stalno istih par filimica.Koji optimizam. Ko nam je to došao da troluje?
Trenutno UKR “suti”, vidjet cemo nove filmice kroz par dana i nedelja. Bit ce novih RUS filmova ali cekamo da vidimo UKRKakve lude ukrodeluzije, mnogo vas je skrenulo zbog sloma Ukro “Oluje”. Navikavajte se.
Ides i ti na ignore, Mstislave botino ukrajinska.pratim i ruske telegrame na kojima objavljuju UKR gubitke, ali vrte stalno istih par filimica.
Trenutno UKR “suti”, vidjet cemo nove filmice kroz par dana i nedelja. Bit ce novih RUS filmova ali cekamo da vidimo UKR
Cute vec par dana jer su ih namlatili ko majmune,zeleni ne spominje sprzeni okloppratim i ruske telegrame na kojima objavljuju UKR gubitke, ali vrte stalno istih par filimica.
Trenutno UKR “suti”, vidjet cemo nove filmice kroz par dana i nedelja. Bit ce novih RUS filmova ali cekamo da vidimo UKR