Rat u Ukrajini (24)

Koji od četiri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    117
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dakle Rusi ..koji su molili Poljake da stanu sa njima protiv Nemaca su krivi jel ....su hteli da izbegnu rat sa Nemackom ? Pa to su isto i sad hteli sa Amerikom ... nisu svi ko Srbi da oce da se tuku sa Djavolom ...neki ga izbegavaju ko Rusi dok nesvate da jednog dana nemaju kuda ..a neki poput Hrvata mu sluze
jedi.či gledo zajedničku paradu nemačko sovjetskih jedinica posle okupacije poljske?
pa posle sovjeti snadbevsli naciste potrebnim materijalima za rat u evropi...

pa čak i dogovorili da nemcima da uzmu letoniju, estoniju i litvaniju

a kažeš molili poljake da zajedno budu protiv nemačke :D

Svijet|Italija

Pomoć poplavljenim dijelovima Italije dvije milijarde eura​

Svjesni smo da govorimo o vanrednoj situaciji i da će doći vrijeme obnove, ali za sada ne možemo utvrditi kolike su ukupne potrebe, rekla je premijerka Italije.

11481713-1684862209.jpg

Prošle sedmice je na sjeveroistoku Italije za 36 sati palo kiše koliko padne za šest mjeseci (EPA)
Published On 24 May 202324 May 2023

Italijanska vlada je najavila pomoć “veću od dvije milijarde eura” Emiliji-Romagni, pokrajini na sjeveroistoku zemlje stradaloj u nezapamćenoj poplavi u kojoj je poginulo 14 osoba i pričinjena je ogromna materijalna šteta.
“Uz ove prve mjere izdvojili smo ukupno više od dvije milijarde eura za područja stradala u poplavi”, rekla je italijanska premijerka Giorgia Meloni, prenosi Hina, pozivajući se na AFP.

“Svjesni smo da govorimo o vanrednoj situaciji i da će doći vrijeme obnove, ali zasad ne možemo utvrditi kolike su ukupne potrebe”, dodala je Meloni.

Nezapamćene poplave​

Oko 700 miliona namijenjeno je kompanijama, većinom izvoznim, a 580 miliona za tehničku nezaposlenost djelatnika.

“U situaciji u kojoj je Italija danas, nije lako pronaći dvije milijarde u nekoliko dana”, istakla je Meloni, čija je zemlja druga najzaduženija u eurozoni, poslije Grčke.​

Sreca pa je za Ruse dve milijarde sica. Toliko ih dodju obogaljeni kljakavci koje su poslali u agresiju na Ukrajinu. :mazi:

Pa stali su ....uz Hicu u nadi da ce dobit nagradu ...a ti se rugas Rusima za dosta slabiju verziju toga istoga
i kakvi Bosnjaci ....za kakve ti Bosnjake znas pre 1995-1996? Jesi cuo za takve ljude ..Bosnjake ....u normalnom zivotu do tada..ja sam znao za Muslimane sa velikim M ...al za Bosnjake bas i nisam
nije svet znao ni za srbe ni crnogorce ni hrvate ni slovence bugare ... dok nisu nastali od doseljenika na balkansko poluostrvo. Pre ih nije bilo

jedi.či gledo zajedničku paradu nemačko sovjetskih jedinica posle okupacije poljske?
pa posle sovjeti snadbevsli naciste potrebnim materijalima za rat u evropi...

pa čak i dogovorili da nemcima da uzmu letoniju, estoniju i litvaniju

a kažeš molili poljake da zajedno budu protiv nemačke :D
Isto to u radili i sa Amerikom do nedavno ...cak im dali i svoje baze ...i obilo im se o glavu ...

I dali ocemo da opet me pitate ....vi hrvati sa izvore..ja izvore dam a vi po starom nemozete da prihavtite nove podatke pa poduplate sa konjusarstvom ....vazno je ono sta mi ocemo da verujemo jel smo konjusari ..

IMG_20230530_213731_537.jpg

According to information from a Ukrainian source, as a result of a night strike on military facilities in the port of Odessa, the medium landing ship "Yury Olefirenko" was destroyed.

Reportedly, a fire broke out on the deck, which caused the detonation of ammunition in the hold. After that, "Yuri Olefirenko" sank. There are significant losses among the ship's crew.

Sreca pa je za Ruse dve milijarde sica. Toliko ih dodju obogaljeni kljakavci koje su poslali u agresiju na Ukrajinu. :mazi:

U situaciji u kojoj je Italija danas, nije lako pronaći dvije milijarde u nekoliko dana”, istakla je Meloni, čija je zemlja druga najzaduženija u eurozoni, poslije Grčke.​

Da bi se prikupila dodatna sredstva vlada je odlučila privremeno povećati cijenu ulaznice u muzeje za jedan euro i porez na dobitke od igara na sreću.​

Prošle sedmice je za samo 36 sati palo kiše koliko inače padne za šest mjeseci, zbog čega se dvadesetak rijeka izlilo iz korita, pretvorivši ulice u blatne rijeke i preplavivši ogromne površine pod poljoprivrednim kulturama i mnoge farme.​

Isto to u radili i sa Amerikom do nedavno ...cak im dali i svoje baze ...i obilo im se o glavu ...

I dali ocemo da opet me pitate ....vi hrvati sa izvore..ja izvore dam a vi po starom nemozete da prihavtite nove podatke pa poduplate sa konjusarstvom ....vazno je ono sta mi ocemo da verujemo jel smo konjusari ..
dali je sssr zajedno sa nacističkom nemačkom 1939 napao i okupirao poljsku dok se britanija borila protiv nacizma?
šta kaže ta vaša istorija :D

Pa stali su ....uz Hicu u nadi da ce dobit nagradu ...a ti se rugas Rusima za dosta slabiju verziju toga istoga
i kakvi Bosnjaci ....za kakve ti Bosnjake znas pre 1995-1996? Jesi cuo za takve ljude ..Bosnjake ....u normalnom zivotu do tada..ja sam znao za Muslimane sa velikim M ...al za Bosnjake bas i nisam
Zanocili kao Muslimani a probudili se kao Bosnjaci.

Pogledajte prilog 1350891

According to information from a Ukrainian source, as a result of a night strike on military facilities in the port of Odessa, the medium landing ship "Yury Olefirenko" was destroyed.

Reportedly, a fire broke out on the deck, which caused the detonation of ammunition in the hold. After that, "Yuri Olefirenko" sank. There are significant losses among the ship's crew.
taj brod je desantan i nije važan za rusiju jer više nemaju šta da desantiraju

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back