Kiki63
Iskusan
- Poruka
- 5.629
Marinirani objasni sta se vidi na snimku??Rat preselio u MoskvuKako ono ide koncentrične pzo kružnice , gdje ni komarac ne može doći do Moskve'''
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Marinirani objasni sta se vidi na snimku??Rat preselio u MoskvuKako ono ide koncentrične pzo kružnice , gdje ni komarac ne može doći do Moskve'''
nemam vremena da ispratim juce i danas
al vidim na kajronu, rane jutarnje vesti kazu dronovi rokaju po Moskvi, Putin puni gace u Bunkeru
sad znamo zasto je montiran onaj Pancir na Ministarstvo odbrane na krov
znali su Rusi da ce dobiti po zvaljavoj pickici pre ili kasnije
prosto je neprijatno kao dobro ide Rusima, masala
Mlatikurac Zelenski stigao od mlacenja qurtcem po klaviru da mlati qurtzem Adolfa Putina u celo
Da ti nije Mej bregami zvani 155mm bratEvidentno je što Ukrajinci rade, razvlače rusku PZO diljem Rusije, a to znači manje PZO na liniji dodira...
To oni turci što ih Horvatima zvahu. Nema on veze s tim turkijskim plemenom. stara zabluda od koje je ostalo samo ime.
Delimično tačno, slažem se da Evropa mora da bude oštrija, ali ne ovako, kao sluga SAD. Trenutno je Mađarska jedina EU država sa mudima. Skoro sve ratove u poslednjih 50 godina je izazavala Amerika i jedini način da Evropi bude bolje jeste distanciranje i izbacivanje do poslednjeg američkog vojnika iz Evrope. I ovaj rat u Ukrajini je američko delo.
Prusi, Bavarci, Švabe, Sasi jedino zajedničko imaju germansko porijeklo. Kod Talijana su razlike još očitije. Njih tek Garibaldi ujedinjuje i to tek u 19 stoljeću.
Не знам где је ово снимано, натписи на камионима нису на руском ?Marinirani objasni sta se vidi na snimku??
Borell, Biden i Ursula ne razumiju KGB hladnoću, distanciranost, fokusiranost i predanost.Neće on odgovoriti impulsivno, ne peca se na te forice.
Ukrovermaht će biti samleven.
I da je poginula 500 studenata (dron je pao 100 m od paviljona SD Stjepan Radić) ne bi bilo ništo. HDZ se ne bi uzrujao. To je ionak stoka sitnog zuba.ukropski način provokacije
srećom da nema povređenih...ipak su bili 'precizni', što je za pohvalu za ovakvu kramu od drona poslatu iz Kijeva
hercegovci su glavna boljka u HR u sprezi sa HDZI da je poginula 500 studenata (dron je pao 100 m od paviljona SD Stjepan Radić) ne bi bilo ništo. HDZ se ne bi uzrujao. To je ionak stoka sitnog zuba.
Djeca HDZ-ovaca ne studiraju oni su ravnatelji i ministri po kupljenoj diplomi odmah.
Pa to su njegovi saradnici, nije neka random zgrada.Meni nije jasno da mu neko od ovih iz podruma ne zavrne siju. Da sam mu ja tamo...
Ne mogu da verujem da toliko ne poznajes istoriju. Pa sukobi izmedju Slovena su prakticno iskljucivo indukovani od strane katolicke crkve gde to moze da se izvede. Zasto nema sukoba izmedju nas i Rumuna?
Nisam ja rekao da su neki Sloveni pokatoliceni - mada neki jesu, valjda bar o tome znamo (interesantno, gde su Srbi katolici i Srbi muslimani - kojih, a to znamo iz najnovijih istorijskih izvora, za prve iz WW2 a za druge iz mnogih dela knjizevnosti, pa cak i same porodice znaju da su pokrstene, kao na primer Kusturica) - vec da katolicka crkva koristi tu razlicitost da isprovocira sukobe izmedju brace ili bratskih naroda.
Princip je vrlo prost u teoriji - nadje se neka razlicitost unutar korpusa Slovena - vera, dijalekt ili jezik, teritorijalno obelezavanje (Krajisnik, Hercegovac, Bosanac, Vojvodjanin, Ukrajinac itd) i sl i onda se ta razlicitost "napumpava" i forsira bolesno do maksimuma kako bi se izazvala podela. Onda se napravi sukob izmedju dve strane i time je stvar zapecacena - padom krvi izmedju dve grupe ljudi oni postaju trajni neprijatelji.
Ne znam koliko vas zna da su Nemacka i Italija potpuno vestacke nacije koje su SKRPLJENE od razlicitih entiteta, dok se POTPUNO DRUGI KONCEPT forsira medju slovenskim narodima koji su svi medjusobno srodni ako nicim a ono jezikom, a sto je zapravo jako mnogo jer govori o dubokoj i drevnoj vezi tih ljudi. Inace to Sloveni i znaci oni koji znaju da slove - govore (naski), pismeni (po naski) - tj MI SMO ISTI I RAZUMEMO SE. To znaci Sloveni, a ne robovi od slave.
I sada na primeru Ukrajine moglo je da se vidi U REAL TIME-u kako to izgleda - pravljenje nove nacije (ukrajinske) od delova druge nacije (ruske). Bukvalno je svako stariji od 40-50 godina mogao da gleda nastajanje te nacije, u najnegativnijem mogucem svetlu.
Evo nam se braća zahvaljuju
"'Hvala, Hrvatska!, to je naša poruka Hrvatskoj povodom Dana državnosti. 'Hvala, Hrvatska!' se pojavljuje u 31 hrvatskom gradu na 363 info-ekrana.
![]()
Красно! Ово је вероватно плаћено из ваших џепова - на овај или онај начин.
Elitno sklonište, za raju je zaključani metro.Pa to su njegovi saradnici, nije neka random zgrada.
Fair play razmjena. Mi njima lovu, oni nama dron.Красно! Ово је вероватно плаћено из ваших џепова - на овај или онај начин.
da Moskva gađa Kijev...ali ono zaistinski ?Ako Moskva gađa Kijev, za očekivati je da će Kijev da uzvrati.
Ne znam kome je ovo čudno.
Ako ti Majk Tajson opali šamarčinu ti treba da se potuliš i prećutiś jer ako pokušaš da uzvratiš može Tajson da ti polomi nos.Ako Moskva gađa Kijev, za očekivati je da će Kijev da uzvrati.
Ne znam kome je ovo čudno.