Radovan Četvrti
Veoma poznat
- Poruka
- 12.996
Паркиран ауто после неке мање саобраћајке, нема трагова експлозива или гелера.Nastradao BMW nekog postenog Rusa u droniranju Moskve. Srce mi se cepa.
Дај нешто боље?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Паркиран ауто после неке мање саобраћајке, нема трагова експлозива или гелера.Nastradao BMW nekog postenog Rusa u droniranju Moskve. Srce mi se cepa.
Neće on odgovoriti impulsivno, ne peca se na te forice.U pravu si, ali ja sam potpuno irelevantan u kontekstu denacifikacije Rusije.
Šta misliš o rokanju po Moskvi, kako to da to Putin dozvoljava?
Nije mi to baš jasno. Zar nije vidljivo iz slike, nego se ne vjeruje baš, idemo isprobati?rusofili uče na teži način da batina ima dva kraja![]()
Evo nam se braća zahvaljuju
"'Hvala, Hrvatska!, to je naša poruka Hrvatskoj povodom Dana državnosti. 'Hvala, Hrvatska!' se pojavljuje u 31 hrvatskom gradu na 363 info-ekrana.
![]()
Паркиран ауто после неке мање саобраћајке, нема трагова експлозива или гелера.
Дај нешто боље?
Albanci su vaša braća, dijelite iste tursko-egipatske geneali pazi, "braća"
nešto isto ko da su šiptari ?
čiji su vaši geni ?...austrougarski ?Albanci su vaša braća, dijelite tursko-egipatske gene![]()
Niko ne idealizuje zapadnjačke proizvode kao sami Rusi, druga stvar je što se naši ubiše dokazujući o kvalitetu ruskih proizvoda.Nista Lada i Moskvic, samo mrska zapadna kola.![]()
ilirsko-ukrajinsko-germanski.čiji su vaši geni ?...austrougarski ?
ali pazi, "braća"
ilirsko-ukrajinsko-germanski.
A vanzemaljciilirsko-ukrajinsko-germanski.
Tako nekakoali pazi, "braća"
Ukrop PZO još radi bez greške.
Evo da još malo pojasnimDobro zar nisu experti govorili da ce posle pada Bahmata koji se po njima nalazio maltene u Himalajima Rusija imati samo reavnicu i da ce brzo stici na Djenpar?!
A sada se utvrdjuju oko Moksve!
Meni nista nije jasno.
a dobro, daj šta dašTako nekako
jbg istina vas boli.A vanzemaljci![]()
Pa jesu li vama Srbijancima Rusi braća?a dobro, daj šta daš